Şimdi Ara

Stephen King uyarlaması Castle Rock'ın ilk uzun fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikan edebiyatının en önemli isimlerinden Stephen King'in sevilen eserleri sinemaya ve televizyona uyarlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl çıkan It, The Dark Tower, Gerald's Game, 1922, The Mist ve Mr. Mercedes'ten sonra bu yıl da Castle Rock izleyiciler ile buluşacak.

Bu ay izleyiciler ile buluşacak Castle Rock için tanıtım çalışmalarına hız veren Hulu, daha önce kısa tanıtım videoları yayımladığı yeni dizisi için ilk uzun fragmanı yayımladı. Bu yeni fragman ile birlikte dizinin hikayesi hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Ayrıca Bkz.Netflix bu yıl içeriğe 12 milyar dolardan fazla harcayacak
    Castle Rock, ismini usta yazarın birçok kitabında ve kısa hikayesinde kullandığı hayali kasabadan alıyor. Bir antoloji dizisi olan, yani her sezonunda farklı bir hikaye anlatılan Castle Rock'ta, usta yazarın sevilen eserlerinden aşina olduğumuz birçok karakter ve mekan yer alıyor.

Daha önce bir diğer Hulu dizisi olan 11.22.63'te birlikte çalışan Stephen King ve J.J. Abrams'ı yeniden bir araya getirecek Castle Rock'ın senaryosunu Manhattan dizisi ile tanınan Sam Shaw ve Dusty Thomason kaleme aldı.

Başrollerinde André Holland, Melanie Lynskey, Sissy Spacek, Billy Skarsgård, Jane Levy ve Scott Glenn'in yer aldığı Castle Rock, 25 Temmuz'da yayımlanmaya başlayacak.

• Fringe'den sonra J.J. Abrams'a şüpheli yaklaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 12 Temmuz 2018; 1:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.22.63 hiç fena değildi tamam kitapa göre biraz farklıydı ve fazlaca sıkıştırılmıştı doğal olarak ama ben beğenmiştim.

• Oldukça güzel ve sürükleyici bir diziydi. İkinci sezonunu merakla bekliyorum.

• Önerir misiniz, iyi midir kitap uyarlaması olarak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.