Şimdi Ara

STERİO MİX ÖZELLİĞİ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın ALEYKÜM Arkadaşlar, Kardeşlerim
    Arkadaşın Pc’sinde Sterio mix özelliği yok, Bir Chat programında, Konuşmadan Yazışmadan, Radyo niyetine kullanmak Ve Sadece Şarkı Falan dinletmek istiyormuş.

Anakartın Markası : foxconn 945 7MD Series

Lütfen Güzel bir DRİVER bulurmusunuz, Realtek.... yükledik, olmuyor.

Saolun...

• hâlâ soruna nbir çözüm bulamadım
  • güncel
  • driver istediğin özelliklerin bulunduğu bir paket değildir cihazın doğru ve performanslı çalışması için gerekli parametreler içerir sürücüler donanıma özgüdür başka donanıma olmaz
  • YAZDIĞINIZ MESAJIN AÇIKLAMASINI YAPARMISINIZ ANLAYAMADIM ?
    Heralde mesaj kasmak için başvurduğunuz bir yöntem bu Neyse...
    BEN GÜZEL BİR DRİVER BULUN DERKEN, GİDİN ASUSUN EN İYİ DRİVERİNİ BULUN DEMEDİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 29 Mart 2012; 6:04:02 >
  • Ben diyorum ki, foxconn 945 7MD Series Driverlerini Bulurmusunuz En Güncel Olanları.
    EKRANIN SAĞ ALTINDA SES AYARI SİMGESİNDE STERİO MİX, SES KARIŞTIRICI FALAN YOK...
    Veya sterio mix yapmak için bir program gerekliyse söylermisiniz ?

Son Olarak; Bu sorun neden Kaynaklıdır ? Anakart mı desteklemiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 29 Mart 2012; 6:05:51 >
  • Öncelikle steryo mix olayı her kartta olacak diye birşey yok. Çok eski creative bir kartımda vardı ama onbord başka bir kartta yoktu vs.

http://kxproject.lugosoft.com/

Buradaki driver 3. şahıslar tarafından yazılmış, çok detaya inebilmeni sağlıyor ses kartı ayarlarıyla ilgili. Belki o özelliği bu driver ile çözebilirsin. Ben daha önce denemiştim başarılı.
  • Creative çipsetleri için diyor ama ben realtekte çalıştırdığımı hatırlıyorum. Denemende fayda var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezler67

YAZDIĞINIZ MESAJIN AÇIKLAMASINI YAPARMISINIZ ANLAYAMADIM ?
    BEN GÜZEL BİR DRİVER BULUN DERKEN, GİDİN ASUSUN EN İYİ DRİVERİNİ BULUN DEMEDİM...

arkadaşım konu hakkında bilgin olmadığı belli sana yardımcı olmaya çalışanlara da çıkışıyosun cevabımı beğenirsin beğenmezsin beni ilgilendirmez ama laf olsun diye mesaj yazdığımı düşünüyorsan SEN DE LAF OLSUN DİYE KONU AÇMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

quote:

arkadaşım konu hakkında bilgin olmadığı belli sana yardımcı olmaya çalışanlara da çıkışıyosun cevabımı beğenirsin beğenmezsin beni ilgilendirmez ama laf olsun diye mesaj yazdığımı düşünüyorsan SEN DE LAF OLSUN DİYE KONU AÇMA

HAYIR, KONUYU Laf olsun diye açmadım. AMA senin post kastığın belli. BANA bir yardımında yok yardımcı olmayada çalışmıyorsun mesajların yazdıkların ortada. DAHA YAZMA BURAYA ... Muhattab olma benle, Git başkasına Sar. konumun altını pisletme...
    Yardımcı Olan arkadaşları engelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 30 Mart 2012; 8:26:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deadric

Creative çipsetleri için diyor ama ben realtekte çalıştırdığımı hatırlıyorum. Denemende fayda var...

Saolasın deadric Kardeşim. Bu Yöntemi deneyeceğim. Umarım Olur.

Bu Konu altına Diğer bilgili arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim.

foxconn 945 7MD Series - Güncel Driverlerine ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 30 Mart 2012; 8:24:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dento35

quote:

HAYIR, KONUYU Laf olsun diye açmadım. AMA senin post kastığın belli. BANA bir yardımında yok yardımcı olmayada çalışmıyorsun mesajların yazdıkların ortada. DAHA YAZMA BURAYA ... Muhattab olma benle, Git başkasına Sar. konumun altını pisletme...
    Yardımcı Olan arkadaşları engelleme.

senin yaptigin ayip ama benim kimseye sarmak gibi bir derdim yok lutfen dikkatli konusalim aynen muhattap ta olmayalim

• .....
    Konu güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 31 Mart 2012; 8:42:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.