< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 13 Mayıs 2020; 10:23:13 > |
SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (Müzik Yetenekleri)
-
-
Bugün sadece GameDAC'ın siparişini verdim. Cloud 2 ile kullanıp PUBG'de daha iyi ses kasmak istiyorum. Paranı çöpe attın diyen var, moralim bozuldu. Sence öyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum selamlar, gamedac i kullanman için aradaki bağlantı adaptörünü aldın mı?quote:
Orijinalden alıntı: srcn.90
Bugün sadece GameDAC'ın siparişini verdim. Cloud 2 ile kullanıp PUBG'de daha iyi ses kasmak istiyorum. Paranı çöpe attın diyen var, moralim bozuldu. Sence öyle mi?
Kimseden tavsiye göremeyince iptal ettim hocam, cloud 2 kendi ses kartıyla devam. zaten baya iyi bi kulaklık, pubg son güncellemede de sesleri çok fazla iyileştirmiş, gerek duymuyorum artık.quote:
Orijinalden alıntı: swat882
Dostum selamlar, gamedac i kullanman için aradaki bağlantı adaptörünü aldın mı?
Alıntıları Göster -
Hocam bende bunun wireless modelini düşünüyorum ve hala gamedac varmi içinde emin olamadım.Ben oyundan cok muzik agirlikli kaliteli ses veren pcde kullanabilecegim bir kulaklik ariyorum.Cok baktim ama mesela sony dediginiz modellerin 1 tanesinde wireless 2.4ghz olsa tadindan yenmezdi ama öyle bir ürün cikmadi malesef.Sence wireless modelide ayni sekilde ses alabilir miyim? Yoksa kablosuz oldugundan ses kalitesi cok düser mi?
quote:
Orijinalden alıntı: EnergyHill
Hocam bende bunun wireless modelini düşünüyorum ve hala gamedac varmi içinde emin olamadım.Ben oyundan cok muzik agirlikli kaliteli ses veren pcde kullanabilecegim bir kulaklik ariyorum.Cok baktim ama mesela sony dediginiz modellerin 1 tanesinde wireless 2.4ghz olsa tadindan yenmezdi ama öyle bir ürün cikmadi malesef.Sence wireless modelide ayni sekilde ses alabilir miyim? Yoksa kablosuz oldugundan ses kalitesi cok düser mi?Link gönderebilir misiniz özelden.
Kullanan birisi olduğun için yaşadığım sorunu sana danışmak istedim. Steelseries programını açtıktan sonra mı yoksa dac'ten illumination ayarı yapınca mı çözemediğim kendiliğinden rgb ışıklarını açma sorunu mevcut 2 sorun şu dac'ten off ayarı yapmama rağmen ışıklar açık kalıyor konuyla alakalı bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim
-
Merhabalar hocam, Ben Dac'tan kapatıyorum kendiliğinden açılma gibi bir problem olmuyor. Ben hep kapalı kullanıyorum.
Yazılımın güncel olduğundan emin olun bence.
-
Steelseries alacaksan 2-3 sene sonra yeni ürüne mahkum olabilirsin.Malzemesi kaliteli, konforlu ama çok dayanıksızdır.Yurtdışında yaşasam tek tercihim olurdu.Türkiye'de orjinal ürünü ve teknik desteği bulamıyorsun maalesef:(
-
Hocam hala kullanıyor musunuz bu ürünü?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X