Şimdi Ara

Steroid Neden Bu Kadar Önemli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
15.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha bu sporla kısa bir süredir ilgileniyorum , 1. senemi doldurunca steroid kullanmayı düşünüyorum.Biliyorum pek önermezsiniz fakat zaten mutlu olduğum tek yer spor yaparken vucudumun geliştiğini görmek, onun dışında da pek mutlu olamıyorum zaten fakat neden bunu buraya yazdığı mı da bilmiyorum.Önerileriniz varsa düşünüp değerlendirmeye de hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebornTengu -- 13 Kasım 2013; 9:10:27 >
  • Bugünlük bu kadar okuduğum yeterli diyorum hepinize çok teşekkür ediyorum, ve bu bilgilere ihtiyacı olan çok kişi vardı umarım faydalanırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Arkadaşlar daha bu sporla kısa bir süredir ilgileniyorum , 1. senemi doldurunca steroid kullanmayı düşünüyorum.Biliyorum pek önermezsiniz fakat zaten mutlu olduğum tek yer spor yaparken vucudumun geliştiğini görmek, onun dışında da pek mutlu olamıyorum zaten fakat neden bunu buraya yazdığı mı da bilmiyorum.Önerileriniz varsa düşünüp değerlendirmeye de hazırım.

o kadar supplement varken steroide sarılmak hele daha 1 yıllık süreçte çok yanlış..
    aşırı fazla bilgi birikimi ve gerçekten tecrübeli birilerinden yardım almak cabası
    aşırı makro beslenme, çok iyi uyku düzeni falan gerektiriyor
    5-6 yıllık adamlar bile kullanmayı bir kaç defa düşünüyor, tırsarak küre giriyor ve bağımlı oluyorlar :)
    sağlık bi defa gittimi hele bu erkeklik hormonuyla ilgiliyse çok üzülürsün, çok çekersin

olurda başlayacak olursan haber verirsen sevinirim, merakla takip ederim

• Çok yanlış olduğunu biliyorum fakat nedense hayatım pek bi amacı yokmuş gibi hissettiğim için pek zararlarını takmıyorum fakat bu düşüncemin değişme imkanıda var tabi ki.Başlayacak olursam buraya bir konu açarım ve sizi bilgilendirmeye çalışırım
  • quote:

Çok yanlış olduğunu biliyorum fakat nedense hayatım pek bi amacı yokmuş gibi hissettiğim için pek zararlarını takmıyorum fakat bu düşüncemin değişme imkanıda var tabi ki.Başlayacak olursam buraya bir konu açarım ve sizi bilgilendirmeye çalışırım

seni takip edeceğiz :)

ufak bir hap şeklinde alınan Steroid nedir acaba ? Elaman bunu kullandıktan sonra kolları vücüdü taş kesiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

Çok yanlış olduğunu biliyorum fakat nedense hayatım pek bi amacı yokmuş gibi hissettiğim için pek zararlarını takmıyorum fakat bu düşüncemin değişme imkanıda var tabi ki.Başlayacak olursam buraya bir konu açarım ve sizi bilgilendirmeye çalışırım

ufak bir hap şeklinde alınan Steroid nedir acaba ? Elaman bunu kullandıktan sonra kolları vücüdü taş kesiliyordu.

rengi, şekli vs nasıldı
  • quote:

Arkadaşlar daha bu sporla kısa bir süredir ilgileniyorum , 1. senemi doldurunca steroid kullanmayı düşünüyorum.Biliyorum pek önermezsiniz fakat zaten mutlu olduğum tek yer spor yaparken vucudumun geliştiğini görmek, onun dışında da pek mutlu olamıyorum zaten fakat neden bunu buraya yazdığı mı da bilmiyorum.Önerileriniz varsa düşünüp değerlendirmeye de hazırım.

Bir yıldır bile bu sporu yapmıyosun ve sterode mi başlıyacaksın?..Yanlış anlama ama kaç yaşındasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

rengi, şekli vs nasıldı

Kırmızı mı ? Mavi mi ?

Matrix hesabı :D

• quote:

quote:

quote:

rengi, şekli vs nasıldı

ufak yuvarlak hafif turuncu ya benzerdi galiba ...

• Dopingle muhteşem vücut yapılabilir ama zararlı işte. Eminim zararsız yöntemleri çıkıyor ve çıkacak ama biz 10-15 yıl sonra anca ulaşırız.

Steroid Neden Bu Kadar Önemli ?

Dopingsiz bu seviyeye protein tozu vb. ürünlerle en fazla 5 yılda gelirsiniz.

Ben gelemem 5 yılda :) bu işi çok profesyonel yapmak lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rengi, şekli vs nasıldı

Bu olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 16 Kasım 2013; 2:27:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

quote:

quote:

quote:

rengi, şekli vs nasıldı

Bu olmasın.

Buna benzer işte adam kullanıyor ama aleniyen yapmıyor çekingen belliydi bunun gibiydi.

Sen kullandın mı yoksa bundan.

• Necochea kullanıcısına yanıt
    7-8 sene önce bir heves ettim ama kullanmadım, piyasada sahteleri çok.

kanser hastaları için kullanılan bir ilaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

7-8 sene önce bir heves ettim ama kullanmadım, piyasada sahteleri çok.

kanser hastaları için kullanılan bir ilaç.

ne işe yarıyormuş

ya insan heves ediyor işte başka bir şey değil.

herşey boş sağlık için yapacaksın bu işi abartmadan.
    testestesronun bir türevi. androjenik özellikleri daha az ama anabolik özellikleri aynı bunun için steroid sınıfına giriyor
    kısaca doku yapıyor kas kemik farketmez büyütüyor herşeyi ama biraz boş bir ilaç
  • Tek tek yazayım yukarıdan aşağı doğru :D

- Güç ve protein sentezi.

- İnsan heves ediyor da bunlar tek kullanılmıyor ki yan etkilerini azaltmak yada düzeltmek için yine yan etkileri olan ilaçları kullanıyorsun.

- Zaten bu ürünler çizgi filmlerde hep gösterirler ya süper insan yok captain america yok kızıl kafa hepsi soğuk savaş dönemi ve gerçekten süper insan yaratma ilaçları :D üretim yerlerine bak Germany Kullanılan yerler USA ve Soviet Union

- Kullanmayı bırakınca boş olduğunu anlıyorsun kullanırken güç ve kas sağlayınca dolu diyorsun :))
  • Nacizane açıklamalar için teşekkürler.

Çalıştığınız salonlarda kullananlar var mı?

Ankarada Rekor spor salonunda çok var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

emin ol arnold 2 kere almıştır

2. yi yarım vurdurmuş biz öle duyduk
  • 8-12 haftalık yapıp ara verip snra tekrar 8-12 haftalık yapıp ara verip önlemlerini alıp çoluk çocuk yapan var yani protein tozu gibi değil devamlı kullanasın en az 8 vurdurulur amma genelde insanlar şöle başlar 12 haftalık vurunalım 12 hafta sonra bırakalım kazandığım hacimi proteinler destekler bu yoldan yürürüm bidahada kullanmam çoluk çocukta yaparım diyiyor ama şöle olur vücud su tutar güç artışı olur sonra güç düşer aldığın hacim birazda olsa düşer birazdan fazla düşer aslında bu moral bozar ve yeniden başlarsın bölelikle alışkanlık yapar vücudda zamanında steroidin yasaklanmasıda bağımlılık yaptığından yanaydı bu yüzden yasaklandı ama asıl nedeni buydu bu yönden bağımlılık yapıyordu bi insan ne kadar sağlam olursa olsun aynada hep eksiklerini görür çünkü
    bizim salonda var müsabık bi çocuk

herif komple sivilce
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.