Şimdi Ara

STEELSERIES WINTER CUP SONUÇLARI RESİMLER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu turnuva beni çok şaşırttı.GNT harikalar yarattı diyebilirim.
    DV yi ezmek kolay değil.DP yi zorlamak zorun biraz fazlası(TR için konuşuyorum)
    GNT den Dv ye transfer olan TAZ neler hissetti acaba
  • Tebrikler de DHKT de her türlü alır onları
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRoM24

Tebrikler de DHKT de her türlü alır onları

Zaten ne diyorsun ESWC 09 davet edildi duymadın mı? Türkiyeyi DHKT temsil edecek bende cok mutlu oldum hltv ip lerini PM den benden alabilrsin

Go DHKT

İlk grubu

EG
    fnatic
    mbir
    attax
    gp

• Dark Passage mı kazandı , hayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Zaten ne diyorsun ESWC 09 davet edildi duymadın mı? Türkiyeyi DHKT temsil edecek bende cok mutlu oldum hltv ip lerini PM den benden alabilrsin

Go DHKT

İlk grubu

EG
    fnatic
    mbir
    attax
    gp

adam şaka yapmış da sen çok zeki olduğun için ciddiye almışşın
    ne çok birilerini aşşalamayı seven bi varlıksın sen?
    her yere muhalefet birinin açığını bulur bulmaz yüzüne çarpan birilerine b.k atmaktan başka bi işi olmayan
    seni gören spawn sanar ama bi fonksiyonun yok varsa da göster hee helal olsun diyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: fabulous-

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Go DHKT

İlk grubu

EG
    fnatic
    mbir
    attax
    gp

adam şaka yapmış da sen çok zeki olduğun için ciddiye almışşın
    ne çok birilerini aşşalamayı seven bi varlıksın sen?
    her yere muhalefet birinin açığını bulur bulmaz yüzüne çarpan birilerine b.k atmaktan başka bi işi olmayan
    seni gören spawn sanar ama bi fonksiyonun yok varsa da göster hee helal olsun diyelim

Ben hiç bir zaman iyi oynuyorum demedim iyi oynuyorum dediysem alıntı yap ve goster ben ama oyundan cok iyi anlıyorum bununda arkasındayım eger varsa bir sorunun soyle?

• önüne gelene artislik yapman zaten bu senin sorunun da şu forumda milleti aşşalamaktan başka hiç bi işe yaramıyosun yardımcı oluyosun yardımcı oldugun yazıda bile eziyosun adamı
    adam ol biraz olamıyosan taklit filan yap yeter artık
  • quote:

önüne gelene artislik yapman zaten bu senin sorunun da şu forumda milleti aşşalamaktan başka hiç bi işe yaramıyosun yardımcı oluyosun yardımcı oldugun yazıda bile eziyosun adamı
    adam ol biraz olamıyosan taklit filan yap yeter artık

''Ben hiç bir zaman iyi oynuyorum demedim iyi oynuyorum dediysem alıntı yap ve goster''

Sen bana burda artislik yapıyorsun ben sana artıslık yapmadım Evet bekliyorum alıntıyı...
  • İyi oynuyosundur veya oynamıyosundur ben onunla ilgilenmiyorum.
    Cs bilgin benden bile fazla olabilir ona da bişi demiyorum.
    Sadece şunu diyorum yazılarında milleti aşşalamayı kendini çokçokbilmiş gibi göstermeyi bırak artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabulous- -- 10 Şubat 2009; 17:17:47 >
  • quote:

İyi oynuyosundur veya oynamıyosundur ben onunla ilgilenmiyorum.
    Cs bilgin benden bile fazla olabilir ona da bişi demiyorum.
    Sadece şunu diyorum yazılarında milleti aşşalamayı kendini çokçokbilmiş gibi göstermeyi bırak artık

Haklısın Yazılarımda cogu kişiyi aşşağılıyorum Birşey diyerek kendimi savunamam bu konuda bu foruma üye olduktan beridir her bolmde bu boyle...

Ama ne yazik ki cok biliyorum

Bu arada kendim ol dedin ben her zaman kendim oldum bu forumda bir kişiye bile yalaklık yapmadim kendimi sevdirmeye çalışmadım ve bu formun sahibi ''gun'' bile aşşağıladım ve formu kotuledim ve bunları bir topicde belirterek gun'e pm ile yolladım ister bp eklensin umrumda degil

Ben neysem oyumdur
  • aferin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.