|
Stepn platformu Çin operasyonlarını durdurdu: GMT çakıldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Başlamadan bitmek nasıl bir yorum hocam. Bu karara nasıl ulaştınız. Kriptoda olan şeyler bunlar. Koin hızlı bir yükseliş yaptı, sonrasında düzeltme geldi. Bu haberler bahane. Olması gereken oldu. Bir süre sonra fiyatlar dengeye oturur. Projede ve ekipte sıkıntı yoksa süreç kaldığı yerden devam eder. Akımın başlamadan bitmesi gibi bir durum söz konusu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilico2 -- 27 Mayıs 2022; 13:54:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu an gst yükselişte. ayrıca bitmedi. ağzı olan haber yapıyor
-
Bu kadar cahilce yazıyı kim yazabilir diye bir baktım, tam da tahmin ettiğim editör yazmış. Ayakkabı fiyatları 3.5 sole inmiş :)
-
İyi olmuş umarım hepsi toptan batarlar aynı virüs gibi yahu bir batıyor yerine daha fazlası çıkıyor nasıl iş nasıl bir dönme dolap tezgah tabi paranın yerini alacak bu saçmalık.
-
Gerçekten, alttaki bazı yorumlara da katılıyorum, nedense donanımhaber sahipleri Ekrem Bey'in yorumlarını hiç kontrol etmiyorlar, bir donanımhaber fanı olarak Ekrem Bey'in yazdıkları çoğu kripto haberlerinin içerikleri; objektiflikten uzak tek yönlü pesimist bakış açısıyla, bilgiden uzak devam ediyor. Örneğin fitfi akımı başlamadan bitti derken 6 milyona yakın ön kayıtlı kullanıcısı olduğunu (bunların %25i TÜRKİYE vatandaşı) ve yazılımı dahi henüz aktif değilken 24 saatlik 54m$ hacmi olduğunu neden araştırmıyor acaba? Bazı emek ve alın teri ile yapılan işleri bu kadar kolay 2 cümleyle harcamak doğrumu sizce? Lütfen bu yorumlar baş-editörler tarafından incelensin ve değerlendirilsin. Umarım bu konuda daha sağ duyulu içerikler oluşmaya başlar. Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrentheking -- 27 Mayıs 2022; 21:40:41 >
-
Pesimist değil üzülen bir bakış akısı. Sektörde öncü iken daha IDO sunu yeni yapmış piyasaya açılmaya hazırlanan projeler varken dank diye Çin'den çekildik deyip fiyatı uçuruma yuvarlamak nedir. Neden FUD a zemin hazırlanır. Zaten Çin'de yoksun bunun bir üslubu olmalı. FITFI o denli potansiyeli varken ağır satışlar yedi, MOVEZ çıkışını erteledi yazık değil mi yatırımı olanlara. Ne yazık ki başlamadan bitiriyorlar
-
dün güzel bi silkeleme yaptılar ve ayakkabasını neredeyse bedavaya satan insanlar şu an kafalarına vuruyyorlar. ben şahsen uygulama komple kapanmayana kadar biriktirmeye devam edecem
-
Ekrem Bey, ben fitfi ilk yatırımcılarından biriyim, şuan elimdeki mevcut FITFI ların değeri halen 25-40X seviyesinde. Ön satış fiyatı (0.0049$). Nasıl yatırmcısını üzmüş ve proje bitmiş olabilir? Gerçekten anlamakta çok ama çok güçlük çekiyorum. Siz IDO sunu araştırmadan direk coin-token ismi verdiğiniz ve bende FITFI'a çok hakim olan biri olduğum için cevap vermek istedim. Aslında siz borsa kısmını yorumluyorsunuz, tüm borsaların temel prensibi zaten bir kişinin kaybedip diğer kişinin kazanmasıdır. Alıcı tabiki zararda edebilir, yatırımı yaptığı nokta çok önemlidir. Borsaya giren kişiler bunu bilerek satın aldıklarını düşünmemiz gerekmez mi? Özetle borsa genel olarak düşüş sergilediğinde sadece 2-3 token-coin yatırımcısı mı zarar görür? Lütfen bunları bir daha değerlendirin ve bazı uzmanların videolarını da izleyerek yorum yaparsanız bizde zevkle takip etmeyi sürdürürüz. iyi çalışmalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X