Şimdi Ara

Steam yaş değiştirme ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
16.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steamde oyunlara bakarken bi oyuna girdim yaş sordu hemen tıkladım galiba 2012 deydi bu yüzden oyunu göstermiyo nasıl düzeltcem yardım ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam'de Yaş Değiştirme: Bilmeniz Gerekenler

Steam, kullanıcılarının yaş sınırlamalarına tabidir ve 13 yaşından küçük kullanıcıların platformu kullanması yasaktır. Ancak, yanlışlıkla yanlış doğum tarihi girdiyseniz veya yaşınızı güncellemek istiyorsanız, bunu birkaç adımda yapabilirsiniz.

Steam Yaş Sınırı Kaldırma

Steam'in yaş sınırlamasını kaldırmak için şu adımları izleyebilirsin:

1. Steam Destek'e bir destek bileti gönderin.
    2. Destek talebinde, gerçek doğum tarihinizi ve hesabınızla ilişkili e-posta adresini belirtin.
    3. Destek ekibi, yaşınızı doğrulamak için ek bilgi veya belge talep edebilir.
    4. Bilgilerinizi doğruladıktan sonra, Steam Destek yaş sınırlamasını hesabınızdan kaldıracaktır.

Steam Doğum Tarihi Değiştirme

Doğum tarihinizi Steam'de değiştirmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Steam istemcinizi açın ve "Hesap Bilgileri" bölümüne gidin.
    2. "Kişisel Bilgiler" sekmesine tıklayın.
    3. "Doğum Tarihi" alanında, doğru doğum tarihinizi girin.
    4. Değişiklikleri kaydedin.

Steam Yaş Ayarlama

Steam'de yaşınızı ayarlayamayacağını unutmamak önemlidir. Yaşınızı ancak yukarıda belirtilen resmi kanalla değiştirebilirsiniz.

Steam Doğum Tarihi

Steam hesabınıza doğru doğum tarihinizi girmek önemlidir çünkü bu bilgi hesabınızın güvenliği ve yaşa uygun içeriklere erişim için kullanılır.

Steam Yaş Kısıtlaması Kaldırma

Steam'in yaş kısıtlamasını resmi kanallar aracılığıyla kaldırmak mümkündür, ancak yanlış bilgi vermek veya kimliğinizi kanıtlamak için sahte belgeler kullanmak gibi yöntemlere başvurmamalısınız.

Epic Games Yaş Değiştirme

Epic Games'in de yaş sınırlamaları vardır ve bu sınırlamaları Steam ile benzer şekilde kaldırabilir veya değiştirebilirsiniz.

Bu adımları izleyerek Steam'de yaşınızı değiştirebilir ve hesabınızın yaş sınırlamalarını kaldırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bendede aynı şey oldu hemen geçeyim diye ok ok tıklıyodum oyuna bakıyodum ok a bastım 2013 mü 2012 demiydi şimdi hiçbi oyuna bakamıyorum arakdaşlar bir yardımlütfen
  • up
  • Browser'dan yaptıysanız yaş olayını steam'in browser'da bıraktığı tüm çerezleri silin. Browser'dan tekrar Steam'e girin düzelir. Bende de öyle olmuştu böyle düzelttim.
  • teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam büyük hesap satışı.
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.