Şimdi Ara

Stereo Amfi Tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aseasew

daha önce stereo entegre amfi kullandınız mı hiç? Aldığınız ürünün fiyatı oldukça yüksekmiş doğrusu wi-fi sistemli galiba kullanım amacına göre aldıysanız sıkıntı yok ama bu paralara belki bir hk 990 alınıp mükemmel bir ses ziyafeti yapılabilirdiniz
    Hocam hk990 nerde satılıyor da arkadaş alabilsin ek olarak hadi buldu diyelim içinin temizliğinden oynanmamış olmasını garanti edemezsiniz. 2 gündür bir tanıdığıma avr almaya çalışıyorum neredeyse temiz cihaz hiç yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim ekonomik yönden sıfıra yönelecek gücüm yok ayrıca bu hi fi işinde aldığım ürünleri ömürlük kullanmam dolayısıyla 6 ay 1 yıl sonrasında kullanıp satacağım ürüne de çok para vermek istemem o nedenle böyle bir yorum yaptım.ayrıca aramasını bildiğin sürece ikinci el temiz ürün her zaman vardır burada asıl sıkıntı bir arkadaşa bakıyor olmak başkasına bakarken insan 3 kat daha pinpirikli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseasew -- 29 Aralık 2019; 13:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseasew

Benim ekonomik yönden sıfıra yönelecek gücüm yok ayrıca bu hi fi işinde aldığım ürünleri ömürlük kullanmam dolayısıyla 6 ay 1 yıl sonrasında kullanıp satacağım ürüne de çok para vermek istemem o nedenle böyle bir yorum yaptım.ayrıca aramasını bildiğin sürece ikinci el temiz ürün her zaman vardır burada asıl sıkıntı bir arkadaşa bakıyor olmak başkasına bakarken insan 3 kat daha pinpirikli oluyor
    İyi de hk990 ikinci elde yokki nereden buluyorsun hocam?
    Ek olarak ikinci el amfi kolay iş değil hocam içi açılmış mı tamir görmüş mü vs alırken 100 kere kontrol etsen de çakallar bunun yollarını çok ama çok iyi biliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.