Bildirim
SteelSeries Sensei mi Yoksa SteelSeries Rival mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Rival ve rival -
Sensei lazer sensörlü diye biliyorum. Rival en iyi tercih olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uygun fiyata 1hafta kullanılmış rival satılır -
Rival optiktir 6500 DPI sensörü 3310 piyasadaki en iyi optik sensörlerden birtanesi bir üstü 3336 var Logitech G3030 te kullanılıyor. Accelariton vb ayarları var angle snapping ayarı var zaten CS GO filan oynuyorsan bunlar kapalı olacak. RGB ışıklandırma var. boyutu büyüktür sadece sağ ele uygun.
Sensei lazer, içinde işlemci var sensörü 5700 DPI, işlemci ile 11200 dpi filan oluyor. Yukarıdaki ayarların yanında lift of denen bir ayar var mouse kaldırınca imlecin ne kadar yükste hareket edip etmeyeceğini sağlar altınca LCD ekran var 5 adet profil atayabiliyorsun, her iki el içinde uygun rivale göre daha küçük.
FPS için CS GO gibi oyunlarda optik öneriliyor bir sürü detay anlatılarak ama çok fark olacağını düşünmüyorum. CS GO oynayan adamlarda lazer mouse kullanıyor. Eline uygun olanı ve de ucuz olanı al geç bence. Çok fark olmayacaktır. Bimektse sensei raw frostblue 129 TL onu al gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 5 Kasım 2015; 17:18:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: [darkness13]
FPS için CS GO gibi oyunlarda lazer öneriliyor bir sürü detay anlatılarak ama çok fark olacağını düşünmüyorum.
Yok öyle birşey, hayır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 5 Kasım 2015; 17:14:43 > -
Hayır derken?
Edit : Şimgi gördüm yanlış yazmışım, optik öneriliyor diyecektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 5 Kasım 2015; 17:18:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X