Şimdi Ara

Steelseries Siberia V2 VS Logitech G930 VS Razer Kraken 7.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir kulaklık alıcağım. Logitech H150'im süngerleri soyuldu artık. FPS oyunları için alıyorum.

Steelseries Siberia V2 Frost Blue : Özelliklerini , ışığını , mikrofonunu beğendim ama Amazondan alıcağım için garantisi olmayacak. Birde diğer kulaklıklara göre daha hafif daha rahat gibi.

Logitech G930 : Kablosuz olması büyük avantaj salonda geceleri televizyonda kullanabilirim. Kablo kopma derdi yok.Birde logitechin uluslararası garantisi varmış.

Razer Kraken 7.1 : Razer diyemidir herkesin övüp bitiremediği kulaklıktır. Sanalmarketimden TR garantili 310 TL alınabiliyor.

Bu 3'ü arasında kaldım hangisi alınmalı?

• Arkadaşlar Steelseries Siberia V2 Frost Blue özellikleri daha iyi gibi. Bu arada hepsi 7.1 Surround kulaklık.

Steelseries Siberia V2 Frost Blue;

HEADPHONES
    - Driver: 50mm
    - Frequency Response: 18 – 28000 Hz
    - Impedance: 40 Ohm

Logtiech G930;

Headphone:
    Driver: 40mm
    Frequency response: 20Hz-20KHz
    Impedance: 32 Ohm

Kararsızım arkadaşlar tavsiyelerinizi bekiyorum.
  • Wikipedia'da böyle denmiş; Kulak duyarlılığı
    İnsan kulağının algıladığı frekanslar 20 Hz ile 20 kHz (20 000 Hz.) arasındadır.
    O zaman Steelseries Siberia V2 Frost Blue almanın pek anlamı kalmıyor gibi. Logitech G930 ve Razer Kraken 7.1 ''20Hz-20Khz'' Steelseries Siberia V2 Frost Blue 18-28000 Hz.
  • Her 3 kulaklıkta iyi hangisini alsanız alın bence memnun kalırsınız. Bende şu sıralar kulaklık almayı düşünüyorum sanırım g930 alacağım.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.