Şimdi Ara

Stereo Sistemi Güncelleme Planları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde kullandığım stereo sistemimin taksitleri biteli 6-7 ay oluyor ve acaba bir güncelleme yapsam mı diye düşünmeye başladım.

Marantz PM6004 stereo amplifier - Marantz CD6004 cdp - Polk Audio Tsi 500 kullanmaktayım.

Aslında sistemimden oldukça mutlu olmakla beraber ses kalitesini nasıl yükseltsem bilmiyorum. Amfiyi mi hoparlörü mü yükseltsem, ikinci el olarak satıp (amfi veya hoparlör... belki de cd player) üstüne 2000 tl civarında bi miktar eklesem nasıl optimum sonucu alırım?

Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler...

• canpamukcu C kullanıcısına yanıt
    slm hocam öncelikle sistemini iyi günlerde kullanmanı dilerim. zaman geçtikçe çoğumuzda oluşan kaşıntı sende de başlamış ama madem memnunsun bence gidebildiği yere kadar git, çünkü kafanı takarsan zevkini kaçırma riskin yüksek, çünkü yeni alacağın ekipmanlarda da bir süre sonra aynı şeyler başına gelecek. şimdilik kablo upgrade etmeyi falan düşün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafak76 -- 26 Şubat 2014; 18:28:17 >
  • Bencede guzel bilesenler.arkadasin dedigi gibi kablolara yonelin. Ucu bucagi yok stereo olayinin cok fena rakamlara cikabiliyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt hoparlör degisimi yapın bence. Diger ekipmanlarla bir ust seviye hoparlorleri cok daha keyifli ve oldukva farkli dinlersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    Bu konuda bilgim yok,size danışmak isterim.
    Aşağıdaki cihazlarla bir stereo sistemi kurmak istiyorum.
    Sizce uygun bir kombinasyon olur mu?
    Nad C-356 BEE Anfi
    Nad C-515 BEE Cd çalar
    Dali Zensor 5 Hoparlör
    Teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.