Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steelseries arctis 9 wireless Satın Al 19 Aralık 2024 18:34 1 1 Steelseries arctis 9 wireless Ürünün bütün kusurları fotoğraflarda mevcut fotoğraftan anlaşılmayabilir diye de tek tek yazıyorum.1-Padlerde ve wireless adaptörü hafiften yıprandı kullanıma engel değil.2-Mikrofonun olduğu taraftaki başın bağlantı kısmı sıkıntılı arada çıkıyor geri takabiliyorsun kullanırken sıkıntı olmuyor. 3-Ürünü Bluetooth olarak kullanamadım ya ben beceremedim ya da büyük ihtimal Bluetooth a bağlanma sorunu var.Ben ürünün ikinci sahibiyim alırken bana 2 ve 3. Kısımlardaki bilgileri söylemeden sattılar hem telefon hem pc için almıştım ama sadece pc için nasip oldu telefonda kullanamadım. Bütün kusurlarını söylüyorum ki almak isteyen arkadaş mağdur olmasın çok öldürmeden teklif verebilirsiniz ürünün faturası yok kutusu ve garanti belgesi var ama bitmiştir şimdiye kadarÜrünü elden satmak istiyorum isterseniz Bağcılar meydanda buluşuruz isterseniz evime gelip ürünü deneyebilirsiniz.[Simage=1]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3038957/3f09f471-e898-447c-9c5b-15c7e7aff081.jpeg[/simage] Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık mikrofon Steelseries arctis 9 wireless Alınık mouse tercihen razer basilisk v3 veyahut deathadder v3 Gskill corsair hikvision ddr4 8gb ram