Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 STEEL SERIES ACTIVE NOVA PRO WIRELESS XBOX-PLAY STATION-PC Satın Al 19 Kasım 2024 11:32 1 1 STEEL SERIES ACTIVE NOVA PRO WIRELESS XBOX-PLAY STATION-PC Arkadaşlar merhaba severek kullandığım Steel Series Active Nova Pro wireless X box uyumlu kulaklığımı artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum garanti uzatması yapmıştım ama tam hatırlamıyorum 2 yıllık garantisi bitmiştir ama mediamarktan almıştım 15 defa falan anca kullandım, fiyat olarak 8.000 TL istiyorum ve Ankarada ikamet ediyorum. Ankara dışına gönderme şansım yok ilgilenen arkadaşlar elden kontrol edip teslim anında banka havalesi ile alabilirler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün STEEL SERIES ACTIVE NOVA PRO WIRELESS XBOX-PLAY STATION-PC