Şimdi Ara

Steamko rezilliği ve pay2win olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ben her eksi knight online playeri gibi büyük umutlarla steamkoya basladım adoniste ilk olarak warrior hesap actım daha sonra parası olmayan adamın warrior oynayamayacıgın hatırladıgım icin archere döndüm. Simdi 47 level archerim sadece görev itemleri ve +7 fp rogue gögüslük ve +7 rogüe chitin ayaklık var. Bir de kutudan düsme impact +2 ve diger tüm görev esyaları var.

Bu kadar itemle oynuyorum, daha bir kere chaosa falan girmisligim yok. Bi red chest icin 3 saat önceden servera sıraya girip 300 kisi bekleyip (ki bazen sıradayken dcliyor adamı tamamen şans) birde para yatırmam bekleniyor bu oyuna.

Neden derseniz, simdi gb cekmeden yada premium almadan bu oyunda tutunmak cok güc bunun hepimiz farkındayız.
    En basitinden bi +1 ib en ucuzu 4m. Hadi 5 tl küsür para verdim ib aldım, peki sonrası? Bunun daha takısı var chitini var cartı var curtu var potu var varda var yani anlayacagınız.

Ben steame geldi diye biseyler degismistir sandım ve büyük umutlarla oyuna girdim, hevesim kursagımda oyunu bıraktım.

Yine knight ve yine büyük paralar dönen ve sadece oyuncunun parasını isteyen bi oyun.. cok üzücü

• koxper bile presiz kasamıyor pot repair parası :D
  • Niye bu kadar saçma konular açılıyor gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bende mi sıkıntı var acaba diye.NTTGame'in çalışanı değilim birşeyleri değilim elbetteki PUS politikaları hoş değil ama bana gerçekten dokunmadığına göre sıkıntı sizlerde.Düzenli olarak saat 6'da uyanırım sunucu zaten boş olduğu için rahat CH1'e girer biraz takılırım akşama kadarda çıkmam akşam yatarken pazara koyarım hesabı.Olurda DC yedim ( ki sadece bir kere oldu onda da Cypher kapandı ) gider o günün geri kalanında CH2-3 girerim.ib örneği ise çok saçma PUS'tan gidip zaten noah veya para almıyorsunuz.Bende okçuyum ve çöp slotlarında rahatça paramıda kasıyorum 3 tane ib aldım ( hepsini artı basarken yaktım gene ayrı bir mesele ) dahada hala 40-50m param var.Yani siz gerçekten 2 gün oynayım kral oluyum her istediğim olsun istiyorsunuz MMORPG kültürü bizim ülkeye çok uzak.Özellikle görev yaparken bu slot benim kardeş diyen insanların olduğu yerden ne beklenir ki zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Niye bu kadar saçma konular açılıyor gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bende mi sıkıntı var acaba diye.NTTGame'in çalışanı değilim birşeyleri değilim elbetteki PUS politikaları hoş değil ama bana gerçekten dokunmadığına göre sıkıntı sizlerde.Düzenli olarak saat 6'da uyanırım sunucu zaten boş olduğu için rahat CH1'e girer biraz takılırım akşama kadarda çıkmam akşam yatarken pazara koyarım hesabı.Olurda DC yedim ( ki sadece bir kere oldu onda da Cypher kapandı ) gider o günün geri kalanında CH2-3 girerim.ib örneği ise çok saçma PUS'tan gidip zaten noah veya para almıyorsunuz.Bende okçuyum ve çöp slotlarında rahatça paramıda kasıyorum 3 tane ib aldım ( hepsini artı basarken yaktım gene ayrı bir mesele ) dahada hala 40-50m param var.Yani siz gerçekten 2 gün oynayım kral oluyum her istediğim olsun istiyorsunuz MMORPG kültürü bizim ülkeye çok uzak.Özellikle görev yaparken bu slot benim kardeş diyen insanların olduğu yerden ne beklenir ki zaten.

kardesim ilk olarak ben bu oyunu gercekten cok fazla oynadım. yani neyin ne oldugunun farkındayım newbie muamelesi yapmamanı rica ediyorum senden

ikinci olarak o dedigin isleri nasıl yaptın merak ediyorum, cöp item kastım diyosun tüm gün z1 yapıp kutu mu topladın gercekten? yani legal yoldan yaptıysan tebrik ediyorum iyi sabrın varmıs

o dedigin seyi yapmak icin en basitinden kutu toplayan pet ve güzel bi koxp yada genie gerekiyor malesef. ayırca ben tüm gün cöp itemi eliyle kasıcak adam tanımıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

quote:

Niye bu kadar saçma konular açılıyor gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bende mi sıkıntı var acaba diye.NTTGame'in çalışanı değilim birşeyleri değilim elbetteki PUS politikaları hoş değil ama bana gerçekten dokunmadığına göre sıkıntı sizlerde.Düzenli olarak saat 6'da uyanırım sunucu zaten boş olduğu için rahat CH1'e girer biraz takılırım akşama kadarda çıkmam akşam yatarken pazara koyarım hesabı.Olurda DC yedim ( ki sadece bir kere oldu onda da Cypher kapandı ) gider o günün geri kalanında CH2-3 girerim.ib örneği ise çok saçma PUS'tan gidip zaten noah veya para almıyorsunuz.Bende okçuyum ve çöp slotlarında rahatça paramıda kasıyorum 3 tane ib aldım ( hepsini artı basarken yaktım gene ayrı bir mesele ) dahada hala 40-50m param var.Yani siz gerçekten 2 gün oynayım kral oluyum her istediğim olsun istiyorsunuz MMORPG kültürü bizim ülkeye çok uzak.Özellikle görev yaparken bu slot benim kardeş diyen insanların olduğu yerden ne beklenir ki zaten.

kardesim ilk olarak ben bu oyunu gercekten cok fazla oynadım. yani neyin ne oldugunun farkındayım newbie muamelesi yapmamanı rica ediyorum senden

ikinci olarak o dedigin isleri nasıl yaptın merak ediyorum, cöp item kastım diyosun tüm gün z1 yapıp kutu mu topladın gercekten? yani legal yoldan yaptıysan tebrik ediyorum iyi sabrın varmıs

o dedigin seyi yapmak icin en basitinden kutu toplayan pet ve güzel bi koxp yada genie gerekiyor malesef. ayırca ben tüm gün cöp itemi eliyle kasıcak adam tanımıyorum

Bi arkadaşım oto kutu hediye etti sağolsun 5-6 lira arası bir şey zaten para bile değil geri kalanında elimle yaptım zaten zr damage olarak çok yüksek bir damage sahibi değilim Manticorelar'da üçlü atarak döndüm size bunu yazarken de Monster Stone girmiştim Old Warrior Pendant düştü 20m'de oradan dediğim gibi para için öyle premiuma veya çok yüksek meblalar yatırmanın lüzumu olduğunu düşünmüyorum.Oyunu oynamak için ve finallerimde bitmişken vaktim olduğu için oynuyorum yavaş yavaş sindire sindire arkadaşımla birlikte eğleniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

quote:

kardeş sen yapmıyorsun ama adamlar elle 7/24 çöp dönd cypherın ilk günleri bilgin olsun sontadan genie kardinal makbul oldu sıkılınca millet. çöp slotları 10 dakikada 1m bırakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

koxper bile presiz kasamıyor pot repair parası :D

Aynen böyle

gb kasan adamlar bile premiumsuz gb kasamıyor hile ile. rprdir pottur ts dir su gibi gider. böyle bir oyunun premium fiyatlarıda komik yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima online ve Kripto para
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok rahat gb kasılıyor. Yöntemlerini bilmiyorsan hiç oynama arkadaşım. Yinede ben bir kaç tane söyleyim master tüpü,aoc(60+ eslant),abbys,düşük seviyelerde çöp item dropları. Yeterki gb kasmak iste. Kasamıyorsan chaosdan, bdwden kırmızı kutu düşür. Kırmızı kutuları kır. Kaç defa dv,ib,shard,raptor çıktı. Yani para kasamayan insanın beyninden süphe duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badchucky -- 5 Şubat 2016; 12:17:03 >
  • Ben de çok rahat GB kasmama rağmen oyunun P2W olduğunu düşünüyorum. Adam exp pre çekip full genie oto kutu atıyor bi yere bikaç günde 80. Ben bikaç günde olamıyorum yani parayla önüme geçebiliyor.

Veya adam DC pre ile benden çok daha hızlı para kasabiliyor. Her şey bir yana adam parayı basıp 8 chitin set 8 dual md ya da 7 dual dv full takı iron belt vs. çıkabiliyor karşıma. Ben oyuna para yatırmadan bi haftada bunu yapamam imkansız. Çünkü bir sınır var.

Son olarak bu oyuna F2P diyenlere şunu soruyorum. Sadece kozmetik ürünlerinin parayla satıldığı oyunlar nedir o zaman?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne olmasını beklerdeniz? Oyun tamamen ücretsiz olsun ama herkes full item mi gezsin.O zaman pvp server oynamanız gerekiyor

Oyunu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.Bu zamanda birşeylerden zevk almak için para işin içine giriyor ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazılarına hayret ediyor insan
  • ben ilk defa para yatırdım oyuna,presiz birşey yapamazsın artık geçti o devir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Ben de çok rahat GB kasmama rağmen oyunun P2W olduğunu düşünüyorum. Adam exp pre çekip full genie oto kutu atıyor bi yere bikaç günde 80. Ben bikaç günde olamıyorum yani parayla önüme geçebiliyor.

Veya adam DC pre ile benden çok daha hızlı para kasabiliyor. Her şey bir yana adam parayı basıp 8 chitin set 8 dual md ya da 7 dual dv full takı iron belt vs. çıkabiliyor karşıma. Ben oyuna para yatırmadan bi haftada bunu yapamam imkansız. Çünkü bir sınır var.

Son olarak bu oyuna F2P diyenlere şunu soruyorum. Sadece kozmetik ürünlerinin parayla satıldığı oyunlar nedir o zaman?

Beyler oyundan ne bekliyorsunuz allah aşkına ? Para yatıran , şirkete maddi açıdan katkı sağlayan tabii ki şirketin gözünde daha değerli olucak , ekstra ayrıcalıklar tanıcak. Kimisi el emeğiyle oynar bundan zevk alır , kimisi de ben bunlarla uğraşamam , veririm parası neyse öyle oynarım der.

Bu oyub belli bir yere kadar f2p evet. En kötü bir bronz pre alman gerekiyor bence. Ama karşılaştırdığın oyunlar çok saçma elmayla , armuttan farkı yok.
    Sadece kozmetik ürünlerin satıldığı ve aynı karakteri geliştirmek üzere kurgulanmış kaç tane oyun var ? Cs go , lol falan hepsinde yeni oyuna başlıyorsun sonuçta.

• aylik ucreti olan oyunlarin çoğu f2p oyunlarindan daha ucuza geliyor.şuan mmorpg devri bittigi için insanlar birazda mecburen oynuyor bu oyunu.knight oynayan kitle belli adam uniq taki dusuruyor iyi bugunluk iskender param cikti yaziyor ^^ boyle tipler oldugu surece ntt game e hak veriyorum keske pre fiyatlari 2 3 kat daha artsa.nttgame kazaniyor oyuncular da kazaniyor knight olmasa aclikdan ölecek bazi insanlar istihdam sagliyor resmen.yoksa hangi oyunda iyi bugunluk döner,iskender param cikti diye sevinen birini gorursunuz ben boyle virseyi baska oyunlarda ne gordum ne duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

aylik ucreti olan oyunlarin çoğu f2p oyunlarindan daha ucuza geliyor.şuan mmorpg devri bittigi için insanlar birazda mecburen oynuyor bu oyunu.knight oynayan kitle belli adam uniq taki dusuruyor iyi bugunluk iskender param cikti yaziyor ^^ boyle tipler oldugu surece ntt game e hak veriyorum keske pre fiyatlari 2 3 kat daha artsa.nttgame kazaniyor oyuncular da kazaniyor knight olmasa aclikdan ölecek bazi insanlar istihdam sagliyor resmen.yoksa hangi oyunda iyi bugunluk döner,iskender param cikti diye sevinen birini gorursunuz ben boyle virseyi baska oyunlarda ne gordum ne duydum.

O iskender meselesi yalandan ibaret. Pazarda 8m'e gördüm o mesaj yazıldığı zaman 45 tl'ye siteye nah satar.

• Bende steamko da baslicaktim bi hevesle bir ay bekledim ilk gun girdim oyuna acildigi an ilk girenlerdendim. Fiyatlati gordum soka girdim. Usko da ayligin 50tl ye yasiyabilirsin oynuyabilirsin. O kadar steam i beklememe ragmen su an kendimi midgard da buldum uskoda. Anlamadim nasil bisi oldu ama bura benim butceme keyfime daha uygun gibi tam ortalama bi kalabaligi var.

• Yanlız değilsin. Forumdan 3 kişi biz de midgard a geçtik 1+1 sayesinde 79 a kastık bronz pre ve genie ile. Şimdi ticaret zamanı

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Harbiden yalniz degilmisim, sevindim. Siz ticareti tamamlayin bende islerimi hallediyim ilerki bir zamanda oyun icinde gorusuruz firsat olursa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.