Şimdi Ara

Steelseries Siberia v2 sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 sene önce steelseries siberia v2 aldım çok memnunum rahat rahat kullanıyorum. son 3 ayda ise söyle bir sorun ortaya çıktı. Kulaklığın ses ayarını değiştirdiğim zaman değiştirme esnasında sürekli kulaklıkta cızırtı oluyor + belli bir ses ayarında sadece kulaklığın 2 tarafından ses geliyor. onun dışındaki ses düzeylerinde kulaklığın tek tarafından ses geliyor (arada sadece sol arada sadece sağ) ayrıca kulaklığa yüksek bir ses geldiğinde (örneğin full ses dubstep müzik dinlediğimde) yine tek taraftan ses gelmeye başlıyor. bunun çözümü nedir?

• up
  • up
  • çok sallamak istemem ama patlamış olabilir garantisi duruyorsa baktır derim
  • Garantisi duruyorsa direk yolla hiç uğraşma.
  • garantisi yok arkadaşlar, kulaklığın patlama imkanı yok ben bir kaç kez sandalyeyle kablonun üstünden geçtim sorunun kabloda olması lazım
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

garantisi yok arkadaşlar, kulaklığın patlama imkanı yok ben bir kaç kez sandalyeyle kablonun üstünden geçtim sorunun kabloda olması lazım

garantisi olmasa bile servise yolla.ücreti karşılığında tamir etmelerini iste.yaparlar heralde
  • bende de gamecom 777 var aynı sorun bende de var.1 sene oluyor alalı.
  • kendin söylüyorsun ya kulaklığın kablosunun üstünden geçtim diye ondan oluyordur işte götür servisine yapsınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.