Şimdi Ara

SteelSeries Sensei vs Razer Deathadder v2 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlıgındada belirttiğim gibi bu iki mouse [SteelSeries Sensei vs Razer Deathadder v2] arasında kararsız kaldım. Cs playeriyim ve bana en uygun mouse sizce hangisi. Bütçede sıkıntı yok. Önemli olan sizin fikirlerinizi öğrenmem. Şimdiden teşekkürler.

• deathadder v2 bence.sensei kullanmadım fakat deathadder v2 gibisi de 40 yılda 1 üretilir.ikisi arasından deathadder v2.
  • Sensei :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

deathadder v2 bence.sensei kullanmadım fakat deathadder v2 gibisi de 40 yılda 1 üretilir.ikisi arasından deathadder v2.

Yorumun için teşekkürler
  • Başka fikri olan yokmu ? +
  • Sensei dememin sebebi: Arkdaşta denemiştim , bana göre daha iyi ellerim fazla büyük değil orta boy DA2 bazen elimden kayıyor Sensei tam oturuyordu.
  • Benim elimin uzunlugu 19,5 cm dostum =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer deathadder v3
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafenet99

Benim elimin uzunlugu 19,5 cm dostum =)

Sadece uzunluk değil genişliği yapısı tutuşunuz da önemli.bence ergonomiye çok önem veren biriyseniz denemeden almayın :)
  • Bende yeni bir mouse arayışındayım.3 yıldır a4 x718f kullanıyorum.Arkadaşa logitech g9x aldık. G 9X benim hem elime uymadı hemde hoşuma gitmedi.RAZER DEATHADDER V2 övüp duruyorlar. Fiyatıda iyi lakin görüntüye bakınca o kadar edermi diyorum.O kadar iyimi bu RAZER DEATHADDER V2.Bu arada Battlefield 3 oynamak için yeni bir mouse arayışı içine girdim.cafenet99 arkadaşım konunu kirletmiş gibi oldum kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

Bende yeni bir mouse arayışındayım.3 yıldır a4 x718f kullanıyorum.Arkadaşa logitech g9x aldık. G 9X benim hem elime uymadı hemde hoşuma gitmedi.RAZER DEATHADDER V2 övüp duruyorlar. Fiyatıda iyi lakin görüntüye bakınca o kadar edermi diyorum.O kadar iyimi bu RAZER DEATHADDER V2.Bu arada Battlefield 3 oynamak için yeni bir mouse arayışı içine girdim.cafenet99 arkadaşım konunu kirletmiş gibi oldum kusura bakma.

deathadder bundan 2 ay önce 135 tl civarındaydı.o zaman sonuna kadar hakediyordu.şimdide ediyor fakat fiyatlar uçuk.inventusun kampanyası var.deathadder v2 135 tl.alabiliyorsan kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

Bende yeni bir mouse arayışındayım.3 yıldır a4 x718f kullanıyorum.Arkadaşa logitech g9x aldık. G 9X benim hem elime uymadı hemde hoşuma gitmedi.RAZER DEATHADDER V2 övüp duruyorlar. Fiyatıda iyi lakin görüntüye bakınca o kadar edermi diyorum.O kadar iyimi bu RAZER DEATHADDER V2.Bu arada Battlefield 3 oynamak için yeni bir mouse arayışı içine girdim.cafenet99 arkadaşım konunu kirletmiş gibi oldum kusura bakma.

Önemli değil, sende bendensin
  • Deathadder V2 Olmadı G500'e bakabilirsin, sensei ile ikisi aynı sensörü kullanıyor.
  • +
  • Ikisi arasindan Deathadder V2 al derim tasarimi isiklandirmasi harika bir mousedur. Onun disinda optik mouseler CS icin en ideali bence efsane Mx518 in yeni surumu olan G400 de dusunebilirsin.
  • Bu mouse lar 2012 yılında da varmıydı ya. omg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylül kabus

Bu mouse lar 2012 yılında da varmıydı ya. omg.
    Askerden geldiğimde v2 hediye etmişti arkadaşım 2012 yılıydı... eski ama güzel günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Böyle kaliteli bir mouse 2012 yılında çıktıysa, şimdilerde ondan daha iyisi yapılır. O halde, alası gelmiyor insanın :(
    Çok kaliteli bir mouse arayışı içerisindeyim. bütçe 600-700 TL ye kadar çıkabilir. FPS oyunları için kullanacağım. Valorant, CS GO, PUBG...

Önerebileceğiniz bir oyuncu faresi var mı?
  • quote:

Böyle kaliteli bir mouse 2012 yılında çıktıysa, şimdilerde ondan daha iyisi yapılır. O halde, alası gelmiyor insanın :(
    Çok kaliteli bir mouse arayışı içerisindeyim. bütçe 600-700 TL ye kadar çıkabilir. FPS oyunları için kullanacağım. Valorant, CS GO, PUBG...

Önerebileceğiniz bir oyuncu faresi var mı?
    zowie s2 hocam. mouseum bozuldugunda alacagım mousedur kendisi :)
  • quote:

Bu mouse lar 2012 yılında da varmıydı ya. omg.
    hayır aynı mouselar değil
  • Graviton G kullanıcısına yanıt
    Size bir soru sorabilir miyim, belki bilirsiniz. Razer deathadder 2020 versiyonu N11 de satılıyor. Peki ben bunu alırsam 2020 versiyon olduğunu nereden anlayacağım? 2020 ayağına 2019 satmasınlar? :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.