Şimdi Ara

SteelSeries artics 7 [FİYAT DÜŞTÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SteelSeries artics 7 [FİYAT DÜŞTÜ]
    Uzun zamandır beraber kulak kulağa savaştığım dostumu farklı bir model aldığım için satıyorum bana bir sorun çıkartmadı aktif olarak kullanıyorum tek bir çizik bile yoktur tek sıkıntısı ses yuvarlağını en yükseğe getirince ses dengesizliği yapıyor hafif şekilde yukarıya ittirince eşitleniyor (Kulaklığın ciddi bir sıkıntısı veya kullanıma engel hiç bir şeyi yoktur sorunlarını yazdım fiyatı da uygun tuttum).
    -Sticer ın altında bir kusur, hasar yoktur keyfe keder yapıştırdım ciddi alıcıysanız söküp göstere bilirim satış iptali durumunda 20 TL alırım
    -Şarj kablosunun bir kısmı elektirik bantı ile çevrili aldığım arkadaş yapmıştı kablonun iki tarafı da hafif hasarlıdır şarj etmesinde hiç bir sıkıntı yoktur.
    Not: Ürün kutusunda beklemektedir.
    Razer ürünleri ile takas olur.
    SteelSeries artics 7 [FİYAT DÜŞTÜ] SteelSeries artics 7 [FİYAT DÜŞTÜ] SteelSeries artics 7 [FİYAT DÜŞTÜ]

-Ciddi alıcıyı üzmem.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Eyüp Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Orjinal pedlerini makinaya atmak gibi bir hata yaptığım için dikişleri sökülmüştür istenirse onu da hatta hiç kullanmadığım 0 pedleri de var onları da verebilirim. Ürün uzun zamandır kutusunda duruyor normalde aktif olarak kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokkatto -- 19 Ağustos 2022; 13:28:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.