Şimdi Ara

SteelSeries Mause görüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yeni mause alicam steelseries rival ve kana arasinda kaldim. cogunlukla cs:go ve league of legends oynuyorum birazcik arastirdiktan sonra sanki kana daha iyimis gibi geldi simdiye kadar hicbi steelseries urunu kullanmadim dedigim gibi bu ikisinden birisini alicam oneriniz ve fikir icin assagiya yazabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rival tabi ki.Kalite ve kullanış bakımdan.Lakin el büyüklügün önemli elin küçükse hiç bulaşma rival'e.
  • cs icin kana daha cok olumlu yanit almis bide ben yamuk mause pek sevmiyorum sanirsam diger oyuncularda kana kullaniyo olofmiester, pasha, s1mple bunlarin hepsi kana kullaniyo suanki mauseumun sevmedigim yanlari tepki suresi cok kotu ve anlik harakete gelemiyo ben sensivityi dusuk oynadigim icin bi anda cevirdigimde ortada takiliyo o yuzren yuksek sensivityde oynuyorum anlik cevirmek, lazim o yuzden mauselari arastirdim logitech mauselarinda cok fazla secenek yok ve macro tuslari cok fazla en iyisi steelseries geldi buyuk ihtimallae kana alicagim gibi geliyo tavsiye icin sagol
     SteelSeries Mause görüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.