Şimdi Ara

Steelseries 5H v2 problem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Steelseries 5H v2 kulaklık aldım. Daha öncede bir sorundan dolayı kulaklıkla sorun yaşadım. O sorunu hallettik fakat buna ne yaptıysam çözüm bulamadım. X-Fi Xtreme ses kartı sahibiyim. Kulaklığı kendinde olan usb ses kartıyla pc ye bağladım. Fakat Teamspeak ve CoD 4 de ses çok cızırtılı ve az çıkıyor. Kullanmak mümkün değil yani. Windows Ses Kaydedicisi'nde ses kaydı yaptığımda ses çok net çıkıyor. USB ses kartını çıkartıyorum. Driver'larını da kaldırıyorum. Kulaklığı ve mikrofonu ses kartına takıyorum. Ses kartı ayarlarından mikrofon sesini sonuna kadar getiriyorum +20 db boost ekliyorum. Ancak sesim TeamSpeak'ten duyuluyor. Fakat CoD 4'den yine sesim çok az çıkıyor. Bu sorunu yaşamış olan veya hala yaşamakta olan varmı? Son sürücü eski sürücü hepsini denedim çözüm bulamıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar Steelseries 5H v2 kulaklık aldım. Daha öncede bir sorundan dolayı kulaklıkla sorun yaşadım. O sorunu hallettik fakat buna ne yaptıysam çözüm bulamadım. X-Fi Xtreme ses kartı sahibiyim. Kulaklığı kendinde olan usb ses kartıyla pc ye bağladım. Fakat Teamspeak ve CoD 4 de ses çok cızırtılı ve az çıkıyor. Kullanmak mümkün değil yani. Windows Ses Kaydedicisi'nde ses kaydı yaptığımda ses çok net çıkıyor. USB ses kartını çıkartıyorum. Driver'larını da kaldırıyorum. Kulaklığı ve mikrofonu ses kartına takıyorum. Ses kartı ayarlarından mikrofon sesini sonuna kadar getiriyorum +20 db boost ekliyorum. Ancak sesim TeamSpeak'ten duyuluyor. Fakat CoD 4'den yine sesim çok az çıkıyor. Bu sorunu yaşamış olan veya hala yaşamakta olan varmı? Son sürücü eski sürücü hepsini denedim çözüm bulamıyorum...

X-Fi Xtreme ses kartın varken gidip SS'nin uyduruk ses kartını kulanman çok saçma !(zaten internettede testler var daha kotu usb ses kartı ile ses kalitesi)
    Bende 5H V2 USB kullanuyorum sürücü yukleyince kulaklıkta sorun cıkabiliyor asla yukleme derim(USB den illa takcam diyorsan)

Çozum olarak X-Fi ses kartının sürücüsünü 5H V2 takılıyken bir daha yuklemen sürücü otomatik belki ayarları yapabilir

• X-Fi'ın daha kaliteli olduğunu biliyorum arkadaşım. Ben şu arka çıkışlardan kurtulmak için usb olayına girdim. çıkar tak yapmaktan X-Fi'n çıkışları tünel gibi oldu... Dediğini denedim maalesef olmuyor. Tavsiyen için teşekkürler...
  • ss nin uyduruk deil ben gayet memnunum headset için uygun bir kart werilior yanında ses kartını çıkar yada disable et usb ye bagla kur ve dene
    bende cod 4 ve cod 2 oynarım lan ada giderim cok memnunum...
  • ayni sorun bendede war malesef.cozebilen warmi?
    mikrofondan surekli bi cizirti geliyor surekli cizirtili
  • bende ole bi sorun yokta mikrofondan çok az ses çıkıo ayarları da bulamadım alh alh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher90 -- 17 Aralık 2008; 20:18:45 >
  • Arkadaşlar bu sorun bende de var,
    Mikrofonda konuştuğum zaman sürekli bir cızırtı geliyor,
    Daha doğrusu cızırtı geliyormuş ben konuşurken bir arkadaşım söyledi,
    Sonra bende sesimi kaydettim 1sn aralıklarla cızırtı geliyor,
    Bununla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşşekürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.