Şimdi Ara

Stephen King’in The Running Man kitabı, Edgar Wright tarafından tekrar filme uyarlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stephen King’in The Running Man kitabı, Edgar Wright tarafından tekrar filme uyarlanıyor

Üreticilik seviyesi üst düzeyde olan ve neredeyse her kitabı diziye veya filme uyarlanan Stephan King'in The Running Man isimli kitabı bir kez daha filme uyarlanacak.

Ayrıca Bkz.Netflix'in Tom Hardy başrollü yeni filmi duyuruldu

Deadline'ın haberine göre Three Flavours Cornetto Trilogy, Baby Driver ve Scott Pilgrim gibi birçok başarılı filme imza atan başarılı yönetmen Edgar Wright, Stephan King'in The Runing Man isimli kitabının bir film uyarlamasını yapacak. Edgar Wright senaryoyu Michael Bacall ile birlikte yazacak.

Edgar Wrgiht 2017 yılında bir takipçisinin sorusu üzerine hiçbir kısıtlama olmadan The Runing Man isimli filmi yeniden uyarlamak istediğini söylemişti. Edgar Wright'ın istediği projeye kavuşması gayet sevindirici bir haber. 

The Running Man daha önce 1987 yılında da filme uyarlanmıştı ve başrolünde Arnold Schwarzenegger bulunuyordu. Yönetmenliğini ise Paul Michael Glaser üstlenmişti. Bu yeni uyarlamanın bir yeniden yapım olmayacağı her şeyin sıfırdan yapılacağı da eklendi.

Kaynak:https://www.gamesradar.com/edgar-wright-stephen-king-the-running-man/

• Güven veriyor yönetmen hadi bakalım
  • Jason Statham, Tom Hardy i gibi popüler birini de başrol yaparlar, Arnold a da saygı için küçük bir rol verdim mi? tamandır!!
  • Üretkenlik inanılmaz...
  • şu an izliyorum ve bugünleri görüyorum bu filmde bu tarz filmlerin yeniden çekilmesi asla tesedüf değildir

• Keşke saçma sapan Survivor ı yapacaklarına bu yarışmayı yapsalar da izlesek :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.