Steelseries Rival Mouse'a sahibim.Battefield Hardline SPecial Force 2 gibi oyunlar oynuyorum fakat randıman alamıyorum.Nedeni ise mesela silahın kontrolü filan zor oluyor.Yabancıların inceleme videolarını izliyorum mermiler ip gibi dümdüz silah sekmeden yukarııya çekmeden gidiyor.Bİzdede aynı mouse var fakat neden bizde kontrolü zor oluyor.Adam dümdüz atıyor mermileri bunların farklılığı nedir.Bilgilerinizi rica ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bilalaky
Arkadaşlar Merhaba,
Steelseries Rival Mouse'a sahibim.Battefield Hardline SPecial Force 2 gibi oyunlar oynuyorum fakat randıman alamıyorum.Nedeni ise mesela silahın kontrolü filan zor oluyor.Yabancıların inceleme videolarını izliyorum mermiler ip gibi dümdüz silah sekmeden yukarııya çekmeden gidiyor.Bİzdede aynı mouse var fakat neden bizde kontrolü zor oluyor.Adam dümdüz atıyor mermileri bunların farklılığı nedir.Bilgilerinizi rica ediyorum.
SteelSeries'in resmi sitesine girip download kısmında "SteelEngine" diye bir program var, onu indir içerisinde gerekli ayarlamalar yapılıyor olmalı
o yazılım özelliği a4 te mevcut o yazılım sektirmeden ateş etme mouse ile ilgili değil. yazılım yoksa millet profesyonel olmuş kendileri de yapabiliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme