Şimdi Ara

Steelseries Rival Dipses(!) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Birkaç gün önce Gameekstra'dan ss rival 300 aldım.Ürünü kullanırken çok ilginç bir şekilde tiz bir ses oluşuyor.Usb portuna dokununca gidip 1-2 saniye sonra tekrar başlıyor.Bir üst usb portuna alınca ses bir nebze daha az gelse de hala duyulabilir seviyede.Hoparlördeyken yansımıyor fakat kulaklıkla net bir şekilde duyabiliyorum ve aşırı rahatsız edici bir ses.Acaba ne sebep olmuş olabilir?Daha önce kullandığım hiçbir mouse'da böyle birşey yaşamamıştım.

• Elektriksel bir problem, iade edin.
  • ceyransal peoblem iade edin bence
  • Firmayı biraz araştırdım.Şikayetvar üzerinde bir sürü sıkıntılı ürün ve iade edilmeyen ücretlerden bahsedilmiş.Biraz sıkıntılı bir süreç olacak gibi.
  • Garanti kapsamına giriyor , üreticiden kaynaklı sorun . Yetkili servislere başvurun durumu söyleyin SteelSeries i bilmiyorum lakin garanti belgesine dayanarak sıfırıyla değişim yapabilirsiniz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi!Dün sözde teknik servis ile görüştüm durumu bir kez daha telefondan bildirdim.Telefondaki Teknik eleman bilmem kaç senedir bu işi yaptığını,mevcut sıkıntının sadece bu ürünün kullanımında söz konusu olduğunu belirtmeme rağmen böyle bir sorunun olamayacağını ürünün geri gönderileceğini söyledi.Ürünü inceleyip incelemediklerini sorduğumda ise henüz incelemediklerini söylediler.Henüz herhangibir inceleme yapılmadan bu denli kesin ifadeler kullanabiliyor,bırakın iadeyi teknik anlamda bir varlık göstermeyi bile reddediyor olmaları nasıl bir teknik servis anlayışlarının olduğunu alenen gösteriyor zaten.Pazartesi günü hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.Ödediğim ücreti sokağa atmaya niyetim yok.Gameekstra'dan uzak durun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.