Şimdi Ara

Stereo,EV SİNEMASI power amfi seçilirken nelere dikkat edilmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: firstdejavu

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_YAMYAM

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Hakkında çok olumlu incelemeler okumuştum buna dayanarak aldım zira rotel ses renginide severim sanırım rsp 1572 processor ile son derece güzel performans verecektir umarım yanıltmaz beni

Böyle bir sisteme girdiysen hoparlörlerinin de belli kalitede olmasının gerektiğini belirtmeme gerek yok sanırım.

Hoparlörlerim B&W ve İnfinty yetecek kadar iyi yani

Zaten B&W ile rotel genelde eşleştirilen iki marka.Hatta yabancı forumlarda bile bu ikili sürülüyor genelde.
    Yetkili satıcısınada gitseniz sizi rotel-B&W ikilisine yönlendirecektir.
    Şu durumda sizin tercihiniz son derece mantıklı.
    Hatta işi şansa bırakmayacak kadar desek doğru olur.

teşekkürler benimde temennim aynen bu

• Başka konularda ve özellikle ses sistemleri ile ilgili olarak her türlü yardım ve bilgilendirmeye ihtiyaç duyarsan yardıma hazırım.
  • Teşekkürler düşünmeniz yeter
  • Hayırlı olsun 7005 yolcu galiba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Hayırlı olsun 7005 yolcu galiba..

Teşekkürler valla 7005 yolcu gibi görünüyor. Rotel pre power la yine aldık başımıza bir bela allah sonumuzu hayır etsin ne diyim:) sizin rotel power ne alemde duruyor mu? o da çok kaliteli bir power zira
  • Kutusunda bekliyor :) pre konusunda çözüm bulamadım...Şimdi niyet sinemadan ziyade stereo kısma doğru kayıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rotellerde malesef hem power hem pre türkiye fiyatları nedeniyle sorun oluyo ben rsp 1572 de eylül ayında yurtdışından alıcam tr fiyatı 9.000 tl civarı yanılmıyorsam keza power amp tr fiyatı da 9.000 tl dolayında alınacak gibi değiller
  • Vincent SP-331 Stereo Power amfi hakkında bilgisi ve deneyimi olan var mıdır?
    Stereo performansı nasıldır?
  • Son zamanlarda stereo herkesi sardı bakıyorumda.

Maşallah maşallah.

Bir duyum aldım, Sonbahardan sonra büyük bir virüs dalgası geliyormuş büyük bir kesimide tamamen etkisi altına olacak gibi görünüyor. muş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 27 Temmuz 2012; 9:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Son zamanlarda stereo herkesi sardı bakıyorumda.

Maşallah maşallah.

Bir duyum aldım, Sonbahardan sonra büyük bir virüs dalgası geliyormuş büyük bir kesimide tamamen etkisi altına olacak gibi görünüyor. muş.

Sanırım.:) Şimdiden yavaş yavaş kaşıntılar tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Son zamanlarda stereo herkesi sardı bakıyorumda.

Maşallah maşallah.

Sanırım.:) Şimdiden yavaş yavaş kaşıntılar tuttu.

Zaten söylemesende çok belli oluyor.

Bu akşam ve hafta sonunda bir takım testler yapacağım. Kendi adıma açacağım özel topikte paylaşırım arkadaşlar.

• Dünya eskiye dönüyor.
    Plaklar yeniden çıkmaya başladı bile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.