Şimdi Ara

Stereo Amfi / Hoparlor uyumlulugu (+stereo amfi vs AVR konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir suredir elimdeki eski muzik seti yerine daha kaliteli bir ses sistemi koymayi dusunuyorum.
    Mevcut set en az 15-20 senelik orta halli birsey, Sony CHC-CL3, alta linkini ekledim, ses kalitesini, mevcut kalite standartlarima gore diyelim, kotu bulmuyorum aslinda, ama daha iyi bir ses almak icin arayisa girmis durumdayim.

www.cfarmer.demon.co.uk
    Special Offers at C.Farmer Ltd.
    http://www.cfarmer.demon.co.uk/special.htm

Daha once, bu setteki hoparlorleri elimdeki Yamaha RX-v477 AVR ile kullanmayi denedim. (Daha dogrusu AVR kullanmaya baslayinca bu seti kalabalik yapmamasi icin kaldirip sadece hoparlorlerini kullanmak istedim) Ama ses derinligi biraz azaldi. Baslar sonuklesti, her frekansta detaylar azaldi (gibi geldi bana)

Cok uzatmadan iki sorum olacak. Yeni ses sistemi icin Pioneer A-20 amfi satin aldim. Sistemi 10 m2'lik bir odada kuracagim. Dinlenilen muzik turu genis bir yelpazede, ama daha cok indie rock, post rock, grunge, caz ve elektronik agirlikli, klasik muzik çok nadir.

1. Pioneer A-20K ile asagidaki hoparlorlerden hangisi en uygun olur? (400-1000 TL arasi bulabildigim hoparlorler)

Wharfedale 9.1 / 9.2 / 10.1
    Dali Zensor 1
    Monitor Audio Bronze BX2

2. Yamaha RX-V477'nin stereo performansi Pioneer A-20'nin stereo performansi arasinda daglar kadar fark vardir denilebilir mi? Yoksa bu amfiyi satip yerine daha ust seviye bir hoparlor alip RX-v477 ile kullanmak mi daha mantikli olur?

Cok tesekkurler.

• redsnapper R kullanıcısına yanıt
    10m2 lik bir odada Pioneer A20 ile Monitor Audio ikilisi benim tercihim olurdu dinlediğiniz türlere göre.
    Bence her halikarda Yamaha Avr den daha iyi çalacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim.

kolay gelsin.
  • Yanıtlar için çok teşekkürler, tam satın almaya gidiyordum ki ne yazık ki hoparlör satılmış :/

1000 TL civarı alternatif öneriniz var mıdır? Benim yazdıklarım arasından ya da bunların dışında?

Teşekkürler,
  • Merhabalar, arabaya bir sistem topladim ses guzel fakat ilk defa yaptigim için eksik bişey ayar iyilestirme olabilir yorumlarinizi bekliyorum. şase yi de akuden cektik. ses ve güç kablolari yanyana değil ayrica. Araç VW Lupo

Kenwood KDC-3357URM - 30w 50w

Sound Magus CK75 - 75w 120w (Gain %50/HPF 90Hz)

Hertz DCX 130.3 - 40w 80w (teyip e bağli)

Hertz EV 165L - 70w 140w (amfi group A bağli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyhngcrr -- 4 Temmuz 2017; 10:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.