Bildirim
SteelSeries Sensei vs Razer Deathadder v2 !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
deathadder v2 bence.sensei kullanmadım fakat deathadder v2 gibisi de 40 yılda 1 üretilir.ikisi arasından deathadder v2. -
Sensei :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mnf.trb
deathadder v2 bence.sensei kullanmadım fakat deathadder v2 gibisi de 40 yılda 1 üretilir.ikisi arasından deathadder v2.
Yorumun için teşekkürler -
Başka fikri olan yokmu ? + -
Sensei dememin sebebi: Arkdaşta denemiştim , bana göre daha iyi ellerim fazla büyük değil orta boy DA2 bazen elimden kayıyor Sensei tam oturuyordu. -
Benim elimin uzunlugu 19,5 cm dostum =) -
quote:
Orijinalden alıntı: cafenet99
Benim elimin uzunlugu 19,5 cm dostum =)
Sadece uzunluk değil genişliği yapısı tutuşunuz da önemli.bence ergonomiye çok önem veren biriyseniz denemeden almayın :) -
Bende yeni bir mouse arayışındayım.3 yıldır a4 x718f kullanıyorum.Arkadaşa logitech g9x aldık. G 9X benim hem elime uymadı hemde hoşuma gitmedi.RAZER DEATHADDER V2 övüp duruyorlar. Fiyatıda iyi lakin görüntüye bakınca o kadar edermi diyorum.O kadar iyimi bu RAZER DEATHADDER V2.Bu arada Battlefield 3 oynamak için yeni bir mouse arayışı içine girdim.cafenet99 arkadaşım konunu kirletmiş gibi oldum kusura bakma. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurrapper
Bende yeni bir mouse arayışındayım.3 yıldır a4 x718f kullanıyorum.Arkadaşa logitech g9x aldık. G 9X benim hem elime uymadı hemde hoşuma gitmedi.RAZER DEATHADDER V2 övüp duruyorlar. Fiyatıda iyi lakin görüntüye bakınca o kadar edermi diyorum.O kadar iyimi bu RAZER DEATHADDER V2.Bu arada Battlefield 3 oynamak için yeni bir mouse arayışı içine girdim.cafenet99 arkadaşım konunu kirletmiş gibi oldum kusura bakma.
deathadder bundan 2 ay önce 135 tl civarındaydı.o zaman sonuna kadar hakediyordu.şimdide ediyor fakat fiyatlar uçuk.inventusun kampanyası var.deathadder v2 135 tl.alabiliyorsan kaçırma derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurrapper
Bende yeni bir mouse arayışındayım.3 yıldır a4 x718f kullanıyorum.Arkadaşa logitech g9x aldık. G 9X benim hem elime uymadı hemde hoşuma gitmedi.RAZER DEATHADDER V2 övüp duruyorlar. Fiyatıda iyi lakin görüntüye bakınca o kadar edermi diyorum.O kadar iyimi bu RAZER DEATHADDER V2.Bu arada Battlefield 3 oynamak için yeni bir mouse arayışı içine girdim.cafenet99 arkadaşım konunu kirletmiş gibi oldum kusura bakma.
Önemli değil, sende bendensin -
Deathadder V2 Olmadı G500'e bakabilirsin, sensei ile ikisi aynı sensörü kullanıyor. -
+ -
Ikisi arasindan Deathadder V2 al derim tasarimi isiklandirmasi harika bir mousedur. Onun disinda optik mouseler CS icin en ideali bence efsane Mx518 in yeni surumu olan G400 de dusunebilirsin. -
Bu mouse lar 2012 yılında da varmıydı ya. omg. -
Askerden geldiğimde v2 hediye etmişti arkadaşım 2012 yılıydı... eski ama güzel günler...quote:
Orijinalden alıntı: eylül kabus
Bu mouse lar 2012 yılında da varmıydı ya. omg.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle kaliteli bir mouse 2012 yılında çıktıysa, şimdilerde ondan daha iyisi yapılır. O halde, alası gelmiyor insanın :(
Çok kaliteli bir mouse arayışı içerisindeyim. bütçe 600-700 TL ye kadar çıkabilir. FPS oyunları için kullanacağım. Valorant, CS GO, PUBG...
Önerebileceğiniz bir oyuncu faresi var mı? -
zowie s2 hocam. mouseum bozuldugunda alacagım mousedur kendisi :)quote:
Böyle kaliteli bir mouse 2012 yılında çıktıysa, şimdilerde ondan daha iyisi yapılır. O halde, alası gelmiyor insanın :(
Çok kaliteli bir mouse arayışı içerisindeyim. bütçe 600-700 TL ye kadar çıkabilir. FPS oyunları için kullanacağım. Valorant, CS GO, PUBG...
Önerebileceğiniz bir oyuncu faresi var mı? -
hayır aynı mouselar değilquote:
Bu mouse lar 2012 yılında da varmıydı ya. omg. -
Size bir soru sorabilir miyim, belki bilirsiniz. Razer deathadder 2020 versiyonu N11 de satılıyor. Peki ben bunu alırsam 2020 versiyon olduğunu nereden anlayacağım? 2020 ayağına 2019 satmasınlar? :D
Benzer içerikler
- gamepad önerisi
- furylevel z1 alınır mı
- logitech dongle eşleştirme
- kablosuz klavye önerisi
- yazılım için klavye önerisi
- dpı nedir
- gamepad önerisi
- mekanik klavye önerisi
- tilda işareti
- küçük eşittir işareti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X