Şimdi Ara

SteelSeries'ten Yeni Klavyeler; Apex Ailesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
15.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyi günler. Steelseries QCK PRİSM XL mı aldınız? Yoksa normal pad mi? 2 yüzlü olan? XL tek yüzlüymüş de . Önerir misiniz Xl ? büyük güzel olsun istiyorum masada klavye ve mouseyi alsın. ?? dğer mi prism e? 399tl mediamarktaydı. Nette 350tlye var. görüp alıp elden iade verebilirim media markta şahsen. alsam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

İyi günler. Steelseries QCK PRİSM XL mı aldınız? Yoksa normal pad mi? 2 yüzlü olan? XL tek yüzlüymüş de . Önerir misiniz Xl ? büyük güzel olsun istiyorum masada klavye ve mouseyi alsın. ?? dğer mi prism e? 399tl mediamarktaydı. Nette 350tlye var. görüp alıp elden iade verebilirim media markta şahsen. alsam mı?
    Merhabalar,
    SteelSeries
    QcK Prism - Gamer Mousepad
    https://tr.steelseries.com/gaming-mousepads/qck-prism
    Bendeki ürün bu ve idefix sanırsam D&R mağazası ile ortaklığı var diye biliyorum işte bu firma da ve bir iki tane yer de bulmuştum ve aldım indirim kovalıyordum 229 tl 'ye düşünce kaptım 5 6 ay önce sonra ben alınca bir daha bu site de ürünü yayınlamadılar.

Ve şunu farkettim ben alacağım zamanlar qck prism diye isimlendiriyorlar yanlış bildikleri için ya da çakallık yaptıkları için ama ürün açıklamasını bir okuyorum bakıyorum

Bu ürünü satıyorlar ama qck prism satıyormuş gibi yapanlar var. O yüzden dikkat edin alacağınız zaman hatta bana linki verin bakayım inceleyeyim.

Ve ilk verdiğim linkteki çift taraflı üründür bir tarafı sert kaygan kauçuk gibi diğer tarafı ise yumuşak ve bezimsi ve toz toplayabilecek bir ürün gibi duruyor ikinci yüzey kumaş oluyor ama kaymadığı için hızlı hareket ettirmiyor kaygan olan yüzey kauçuk olan yüzey ise kaygan ama iz yapıyor zamanla ve elini sabit üstüne koyduğun için zamanla deforme ve el izi dirsek izi kalacak şekilde görünüyor bu gibi dezavantajları var ama ışık olayı 12 bölgeli ve çok kalın değil rahatsız edici değil ve 35 38 cm olması lazım genişliği normal mousepadlara göre büyük görünüyor.

Medium olanı ise ışık olayı etrafında bendekinin ise ışık olayı yarım cm içeride kalıyor koruması var gibi düşünün zaten videoları araştırırsanız youtube 'de daha güzel bilgi edinirsiniz fikir edinirsiniz bu ürün orta olan yani bendekiden daha ufak sanırsam ve bendekinden bir milim daha ince.
    Bu ürün ise xl dediğiniz yani klavye ve mouse 'yi 'de üstüne koyabileceğiniz yanlış bilmiyorsam 90 cm uzunluğu olan ürün bir ara hepsini tek tek araştırdım bilgim olmuştu videolar izlemiştim bu büyük olandan da almak istiyorum ama şimdilik ara verdim bununla idare edeceğim :) Eğer büyük bir masanız var ise ve bir bütün içinde kullanırım diyorsanız büyük alabilirsiniz ama çok sıkıntı yapabilir genişlik açısından.

Bakın bu ürünün özelliklerini yanlış girmişler 90 cm olarak satılması lazım eğer isminin aynısını vereceklerse.

Bakın aynı sitede ise bu ürününde bilgilerini yanlış girmişler. Resimler doğru başlık doğru ama açıklama kısmı yanlış. O yüzden emin olun alacaksanız. Ve QCK Prism yani bendeki hariç bu uzun ve orta olan model katlanabiliyor bez gibi ışıkları da ip gibi yapılmış ama bendeki öyle değil bir sert tabaka içine pad konuyor hem önü hem arkası değiştirme yaparak kullanılıyor ama sizin dedikleriniz tek yönlü.

Yani işin kısası parası çok olan 90 cm 'lik büyük model parası az olen 30 40 cm 'lik model ve bendeki ise qck prism sade olan çift taraflı olan model ve 12 bölgeli aydınlatma bölümü olan model diğerleri 2 bölgeli aydınlatma ya da 4 bölgeli olması lazım. Türkiye 'de kalmamış anladığım kadarı ile benim modelden ben aldım bir daha da görmedim zaten bu ürünü.

Sizin için aradım bu ürünü amazon Türkiye 'de buldum.

İsterseniz bendeki ürün olan bu ürünü de alabilirsiniz. Bu siteden korkmayın Amazon sağlam bir firmadır. Yabancı ülkelerden mi ne tedarik ediyor ürünleri anladığım kadarı ile.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık. üşenmeden yazmışsınız
    ben eve gidince masayı ölçecem tekrar bakıyorum şmdi ön hazırlık. rgb li yapmayı dusunuyorum. sizce prism xl alayım mı? yoksa gidip normal büyük bi ucuz mousepad alıp bu kucuk olanı mı alayım? mesela? net kafelerdeki pad ler gibi? rgb li pad almayı dusunuyorum %90 ihtimal öle olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

elinize sağlık. üşenmeden yazmışsınız
    ben eve gidince masayı ölçecem tekrar bakıyorum şmdi ön hazırlık. rgb li yapmayı dusunuyorum. sizce prism xl alayım mı? yoksa gidip normal büyük bi ucuz mousepad alıp bu kucuk olanı mı alayım? mesela? net kafelerdeki pad ler gibi? rgb li pad almayı dusunuyorum %90 ihtimal öle olcak.
    Ben olsam xl büyük olanı alırdım eğer para sorun olmasaydı.
    https://www.youtube.com/watch?v=aghf-DdS-ew

Eğer mouse içinde ayrı istiyorsanız ek mouse pad alabilirsiniz internet kafelerdeki gibi bu 90 cm. uzunluğunda olan mouse pad üzerine sağ bölüme sıradan normal mouse pad 'i koyun ve mouse 'yi öyle kullanabilirsiniz. Güzael bir ahenk yaşatır. 250 tl 'yi veren 350 tl 'yi de verir xl 'ye ama dersen prism çift taraflı olanı almak istiyorum o zamanda amazon da olan ürünü alırsınız.

Xl olan kumaş gibi olduğuna rahat kıvrımlı olur ve rahat hareket eder ama 90 cm 'lik bir alan elde etmeniz lazım masanızda.

Prism ise
    https://www.youtube.com/watch?v=fGdx-UcY0Gk

Bunda 12 bölgeli ışık ve çift taraflı olma olayı var bir de birkaç ufak özellik. Eğer ışıklar daha fazla olsun ve çift taraflı olsun dersende onu alırsın.

Bende prism var ve onu aldım yazılım için kullanacağım ama ek olarakta xl 'yi 90 cm 'liği almak istiyorum büyük bir alanda laptop ve masaüstü kullanmak için. :)

Videoları izledim ben ve ona göre hangisi göz zevkime daha iyi geldi ise onu aldım sende böyle izle gözün hangisine gidiyorsa onu al sonuçta hepsinin fiyatı yakın birbirine xl ile prism fiyatları.

• x2yk X kullanıcısına yanıt

yorum için teşekkür ederim. xl alacağım galiba inşallah sığar bi uuznluguna bakıyım masanın :) iyi günler tekrae sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de laptop ışık efektleri rgb olayını gerçekten seviyorum, çok fazla germemeleri için yardımcı olduğunu düşünüyorum.
  • Özel Multimedya kontrolleri.
    Tıklanabilir metal tekerlekli tuş ve medya tuşu sesi ayarlayabilmenizi ve ayarlar yapmanıza olanak sağlar : Parlaklık değiştirme, geri sarma, geçme, durdurma ve daha fazlası hepsi bir tuş dokunuşunda.
  • Anlaşılan yine çok para harcayacağız.
  • mystere M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Apex 7 Türkçe tuş dizilimlidir.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    İstanbul içindeki birçok oyuncu ekipmanları satan mağazada ürünlerimizin teşhirleri bulunmaktadır.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Sitemizden Türkiye'ye gönderim maalesef ki yoktur. Sitemizde olan birçok ürün, Türkiye üzerinde mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde satılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steelseries_Türkiye

Merhabalar,
    İstanbul içindeki birçok oyuncu ekipmanları satan mağazada ürünlerimizin teşhirleri bulunmaktadır.
    denemeden risk alarak senseiden rival 310 a geçtim memnun kaldım. klavyelerin pahalı oldugunu düşünüyorum. mekanik klavyeleri fırsat yakalarsam alırım
  • 5000 serisi alüminyum uçağın herhalde bardak tutacağında kullanılıyor :D
    bisiklet jantı bile 6000 serisi kullanırken şu havalı laflara biraz gerçekçilik katalım.

o zaman şöyle bir örnek vereyim, "uçaklarda kullanılan malzemeden üretildi" ney? sandalye. neresi? kılıfı. oldu mu? oldu.
  • Oyuncu her yerde oyuncudur. İşinize bakın, her şeyi bu kadar şova döküpte önüne geleni zengin etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steelseries_Türkiye

Merhabalar,
    Sitemizden Türkiye'ye gönderim maalesef ki yoktur. Sitemizde olan birçok ürün, Türkiye üzerinde mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde satılmaktadır.
    Merhabalar bir şey sormak istiyorum, SteelSeries Apex 350 model klavyeniz neden UZUN zamandir hiç bi yerde yok ve Steelseries neden bu klavyenin Türkçe Q versiyonunu üretmiyor&ürettirmiyor...

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Kasım 2019; 16:44:32 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Türk forumun da, Türkçe karakter içermeyen klavye reklamı yapma ayrıcalığına erişmiş olabilmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Türk forumun da, Türkçe karakter içermeyen klavye reklamı yapma ayrıcalığına erişmiş olabilmek...
    Merhabalar,
    Apex 7 modelimiz Türkçe tuş dizilimine sahiptir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Merhabalar bir şey sormak istiyorum, SteelSeries Apex 350 model klavyeniz neden UZUN zamandir hiç bi yerde yok ve Steelseries neden bu klavyenin Türkçe Q versiyonunu üretmiyor&ürettirmiyor...

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,
    Apex 350 üretimi duran bir modelimizdir. Onun yerine güncel ürünler tasarlanıp üretilmektedir. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.