Şimdi Ara

STEAMKO Cypher 80 Level Itemlı Archer [+8 Quest Bow] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DC Pre Trina ve 85m eklenmiştir chara.

1x Voucher for automatic pet looting
    2x Magic Bag

Üsttekiler kırdırılmıştır. DC Pre ile beraber 25 günleri kalmıştır.
  • Fiyat düşürülmüştür.
  • 250 tl veriyim dusunursen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta indirime gidilmiştir itemlı hali 500 TL'ye çekilmiştir. Ayrıca 80 Shardı görevi ve +5 Exp Shard görevi durmaktadır. 12 Chaos taşı vardır 8 tane daha yaparsanız alabilirsiniz.
  • Lys den sonra talip olabilirim belki hesaba. 25 haziran 1 temmuz gibi yani.. Bakalım satılır mı o vakte kadar.. Takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozin

Lys den sonra talip olabilirim belki hesaba. 25 haziran 1 temmuz gibi yani.. Bakalım satılır mı o vakte kadar.. Takip..

Millet steamkoya henüz cypher ring gelmediği için güvenemiyor. Gelirse eğer direk elden çıkar. Üstteki 250 tl veren ölücüler pm atıyor arada bir onlarda kurtarmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Lys den sonra talip olabilirim belki hesaba. 25 haziran 1 temmuz gibi yani.. Bakalım satılır mı o vakte kadar.. Takip..

Millet steamkoya henüz cypher ring gelmediği için güvenemiyor. Gelirse eğer direk elden çıkar. Üstteki 250 tl veren ölücüler pm atıyor arada bir onlarda kurtarmıyor :D

pm atmadım element uydurmayalım
     STEAMKO Cypher 80 Level Itemlı Archer [+8 Quest Bow]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearFromHe -- 29 Mayıs 2016; 21:22:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFromHe

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

pm atmadım element uydurmayalım

Alıntıları Göster
    ölücüler dedim ölücü demedim farkındaysan.

• Fiyatı aciliyetten 300 TL'ye çektim.
  • Fiyatı 200TL'ye çektim.
  • up
  • char duruyomu hala
  • +7 reb daenerken bow yanmıştır. kaşındım biraz +6 ve +7 rebe karivdissiz attım +7de yandı. char duruyor fakat bowsuz 80 bow/shard görevi durmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.