Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SteelSeries Rival 600 mouse ve Corsair K70 RGB MK.2 Türkçe Cherry MX Low Profile Mekanik Oyuncu Satın Al 1 Ekim 2021 16:45 1 1 SteelSeries Rival 600 mouse ve Corsair K70 RGB MK.2 Türkçe Cherry MX Low Profile Mekanik Oyuncu SteelSeries Rival 600 kablolu mouse sıfıra yakın kondisyonda 1 yıldan fazladır kullandım. kutusu ve içerikleri eksiksiz. garantisi bitti Corsair K70 RGB MK.2 Türkçe Cherry MX Low Profile Mekanik Oyuncu az kullandım. 30.05.2020 tarihinde aldım. kutusu içerikleri tamdır ve garantisi devam ediyor. iki ürün de sorunsuz ve tam fonksiyonda çalışıyorSteelSeries Rival 600 Fiyat 300TLCorsair K70 RGB MK.2 Fiyat 2000TLKargo alıcı ödemeli, önce ödeme sonra kargo.İlan fiyat ,öneri, karşılaştırma yorumlarına kapalıdır Takas YOKgoogle photos11 new photos by Serkan BEKTAŞOĞLUhttps://photos.app.goo.gl/djDjFpaRR5y9ewnr5Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair H100i-Gtx Tp-link ac1200 usb adapter SteelSeries Rival 600 mouse ve Corsair K70 RGB MK.2 Türkçe Cherry MX Low Profile Mekanik Oyuncu CROSSOVER BLADE 27" 2560 X 1440 60hz