Şimdi Ara

Stereo bluetooth kullaklık mantıklımıdır (Plantronics BackBeat Go 2 Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sorunla ilgili, bilgisi, deneyimi olan paylaşsın lütfen.
  • selam herkese ben de aldım bu kulaklıktan...bu bir telefon kulaklığı ise mikrofonun sorunsuz oması lazım...karşı taraftan çok şikayet gelirse, kulaklığı üzülerek iade ederim...üzülürüm çünkü müzik kalitesi özellikle de bass seslerin yumuşak ve uzayan bir yapıda olması benden tam not aldı..mid ve tizler de ortalama diyebilirim...Plantronics e güvenirim aslında.. bu mikrofon işi kötü oldu... saygılar..
  • beyler şarj süreleriniz nedir bu kulaklıkta ? bir de kullandıkça edindiğinz deneyimleri paylaşırsanız çok iyi olur...dış sesler problemli bende de ama vazgeçilecek bir kulaklık değil...saygılar..
  • PsYcHoO P kullanıcısına yanıt
    Pil süresi ortalama 4 saat.
    Bir iki şikayetim dışında kulaklık benim için çok ideal. Özellikle tablet kullanırken. Tablete kablolu kulaklığı takıp dışarıda kullanmak bana pek uygun gelmiyor.
    Bunun haricinde yaşadığım bir problemde sağ taraftaki kulakda sabit durmasına yarayan plastik parçanın artık gevşemiş olması ve serbestçe dönmesi.
    Konuşmalardaki dış ortam sesi artık benim için önemli değil çünkü telefon da artık kullanmıyorum ama çok can sıkan bir problemde. Umarım 3. Jenerasyonda düzeltirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senavi S kullanıcısına yanıt
    Ben de ses kalitesine hayran kaldım...Go 3 çıkar çıkmaz alacağım bir ürün oldu şimdiden...sağ kulaklıktaki plastiğin serbestçe dönme durumu bende de vardı...malum ne kadar temiz olursak olalım kulağımızın içerisinde doğal oluşan bir yağ mevcut,plastiği çıkarıp oturan yerini ve karşılık gelen yeri güzelce temizlemek ve yağdan arındırmak sorunu çözüyor bilgin olsun...Dewamlı spor yaparken kullanıyorum...kulaklığı günde 2 kere şarj ettiğim oluyor...ama ben 4 saati göremiyorum galiba max 3 saat sonra bitiyor...
    Pil olayındaki en dertli olay şarj etmeyi unutmak. Kılıfdan çıkarıp kulağına takıyorsun açtığında bir bakıyorsun pil yok. Yolda bir buçuk saat. Haydi şimdi nasıl geçecek bu yol :)
    Bu dönme problemi temizlemeyle çözüldü halbuki daha bir hafta önce temizlemiştim. Demek iyi silememişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senavi -- 6 Temmuz 2014; 16:24:06 >
  • senavi S kullanıcısına yanıt
    bazen 2-3 günde bir temizlemek gerekiyor...bide yağdan arındıracak şekilde kolonya veya sabun gibi bir madde ile temizlik yaparsan ilk günkü gibi oluyor...bu arada çalışma mesafesi çok uzun ve çok kuvvetli...spor salonunda telefonu dolaba koyuyorum ona rağmen ne bir kesinti nede başka bir problem çıkmıyor...bu anlamda da çok memnunum...şunu sormak istiyorum stand-by süresi nasıl sende ?
    Hiç dikkat etmedim bekleme süresine. Zaten kulaklığı kullanmadığım sürede tamamen kapatıyorum. Bazen kapatmayı unutuyorum bir gün sonra hiç bir değişiklik olmadan yani pil seviyesinde aynen kullanıyorum.

• Samsung gear 2 saatim ile telefondan bağımsız A2DP müzik dinleme imkanı sunması tercih sebebim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentester

Samsung gear 2 saatim ile telefondan bağımsız A2DP müzik dinleme imkanı sunması tercih sebebim oldu.

Telefondan bağımsız nasıl oluyor anlatabilir misiniz?
  • Samsung Gear Circle. 3ncü stereo bluetooth kulaklığım. Gerçekten çok başarılı. Özellikle müzik dinlerken. Sennheiser CX 300 var sesi teneke gibi kaldı.
  • Gear 2 hafızası 4 gb bunun 2.5 gb veri saklamak için kullanır, müzik için ortalama 600 şarkı demek. Kulaklık ile eşleştirmek yeterli, sonrasında bağımsız müzik keyfi

Birçok kulaklık kullandım bugüne kadar ancak gear circle ile aldığım keyfi aynı rakamlarda kablolu kulaklıklardan bile alamadım. Sesli bildirim/komut vb. özelliklerinden bahsetmiyorum bile
  • pentester kullanıcısına yanıt
    BackBeat go 2 yerine gear circle al diyorsun yani :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende daha iki gün önce backbeat go 2 aldım. Kulaklığı telefon görüşmesi yapmaktan çok müzik dinlemek amacı ile aldığımdan mikrofon sorunu beni rahatsız etmiyor. Ancak kullanan arkadaşlara sormak istediğim başka bir konu var.

Şarjlı kılıfını kulaklığa taktığımda şarj yapmayabiliyor çoğu zaman. Sürekli takıp çıkartırsam en sonunda şarj olmaya başlıyor. Böyle bir sorunu olan var mı? Yani sizde her taktığınızda anında şarja başlıyor mu? Ve kulaklık şarj olsa bile bakıyorum, kendi kendine şarj etmeyi kesmiş. Acaba şarjı dolduğu için mi kesiyor, yoksa yine bi sorun olduğundan mı kesiliyor. Ama kılıfın kulaklığı şarj etmeye başlamaması konusu çok canımı sıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.