Şimdi Ara

Steelseries Rival 3 Gaming Mouse - 219 TL (Amazon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
4.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Genel özellik kalite ışıklandırma olarak rival 3 daha iyidir.
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    hocam "liftoff distance" açısından sormuştum bir bilginiz var mı diye.
  • Çerkes kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı hocam o konu bakımından ikisininde sensör pozisyonu aynı gibi çok içe göçük tasarlanmış
  • Tüh indirim bitmiş, görsem ben de alırdım.
    Amazon resmen beni katakulliye getirdi. Hayretler içerisinde kaldım. Konu burada açıldığında gördüm sonra ürün sayfasına gittim fırsatın bitmesine 3 saat bilmem kaç dakika var yazıyordu. O yüzden gittim prime üyelik başlattım sonra tekrar farenin sayfasına gittim baktım fiyatı artmış. Müşteri temsilcisine yazdım işte olabilir şöyledir böyledir fiyatlar anlık değişebilir takipte kalın zaten prime ücretsiz ilk 1 ay vs. Madem fiyatlar anlık değişebilir o zaman dedim orada neden geri sayım var onu neden koydunuz oraya cevap veremedi.

Açıkçası fırsatı kaçırdığım için üzülmüştüm ama şu fotoğrafı gördükten sonra üzüntüm tamamen geçti. O yüzden teşekkür ederim size. Böyle iş olmaz yani. Fareyi kaldırdığın halde imlecin hareket etmesi nedir.
  • Mouse'u amazondan dün sipariş ettim, az önce elime ulaştı. Tek kelime ile ÇOOOOK GÜZEEEEEL
  • Benim de elime ulaştı. Bundan önce msi kullanıyordum meğerse baya hantalmis :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Benimde ürün bugün elime ulaştı. Şuan kullandığım sensei ten ile cd testi yaptım bu mosue gerçekten baya kötü bu lod dediğiniz olayda. Yapıştırdığımız bant yarı saydam mı olması gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 17 Eylül 2020; 1:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Evet yarı saydam olması gerekiyor
  • Ufak bir denemeden sonra farkettim ki sol click bazi noktalarda basmıyor. Hemen iade ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: q-_-tay

Ufak bir denemeden sonra farkettim ki sol click bazi noktalarda basmıyor. Hemen iade ediyorum.
    Bazı noktalar derken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q-_-tay kullanıcısına yanıt
    Elektronik talihsizliği denk gelmiş, benim click sorunum yok. Sanıyorum diğer sensör sorunu da zemin ile alakalı olabilir beni hiç rahatsız etmedi kumaş örgü pad üzerinde
  • Hocam sol tuşu düşünün, tuşun hafif sağ üst çaprazında bir noktada temassizlik var. Mesela pubgde sprey atarken duruyor tekrar başlıyor mesela.

• Hocam sensör olayı beni de rahatsız etmedi aslında. hatta mouse çok sevdim hiç iade etmek istemiyorum ama yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q-_-tay -- 18 Eylül 2020; 11:55:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.