Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 STEELSERİES RİVAL 710 TİTREŞİMLİ OLED EKRANLI MOUSE Satın Al 3 Ekim 2022 12:41 1 1 STEELSERİES RİVAL 710 TİTREŞİMLİ OLED EKRANLI MOUSE Mouse un herhangi bir sorunu yok, kutuludur, aktif kullanmaktayım. Kablosuz almak için satıyorum. Kendi programıyla istediğiniz durumlarda titreşim vermesini sağlayabiliyorsunuz. Mesela ben şarjör yarıya indiğinde titreşim vermesini ayarladım. Çokta memnunum ama odamın yerini değiştirince kasa pozisyonu da değişti, uzak kaldı. Kablo sıkıntı oluyor, satma sebebim kablosuz alıp bu sıkıntıdan kurtulmak. İsteyene dolap üzerinden de satabilirim, kargo ucuza gelir. Şu an satışı yok. O yüzden yaklaşık bir fiyat belirliyorum, 800TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP Reverb G2 VR Sanal Gerçeklik 4 ADET BEYAZ CORSAIR QL140 FAN Apple Mac Mini 8GB / 256GB 202 STEELSERIES ARENA 9 5+1 SES SİSTEMİ
Çok eski bir mouse, yazdığınız fiyatın yarısı bile çok zor 2. elde hocam bilginiz olsun. Hayırlı satışlar.