Şimdi Ara

STEINHART OCEAN ONE Green Kutu Açılışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
11.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCEO

quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

Yok abi saymam bi kerem Mühendis ten bozma CEO ismi bilmiş olabilir ama koyduğu resim GMT ayrıca yeşil değil Ama ben herşeyiyle bildim

hocam şimdi sen gerçekleri söyle..
    ben yazdım Steinhart.. aklına yattı gittin forumlardaki ilanları kurcalayıp saati buldun koydun.. Böyle oldu eminim yani..
    Yani ana kaşif benim.. sen takipçim

• WUS'tan bir kullanıcı yorumu (bilezik hakkında)

quote:

bracelet quality was second to none. even better than the tag heuer aqua racer 500m.

• Abi valla ben almışım kadar sevindim aldığına , çok başarılı bir marka ve model Eğer yeşil kurbaa Marvin Malton Cushion almamış olsaydım bunu sana yar etmezdim güle güle kullan dostum
  • Çok sağol Hasan abi. Bakalım yarın Alman asıllı İsviçre vatandaşı Steiny ile ilk karşılaşmamız olacak, ufaktan bir heyecan var tabi.
  • Deniz hayırlı olsun, güzel bir tercih, ananta öncesi ara sıcak kıvamında

bende de var açılacak 1-2 kutu, senin kutuyu açalım, sonra üşenmezsem onlardan birini burda beraber açarız.
  • Hayırlı olsun. Güzel bir tercih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merakla fotoğraf ve izlenimleri bekliyoruz
    muhtemelen ilk maaşımla alacağım saatler arasında bu arkadaş
  • Hocam hayırlı olsun, merakla bekliyoruz fotoları Ne kadara mal oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Hocam hayırlı olsun, merakla bekliyoruz fotoları Ne kadara mal oldu acaba?

iyi bir fiyata malolmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

WUS'tan bir kullanıcı yorumu (bilezik hakkında)

quote:

bracelet quality was second to none. even better than the tag heuer aqua racer 500m.

Can...

Tam da bu konuda yazacak iken yukarıdaki mesajı gördüm. Öncelikle saatini iyi günlerde kullanmanı diliyorum. Ben genelde deri kayışların saati daha iyi göstereceğini düşünen biriyim. Ama bu saate çelik kordon doğrusu çok yakışmış. Hiç değiştirmeden kullanmak bence en güzeli. WUS' daki arkadaş da şu kıt ingilizcem ile anladığım kadarı ile " Bilezik kalitesinin tag heuer den bile iyi olduğundan bahsetmiş" Bir de p.tesi akşamı Denizli'yi yenersek keyfimize diyecek yok.

• Hayırlı olsun deniz hocam , çok beğendiğim bir saat yabancıya gitmemiş bari :)

Güzel günlerde kullanman dileğiyle , yakında anantayıda bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

Deniz hayırlı olsun, güzel bir tercih, ananta öncesi ara sıcak kıvamında

bende de var açılacak 1-2 kutu, senin kutuyu açalım, sonra üşenmezsem onlardan birini burda beraber açarız.

Çok teşekkür ederim Polish hocam. Aynen yazdığınız gibi Ananta DR öncesi aperatif bir ara sıcak kıvamında. Saatin tüm jelatinlerinin üstünde, sıfır olması ve Almanya içi fiyatından (%19 VAT vergisi dahil) daha uygun bir fiyata denk gelmesiyle kaçırmak istemedim. Hiç beklemeden bir Steinhart sahibi oldum böylece. Kendi sitelerinden sipariş verildiği takdirde Aralık başından evvel gönderim yapılamayacağını not düşmüşler satış kısmında. İlk swiss made saat için bence iyi bir başlangıç oldu. Artık sırada Ananta DR var kısmetse.
    Sizin yeni kutular da hayırlı olsun üstadım. Merakla bekliyoruz.

• @ireyal

@cihancndn
    Teşekkürler. Saat, kendi sitelerindeki Almanya içi satış fiyatından daha makul bir fiyata geldi bana.

@Dictator
    Ananta DR yeni yıla yetişebilir belki..Belli olmaz..

Teşekkürler arkadaşlar, daha iyileri sizlerin olsun. Sembolik kutu açılışı ve fotoğraflar biraz geç kalacak çünkü saat şu anda yanımda değil. Teslim aldıktan sonra evde 25-30 dk inceledim ve aynen gerisin geriye kutuya kaldırdım. Çünkü haftasonu ufak bir işim çıktı, bu sebepten ötürü evde bulunamayacağım için fotolar pazartesi veya salı gününe sarktı. Ama şu kadarını söyleyebilirim bezelin yeşil tonu nefis, ne çok koyu, ne de cırtlak açık. Tam kıvamında ve üstelik ortamdaki ışığa göre yer yer siyaha çalıyor. Bu çok hoşuma gitti. Bileziği keza çok rahat ve bakla pimleri de vidalı, değiştirmesi olağanüstü kolay. Kasası, kadranı, indeksleri, kolları herşeyiyle sağlam ve temiz bir izlenim bırakıyor saat.

@Tgy355
    Hocam çok sağol. Bileziğinin 3 katlamalı çift kilitli olması ayrı bir güzel. Ben de genelde deri veya nato ile kullanırım, ancak bunu hiç değiştirmeyeceğim. Çelik ile devam.

• Deniz hayırlı olsun, Faik abiyi de tanırım almadan önce haberim olsaydı indirim için bir ricada bulunurdum
  • Teşekkür ederim Eddy.
    Faik abi ile çok güzel sohbet imkanı da oldu bu Steinhart alışverişi sayesinde. Kopuklu birer Türk kahvesi ile ocean 1'i teslim aldım.
    Buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi buyrun açılışa 1. sayfaya..
  • Ellerine sağlık, çok güzel bir inceleme olmuş Deniz İlerleyen aylarda ( 2013 içinde mutlaka) bende bir Steinhart diver sahibi olacağım Güle güle kullan, hayırlı olsun Ve elbette meşhur alkış hareketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 27 Kasım 2012; 10:15:27 >

• Alkışı unutmayalım, uğurumuz o bizim.

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
    bu saat içimi eritiyor cidden yakın zamanda sahip olamayacağım belli ama vakti gelince bende edineceğim kesinlikle

• Güzel inceleme Deniz..Güle güle kullan
    Lume yeşil mi mavi mi bu model de? Lume shot da isterük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.