Şimdi Ara

Steamdan CS 1.6 nasıl alınır ? Bilen bakabilirmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
21.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Steamdan CS 1.6 nasıl alınır ? Bilen bakabilirmi ?

İstek listene ekledim ama satın alamadım. Nasıl olacak bilen biri varsa yardım edebilirmi ?
    İlk 9.99$ lık seçenek olabilirmi ? İçeriğinde Counter Strike yazıyor ama 1.5 mi 1.6 mı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 27 Mayıs 2011; 18:15:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam'den CS 1.6 Nasıl Alınır

Counter-Strike 1.6 (CS 1.6), her zaman popüler olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunu Steam platformundan edinebilirsiniz. İşte nasıl yapacağınız:

1. Steam'i İndirin ve Kurun:
    2. Steam'in resmi web sitesine gidin (https://store.steampowered.com/).
    3. "Steam'i Kur" düğmesine tıklayın ve istemleri izleyerek Steam istemcisini bilgisayarınıza indirin ve kurun.

4. Steam Hesabı Oluşturun:

5. Steam istemcisini çalıştırın ve bir hesap oluşturmak için ekran?? talimatları izleyin.

6. Steam Cüzdanına Para Ekleyin:

7. CS 1.6 ücretli bir oyundur, bu nedenle Steam Cüzdanınıza para eklemeniz gerekir.
    8. Steam istemcisinde "Cüzdan" sekmesine tıklayın ve ödeme yönteminizi seçin.

9. CS 1.6'yı Steam Mağazasından Bulun:

10. Steam istemcisinde "Mağaza" sekmesine tıklayın.
    11. Arama çubuğuna "Counter-Strike 1.6" yazın ve Enter tuşuna basın.

12. CS 1.6'yı Satın Alın:

13. CS 1.6 oyun sayfasına gidin.
    14. "Sepete Ekle" düğmesine tıklayın ve ödeme işlemini tamamlayın.

15. CS 1.6'yı İndirin ve Kurun:

16. Steam kütüphanenize gidin ve "Kütüphane" sekmesine tıklayın.
    17. "CS 1.6" oyununu bulun ve "Yükle" düğmesine tıklayın.
    18. Kurulum tamamlandığında oyun oynamaya başlayabilirsiniz.

Ek Bilgiler:

• CS 1.6'nın yaklaşık 1 GB depolama alanı gerektirir.
    • CS 1.6'yı indirmek için güvenilir bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır.
    • Steam'den satın aldıktan sonra CS 1.6 oyununu kalıcı olarak kütüphanenizde bulundurabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla benim bildiğim bu sunuculardan felan alıyorsun. OnlineCs.net var steam 25 lira orda benim bildiğim öyle alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MixeR- -- 27 Mayıs 2011; 22:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MixeR-

valla benim bildiğim bu sunuculardan felan alıyorsun. OnlineCs.net var steam 25 lira orda benim bildiğim öyle alınıyor

9.99$ a almak varken 25 TL yi kim verir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MixeR-

valla benim bildiğim bu sunuculardan felan alıyorsun. OnlineCs.net var steam 25 lira orda benim bildiğim öyle alınıyor

Arkadaş oyunun kendisini alacak sunucu değil. (?)
  •  Steamdan CS 1.6 nasıl alınır ? Bilen bakabilirmi ?

Daha sonra kredi kartı bilgilerini girersin ve işlemi onaylarsan satın almış olursun.

Ben daha önce aldığım için satın alma yerini gösteremiyorum ama sen ekran görüntüsü eklersen takıldığın yerde yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 28 Mayıs 2011; 2:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: powerhitz
    Daha sonra kredi kartı bilgilerini girersin ve işlemi onaylarsan satın almış olursun.
    Ben daha önce aldığım için satın alma yerini gösteremiyorum ama sen ekran görüntüsü eklersen takıldığın yerde yardımcı olabilirim.

Teşekkür ederim. Bilmediğim nokta 9.99$ lık seçeneğin cs 1.5 mi yoksa cs 1.6 mı olduğuydu. Sanırım o seçeneğin içinde ikiside var değilmi ?
  • Counter Strike son sürümü 1.6 olduğu için, son sürümü satılıyor Steam üzerinden. 1.5 artık bitti kapatın o defteri.

Alışveriş basit. Önce Steampowered'dan üyelik alacaksınız, mail onayını vs yaptıktan sonra, o üyelikle siteye tekrar login olup, oyun listesiden Counter Strike'ı sepetinize atıp, kendiniz için satın alacaksınız (purchase for myself), ödeme ekranında gerekli bilgileri girip sözleşmeyi kabul ettikten sonra oyun hesabınıza eklenecektir.

Daha sonra Steam yazılımını indirip kuracaksınız, o yazılımdan yine kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapacaksınız. Kütüphane'de oyunlarınızı görebilirsiniz, Counter Strike'a sağ tıklayıp Install diyeceksiniz, gerisini Steam halleder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Counter Strike son sürümü 1.6 olduğu için, son sürümü satılıyor Steam üzerinden. 1.5 artık bitti kapatın o defteri.

Alışveriş basit. Önce Steampowered'dan üyelik alacaksınız, mail onayını vs yaptıktan sonra, o üyelikle siteye tekrar login olup, oyun listesiden Counter Strike'ı sepetinize atıp, kendiniz için satın alacaksınız (purchase for myself), ödeme ekranında gerekli bilgileri girip sözleşmeyi kabul ettikten sonra oyun hesabınıza eklenecektir.

Daha sonra Steam yazılımını indirip kuracaksınız, o yazılımdan yine kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapacaksınız. Kütüphane'de oyunlarınızı görebilirsiniz, Counter Strike'a sağ tıklayıp Install diyeceksiniz, gerisini Steam halleder.

Teşekkürler

• Ayrıca steamdan oyunu indirip kurduysanız, steam üzerinden oyunun yedeğini alarak pc ye format attıktan sonra tekrar indirmenize gerek kalmaz.
    Steam hesabınıza yeni bir pc den giriyorsanız mail adresinize bir kod gönderiyorlar ve o kodu girmenizi istiyorlar.

Önemli: Hesap bilgilerinizi bir kenara not edin. Parolanızı unutursanız hesap bilgileriniz gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 29 Mayıs 2011; 1:41:00 >
  • Peki bu oyun hesabımda süresizmi duruyor. Yoksa 1 - 5 yıllık falanmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Peki bu oyun hesabımda süresizmi duruyor. Yoksa 1 - 5 yıllık falanmı ?

Süresiz tabii ki, istesen de silemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Peki bu oyun hesabımda süresizmi duruyor. Yoksa 1 - 5 yıllık falanmı ?

Süresiz tabii ki, istesen de silemiyorsun.

Teşekkürler cevap için
    Bakalım Non steamdan dahamı zevkli =)
  • Kredi kartının bu ayki limiti dolu olduğu için daha alamadım oyunu.
    Steamdan oynayanlara bi sorum var.
    Türk serverleri varmı ? Varsa doluluk oranları nedir ? Ping varmı ?
  • 1.6 Public sunucusu yok TR'de, biz açmıştık önceleri ama tutmadı.

Ama Hybrid sunucular var, onlara hem Steam'dan, hem Non-Steam'dan girebilirsiniz.
  • Bende 1.6 almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım TR server bulabilecekmiyim veya istediğim bütün serverlara girebilecekmiyim?
  • Steam üzerinden Cs Almayı düşünüyosanız CS Source Alın,Steam Türk Serverleri Mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 5 Haziran 2011; 20:45:24 >
  • Almaktan vazgeçecek gibiyim. Sanıyordumki baya server vardır.
  • Steam ile 1.6 için fazla TR swsi yok.Steam üzerinden source alın.çok daha fazla TR sunucu var.fun dust2 vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Steam ile 1.6 için fazla TR swsi yok.Steam üzerinden source alın.çok daha fazla TR sunucu var.fun dust2 vb.

3 mesaj Üste Bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 9 Haziran 2011; 20:10:00 >
  • Steam üzerinden değilde şunu alsak hile falan uğraşmadan steam sw lerinde oynayabilir miyiz ?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/aral-01.0808-pc-counter-strike-anthology/productdetails.aspx?I_ID=41607

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.