Şimdi Ara

step motor temini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bana bir projem için step motor lazım.fakat bulunduğum yerde temin edemedim.ihtiyacım olan motor yazıcılarda kullanılanlar değilde daha güçlü olanlardan,1Nm civarı tork gücünde.aşşağıya bir resmini ekledim.benim merak ettiğim bu motorların hangi makinelerde kullanıldığı.bunu bilsem hurdacılarda falan ona göre arayacağım.yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler

step motor temini

• selam selba.. banada geçen sene lazım olmuştu. ama açısını falan biliyorsundur herhalde.. ben izmitteyim ve burada bulamamıştım. istanbulda füze çarşısında buldum. genelde hurda malzemeler satıyorlar. orada bayağı geniş step motor stoğu olan bir dükkan bulmuştum. tanesinede 15 ytl verdiğimi hatıurlıyorum.inşallah verdiğim bilgiler işine yarar. istanbulda füze çarşısını bilmeyen yok. bunuda belirtiyim.
  • cevabın için teşekkürler siberci,bende bursa inegöl'deyim ve burada yok
  • siberci7 arkadaşım füze çarşısı yıkılmış,bilgin olsun istedim
  • yıkımışmı. üzüldüm şimdi.. orada çok şey bulabiliyordum.fakat bursa da da ona benzer hurda çarşısı vardır eminim. eğer yoksa izmitte çarşamba günü pazar kuruluyor. yani buraya. bit pazarı deniyor. biri getiriyordu tam senin aradığın tipten 1.8 derece 1.2 amper.. yolun düşerse bakarsın. selamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selba

cevabın için teşekkürler siberci,bende bursa inegöl'deyim ve burada yok

walla hocam inegölde bilemem ama bursada çok zati yarım saatlik yol ihihihihi
  • Fotokopi makinası tamircilerine bi bakmanı tavsiye ederim...Fotokopi makinalarından boy boy step motorlar çıkıyor..
  • mrb
    cevaplar ve ilgilendiğiniz için tşk.mutta dostum galiba bursa'dansın.bursa'da step motor bulabileceğim bir yer biliyorsan bana yerini tarif edebilirmisin acaba ?teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: selba

mrb
    cevaplar ve ilgilendiğiniz için tşk.mutta dostum galiba bursa'dansın.bursa'da step motor bulabileceğim bir yer biliyorsan bana yerini tarif edebilirmisin acaba ?teşekkürler

evet biliyorum elektronikçiler çarşısında bulabilirsin ki ben bugün ordan aldım 3.5€ fiyat çektiler,bursayı bilmiyorsan yardımcı olabilirim(step motoru aldığım yer: bursa şehreküstü meydanı elektronikçiler çarşısında) kolay gelsin
  • quote:

evet biliyorum elektronikçiler çarşısında bulabilirsin ki ben bugün ordan aldım 3.5€ fiyat çektiler,bursayı bilmiyorsan yardımcı olabilirim(step motoru aldığım yer: bursa şehreküstü meydanı elektronikçiler çarşısında) kolay gelsin

elekronikçiler çarşısına geçen hafta gitmiştim.orada bir yerde buldum fakat oradakiler küçük motorlar benim işimi görmüyor.bir tane aldım hatta .6 kablolu 7 ytl ye aldım. 4 kablolu olursa bipolar,5,6 kablolu olursa unipolar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selba -- 16 Aralık 2006; 18:00:11 >
  • sana ne kadarlık bir şey lazım söyle ben bakayım bulursam haber ederim ben sana
  • quote:

sana ne kadarlık bir şey lazım söyle ben bakayım bulursam haber ederim ben sana

bana 0.8-1 Nm arası tork gücünde,1,8 derece motor lazım,teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.