Şimdi Ara

SteelFlash Vista Themes (44 MB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar süper temaları bir araya topalamışlar ve gerçekten süper olmuş. Ben indirdim gerçekten şimdiye kadar en çok hoşuma giden Vista temaları oldular. Bence bütün bilgisayarlarda bu tema olmalı!

The author of this theme says that this is the most customized theme for Windows Vista. I’d have to agree. This incredible theme looks absolutely stunning. You can tell that the creator put in a lot of work. All the colors looks so great together and the background is incredible. All the elements of this theme like the multiple Start buttons or the the cool top bar and windows make this theme the top of 2008. There are so many variations to this theme that you can mix and match all day long.

DOWNLOAD l 36 MB (unzipped 44 MB):

http://lix.in/-421761

• şuan indiriyorum güzel bi temaya benziyo...
  • Sadece vista için mi yoksa xp & vista mı?
  • Tema Programları ile açıldığı sürece bir işe yaramaz . Tema programları zaten yeterince kastırıyor pc'i .
  • Daha büyük SS alabilir miyim? Tam olarak gözükmüyor. Bu arada XP için değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

Daha büyük SS alabilir miyim? Tam olarak gözükmüyor. Bu arada XP için değil mi?

• dosyayı indirdim ama tek başına tema deil tune up yada object dock gibi yazılımlar istiyo........

kurmadım... paylaşım için teşekkürler...
  • tek başına bir tema değil deviantart'dan takip ediyordum bu temayı final'i yapıldı ama hala sevemedim. birsürü şey kurmak gerekiyor fakat kurduklarınızın bazıları (sistem dosyaları) türkçe windows destekli değil. mesela shell32.dll'i değiştirmek istiyor fakat değiştirince çöküyor. dolayısıyla Sadece tema dosyalarını kullanmakta fayda var.

özellikle vista için bu konuda güzel çalışmalar var(çoğu aeronun şeffaflığı üzerine şeyler)

buyrun birde deviantart'dan bakın

• Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

tek başına bir tema değil deviantart'dan takip ediyordum bu temayı final'i yapıldı ama hala sevemedim. birsürü şey kurmak gerekiyor fakat kurduklarınızın bazıları (sistem dosyaları) türkçe windows destekli değil. mesela shell32.dll'i değiştirmek istiyor fakat değiştirince çöküyor. dolayısıyla Sadece tema dosyalarını kullanmakta fayda var.

özellikle vista için bu konuda güzel çalışmalar var(çoğu aeronun şeffaflığı üzerine şeyler)

buyrun birde deviantart'dan bakın

o değilde win 7 teması kurdum süperimsi durdu.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.