Şimdi Ara

Steve Jobs'ın kartviziti açık artırmada 6.259 dolara satıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seni boşuna bloklamamışım demek ki.

Tatilin hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Şimdi gelir Jobs ve Apple'a sırf düşmanlık yapmak için yorum yapanlar. Apple bir yana da şu Jobs'a minnettar olmalıyız.
    nasıldı biliyo musun?
    böyle oturduk, çok da güzel böyle ortamımız var.
    bi arkadaş dedi ki, geldi dedi ki, "çok güzel keyfimiz var"

aeeğg tam kapı çaldıı.

nişantaşındayız biliyo musun? böyle çok da böyle göbek bi yerdeyiz. evdeyiz, şekiliz böyle. heığ tabii.

ondan sonra kapının birisi çaldı.

grand tuvalet böyle, böyle beyefendi gayet.
    biz şimdi şeyiz ya biraz paçozuz falan.
    herkes böyle ayağa kalktı.
    ben de misafirim ehueuğuu...
    herkes böyle tabi eyvallah dedik. önümüzü kapattık falan.

adam kalktı, geldi. oturdu.
    şeylerimizi içtik. bi daha içtik.
    adam bize dedi ki "ya" dedi, "bunlari mi içiyosunuz?" dedi ya.
    aynen bak.
    "siz bunları mı içiyosunuz?" dedi.
    "ben" dedi "bekleyin" dedi. "atın bunları" dedi ya. "gerek yok" dedi. biliyon mu? "gerek yok gerek yok" dedi.
    "ben" dedi "biraz sonra size gelicem" dedi.

biz de kafamız da güzel. nası güzel.
    o kadar güzel ki,
    o kadar güzel ki,
    nasıl böyle.

adam çıktı gitti.

biz de bekliyoruz ki adam nasıl gelcek?

ama bizim kafamız nasıl güzel biliyo musun? o biçim o kadar güzel. bak o kada...

başkan bi dinlesenee! eagğgggg, bak bak bak bak bak!

bizim de kafamız nasıl güzel biliyon mu? adam da dedi ki...
    yağğğ adam bize...
    çıktı gitti mi? çıktı gitti.

biz de dedik ki ulan dedik bu adam dedik ne içiyo acaba?
    çünkü bizim kafamız çünkü çok güzel biliyo musun?

biz bekliyoruz hala, adam gelicek.
    dedi ki: ben size güzelliği getiricek falan diye.

aradan yarım saat geçti.
    kapının zili çaldı mı? çaldı.
    zınnkkk.

adam kapıyı açtı. biz zili açtık.

biz de bekliyoruz adam getirecek.
    güzel bişeyler getirsin diye.

adam ne dese bize?
    "ayakkabılarımı burda unutmuşum" dedi.

yarım saat yalın ayak gezmiş.

biz de bekliyoz yani kamili.

• Steve jobs olmasa bilgisayar kullanımı daha geç yaygınlaşırdı. Burda atıp tutanlara bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

neden minnettar olmalıyız? farklı olarak ne kattı dünyaya yada sektöre?
    Bunu yazan ya teknoloji hakkında hiçbir şey bilmiyor ya da yaşı ufak. Bu yorumu beğenenlerde Apple düşmanı diğer markaların fanboyları. Steve Jobs zamanındaki Apple ile şimdiki Apple’ı karıştırmayın. İlk Iphone cep telefonlarında bir milat noktasıdır. Iphone dan öncesi ve sonrası telefonlara bakın farkı anlarsınız. İlk iPhone dan önce telefonlar böyleydi ve sonra nasıl telefonlar çıkmaya başladığını biliyoruz.

Steve Jobs'ın kartviziti açık artırmada 6.259 dolara satıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Lütfen troll olsun lütfen troll olsun lütfen troll olsun lütfen troll olsun lütfen troll olsun.

Şaka mısınız siz? iPhone olmasa Android'i rüyanızda göremezdiniz, iPad tartışmasız en iyi tablet, MacOS ise hem günlük hem de profesyonel işlerde neredeyse rakipsiz, iTunes rakipsiz bir plartform, birsürü alanda Mac kullanılıyor ve bu adamın olduğu her dönem Apple cihazları devrim yaptı.

Rest in peace Steve Jobs.

Alıntıları Göster
    AHSDGFAJSHDGJASHGDASJGVJSAFASGFVAJFA

LÜTFEN CİDDİ OLMASIN LÜTFEN CİDDİ OLMASIN

Bak bak hele bak bana. İphone olmasaymış androidi göremezmişmişiz. Yok ya Sana biraz tarih ve teknoloji dersi vereyim.

MacOS işletim sistemi özgün bir sistem bile değildir. Bolca Xerox işletim sisteminden çakmadır. iPad, iPhone dediğin aletlerin ne kadar leş bir işletim sistemine sahip olduklarını yaza yaza bitiremem burada zaten. Tarayıcıdan indirme bile yapmana izin vermeyen bir işletim sistemini övenlerin olduğu bir dünyada yaşıyoruz... (Zil sesi değiştirmek için ödeme yapalım hadi!) Neyse bu konuyu uzatmayacağım çünkü başlarsam bitmez.

MacOS ise Windows ile karşılaştırıldığında tam bir çöp yığını. Windows'un sundukları karşısında MacOS Dağ yanında iğne ucu kadar kalır. Günlük işler dediğin şey zaten iş yükü değildir. Profesyonel anlamda ise evet; kimseye rakip olamayacak kadar kötüdür, geridir. Oyunları bile yeni yeni destekler hale geldiler. Apple tek bir alanda geleceğe etki etmiştir o da müzik piyasasıdır.

Android konusuna gelirsek... Google ilk mobil işletim sistemi geliştiren şirketlerden birisidir. Apple daha yeni yeni kendi ekosistemini oluşturmaya çalışıyorken Nokia da boş durmuyordu. Hatta o zamanlar kimse Android'in bir başarı yakalayabileceğine bile inanmıyordu. Google çok zeki bir hareketle Android'i ücretiz bir işletim sistemi haline getiriyor. iOS kullanmak için Apple alman gerekirken, MeeGo kullanmak için Nokia alman gerekirken; her iki firma da yazılımlarını başkalarıyla paylaşmayı reddederken Google adamlığını yapıyor ve çat diye Android'i yüzlerine vuruyor. Bugün mobil dünyanın %85 ine hakim Android. Ve aynı zamanda mobil dünyanın bu kadar gelişmesindeki en büyük katkı payına da Google sahiptir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Bunu yazan ya teknoloji hakkında hiçbir şey bilmiyor ya da yaşı ufak. Bu yorumu beğenenlerde Apple düşmanı diğer markaların fanboyları. Steve Jobs zamanındaki Apple ile şimdiki Apple’ı karıştırmayın. İlk Iphone cep telefonlarında bir milat noktasıdır. Iphone dan öncesi ve sonrası telefonlara bakın farkı anlarsınız. İlk iPhone dan önce telefonlar böyleydi ve sonra nasıl telefonlar çıkmaya başladığını biliyoruz.

Alıntıları Göster
    iPhone bir yenilik değildi, sadece ticari bir başarıydı. Dokunmatik ekranların tarihi çok daha öncesine dayanıyor. Adamlar sadece satmasını biliyor o kadar.

• quote:

evet ciddiyim.birşey mi icat etti? her kitlenin ulaşabileceği herkese faydası olabilecek birşey mi üretti? sadece kendi yazılımlarını kullanmanın da avantajı ile hızlı ve pahalı cihazlar ürettirme konusunda şirketinin politikasını oluşturmaktan başka birşey mi yaptı? apple'ın ve steve jobs'un innovasyon olarak lanse ettiği herşey mevcutta zaten olanın daha üzerine düşülmüş halinden başka ne ki? bu şirket diğer şirketlere hiç de örnek olmaması gereken birşey ile liderlik etti ;premium kaliteyi en ucuza mal etmek.çindeki apple üretim tesislerini herkes biliyor.trilyon dolarlık şirket olma uğruna nelerin çiğnendiğini de.o yüzden rasyonel ve objektif düşünmenin kimseye zararı yok.kendi döneminin başarılı iş insanlarından biri olması dışında çok bir meziyeti olmayan insanı bu kadar yüceltmenin alemi de yok.
    Bu kadar haklı bir yazı görmedim daha önce. Sonuna kadar katılıyorum. Gerçekler bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

iPhone bir yenilik değildi, sadece ticari bir başarıydı. Dokunmatik ekranların tarihi çok daha öncesine dayanıyor. Adamlar sadece satmasını biliyor o kadar.

Alıntıları Göster
    Resimde her şey ortada. Adam yani Steve Jobs ilk telefonu Iphone u tanıttı ve telefonlar evrim geçirmeye başladı. Belki Jobs olmasa yine dokunmatik telefonlara geçecektik ama bu geçiş daha yavaş olacaktı. Apple’ı ise dünyanın en değerli şirketi yaptı. Böyle başarısı olan sayılı insan varken görmezden gelmek fanboyluktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Aralık 2018; 12:7:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Resimde her şey ortada. Adam yani Steve Jobs ilk telefonu Iphone u tanıttı ve telefonlar evrim geçirmeye başladı. Belki Jobs olmasa yine dokunmatik telefonlara geçecektik ama bu geçiş daha yavaş olacaktı. Apple’ı ise dünyanın en değerli şirketi yaptı. Böyle başarısı olan sayılı insan varken görmezden gelmek fanboyluktur.

Alıntıları Göster
    Belki de çok daha hızlı bir evrim sürecine girecekti, çünkü Apple sadece kar amacı güden ve müşterilerini gondiklemekten başka bir şeyi beceremeyen bir oluşum. Adamlar 2K ekran basarken Apple LCD ekran kullanmaya devam etti ya... Şaka gibi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 17 Aralık 2018; 12:7:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Belki de çok daha hızlı bir evrim sürecine girecekti, çünkü Apple sadece kar amacı güden ve müşterilerini gondiklemekten başka bir şeyi beceremeyen bir oluşum. Adamlar 2K ekran basarken Apple LCD ekran kullanmaya devam etti ya... Şaka gibi değil mi?

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi Apple tarihi Steve jobs öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır. Apple ilk telefonlarda fark yaratırken şimdi geriden gelip işini sağlama alıp peşinden gelen tüketicilere telefon satmak istiyor. Geriden gelsede yıllardır yazılım, işlemci ve stabilite farkıyla zirvedeki yerini koruyordu. Fakat artık samsung huawei ve ilerleyen süreçte xiaomi, Apple a sağlam darbeler vurmaya devam edecek.

• Komedinin hası şahı burada. Bilgi 0 ders vermeye çalışıyor.

Not: Bill Gates'i Steve Jobs'dan çok daha fazla severim evimde de herhangi bir Apple ürünü yok ama yakında alacağım hani olur da fanboy diye belirtilirsem diye yazıyorum.

Profesyonel alanda çoğu büyük şirkette Mac kullanılır bunu bir öğren önce, o izlediğin müzik videolarının filmlerin arkasında hep bir Mac var adamlar gerizekalı değil Windows sistemler çok daha ucuzken Mac kullanıyorlar. Windows çöpü ile MacOS'u kıyaslaman bile ayrı bir saçmalık, DX haricinde hiç bir nanesi olmayan zavallı bir işletim sistemidir Windows. Metal öyle bir API'dir ki 2 çekirdekli işlemci kullanan Apple telefonları bile kas olarak kendisinden çok daha güçlü olan Qualcomm işlemcileri kullanan telefonları madara üstüne madara etmiştir aynı donanımı kullanan bir Mac ile Windows bilgisayarın arasında Mac lehine uçurum vardır Windows abi format abi format diye ağlarken MacOS inadına çalışır. iTunes zaten rakipsiz, Apple ekosisteminin uyumluluğunu en kral Windows/Android sistemleri geçtim yakalamayı yanından bile geçemez, Windows virus cehennemiyken MacOS'da çok nadiren bu sorunlarla karşılaşırsın.

İlk iPhone çıkmadan önce diğer telefonlar çöpün önde gideniydi gerçi şuanda Oneplus harici çöp olmayan Android telefon neredeyse yok gibi. 2K demişsin 5-6 inç telefonda o çözünürlüğün sadece gereksiz yere batarya harcadığını ve çoğu durumda insanların ekranı 1080P'ye aldığını da biliyorsundur umarım.

Daha yazardım da değmez.

• quote:

Komedinin hası şahı burada. Bilgi 0 ders vermeye çalışıyor.

Not: Bill Gates'i Steve Jobs'dan çok daha fazla severim evimde de herhangi bir Apple ürünü yok ama yakında alacağım hani olur da fanboy diye belirtilirsem diye yazıyorum.

Profesyonel alanda çoğu büyük şirkette Mac kullanılır bunu bir öğren önce, o izlediğin müzik videolarının filmlerin arkasında hep bir Mac var adamlar gerizekalı değil Windows sistemler çok daha ucuzken Mac kullanıyorlar. Windows çöpü ile MacOS'u kıyaslaman bile ayrı bir saçmalık, DX haricinde hiç bir nanesi olmayan zavallı bir işletim sistemidir Windows. Metal öyle bir API'dir ki 2 çekirdekli işlemci kullanan Apple telefonları bile kas olarak kendisinden çok daha güçlü olan Qualcomm işlemcileri kullanan telefonları madara üstüne madara etmiştir aynı donanımı kullanan bir Mac ile Windows bilgisayarın arasında Mac lehine uçurum vardır Windows abi format abi format diye ağlarken MacOS inadına çalışır. iTunes zaten rakipsiz, Apple ekosisteminin uyumluluğunu en kral Windows/Android sistemleri geçtim yakalamayı yanından bile geçemez, Windows virus cehennemiyken MacOS'da çok nadiren bu sorunlarla karşılaşırsın.

İlk iPhone çıkmadan önce diğer telefonlar çöpün önde gideniydi gerçi şuanda Oneplus harici çöp olmayan Android telefon neredeyse yok gibi. 2K demişsin 5-6 inç telefonda o çözünürlüğün sadece gereksiz yere batarya harcadığını ve çoğu durumda insanların ekranı 1080P'ye aldığını da biliyorsundur umarım.

Daha yazardım da değmez.
    "Bilgi 0 ders vermeye çalışıyor"

Seni gidi cahil seni 0 bilgiymiş

İphone olmasaydı Androild olmazdı diyen kişi söylüyor bunu

"İlk iPhone çıkmadan önce diğer telefonlar çöpün önde gideniydi gerçi şuanda Oneplus harici çöp olmayan Android telefon neredeyse yok gibi. 2K demişsin 5-6 inç telefonda o çözünürlüğün sadece gereksiz yere batarya harcadığını ve çoğu durumda insanların ekranı 1080P'ye aldığını da biliyorsundur umarım."

Bu mu savunman yani? Gereksizlik? O yüzden mi batarya az harcasın diye işlem gücünü kısıyorlar telefonların, sonra özür niyetine gelin bataryayı şu kadar fiyata değişelim diye daha da batırıyorlar kendilerini Kalite ne zamandan beri gereksizlik oldu İşlem gücü ne zamandan beri gereksizlik oldu İlk iPhone çıkmadan önce diğer telefonlar gayet iyiydi, ilk iPhone çıktığında bir yenilik getirmedi sadece ticari bir başarı sağladı. Tabii cahilliğinden ötürü dokunmatik ekranı da Apple yaptı zannedersin sen. Ha bir de XS in 2k ekrana sahip olma durumu var. Sözde 5-6 inç telefon ama onun da ekranı 2k. Neden acaba?

Öncelikle günlük kullanımda macOS un en ufak bir şansı dahi yok. Oraya girmiyorum bile. Windows sadece personal computer için değil aynı zamanda sunucu bilgisayarlar için de kullanılabilirliği ve birçok sunucu ihtiyacını gerçekten çok iyi bir şekilde sağlaması sebebiyle çok daha öndedir. Profesyonel alanda ise sınırlı donanım desteği ve sınırlı yazılım desteğiyle macOS anca küçük firmaların işine yarar. Söylediğiniz kullanım oranı ancak grafik tasarım ve diğer görsel tasarım işleri için geçerli olabilir. Bu iş kesimi geri kalan kesimle karşılaştırıldığında neredeyse bir hiçtir.

Ama sizin cahilliğinizle karşılaştırılabilecek bir şey tanıyamadım henüz.

• Ölmüş gitmiş adama atıp tutanlar ilk iPhone’un tanıtımını izlesin youtube dan. İnovasyonun direkt olarak günlük hayattaki karşılığıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değmeyeceğini söylemiştim anlayana sinek saz anlamayana Mac ile hazırlanan yüksek sesli rep şarkı az. Ağla yada ağla Android'in bu günlere gelmesi iOS sayesindedir. Malum before after ss'sini bilşyorsundur.

Yaw o değilde sizin marketteki çöp uygulamaları ne yapacaz hatta bazıları virüs taşıyormuş pekii "x uygulaması malesef durduruldu" hatasını . Telefonda yüklü 37464748 çöpwareleri(sen bilmiyorsundur bloatware yani). Root işleminde garanti de çöp oluyor. Xiaomi'de reklam varmış. Android tarafının tek nanesi Amoled ekrandır o da çok güzel ekrandır inkar edemem

"Öncelikle günlük kullanımda macOS un en ufak bir şansı dahi yok." buna şarjı 12 saat giden, çok hafif ve çok hızlı Macbook Air ile gülüyorum.

Ben birsürü backstage olsun büyük firmaların geçmişini anlatan belgesel olsun bu tarz şeyleri çok fazla izlemiş ve izleyen adamım daha lanet olsun ki bir tane Windows kullanan görmedim ya Linux yada Mac yaw neden bu kadar "donanım desteği" olan Pencereler işletim sistemini kullanmıyor ki salaklar. Ha embedded pc dersen haklısın onlarda windows var . Sen şimdi sunucular için tasarlanmış Linux versiyonlarının olduğunu da bilmiyorsundur. ABD'de polis karakollarında Windows kullanılmadığını biliyor muydun bak çok zor değil polisiye dizi izle karakollarda geçen bölümlerde PC'lere bak sadece. Oysa her türlü alanda iyiydi ya Windoss.

Tekrar ve tekrar söylüyorum: Windows'un tek nanesi DirectX'tir o sayede ayakta kalıyor oyun oynayacaksan Windows lazım. Donanım desteği diyorsun da gören de sanır macOS Apple harici cihazlarda da çalışmak için tasarlandı tabiiki donanım desteği kendi donanımlarıyla sınırlı kalacak.

Hatta ve hatta macOS o kadar çöp bir işletim sistemi ki millet ağlıyor Hackintosh kuralım diye.

Neyse blok senin gibi birine çok bile yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 17 Aralık 2018; 13:33:19 >

• quote:

Değmeyeceğini söylemiştim anlayana sinek saz anlamayana Mac ile hazırlanan yüksek sesli rep şarkı az. Ağla yada ağla Android'in bu günlere gelmesi iOS sayesindedir. Malum before after ss'sini bilşyorsundur.

Yaw o değilde sizin marketteki çöp uygulamaları ne yapacaz hatta bazıları virüs taşıyormuş pekii "x uygulaması malesef durduruldu" hatasını . Telefonda yüklü 37464748 çöpwareleri(sen bilmiyorsundur bloatware yani). Root işleminde garanti de çöp oluyor. Xiaomi'de reklam varmış. Android tarafının tek nanesi Amoled ekrandır o da çok güzel ekrandır inkar edemem

"Öncelikle günlük kullanımda macOS un en ufak bir şansı dahi yok." buna şarjı 12 saat giden, çok hafif ve çok hızlı Macbook Air ile gülüyorum.

Ben birsürü backstage olsun büyük firmaların geçmişini anlatan belgesel olsun bu tarz şeyleri çok fazla izlemiş ve izleyen adamım daha lanet olsun ki bir tane Windows kullanan görmedim ya Linux yada Mac yaw neden bu kadar "donanım desteği" olan Pencereler işletim sistemini kullanmıyor ki salaklar. Ha embedded pc dersen haklısın onlarda windows var . Sen şimdi sunucular için tasarlanmış Linux versiyonlarının olduğunu da bilmiyorsundur. ABD'de polis karakollarında Windows kullanılmadığını biliyor muydun bak çok zor değil polisiye dizi izle karakollarda geçen bölümlerde PC'lere bak sadece. Oysa her türlü alanda iyiydi ya Windoss.

Tekrar ve tekrar söylüyorum: Windows'un tek nanesi DirectX'tir o sayede ayakta kalıyor oyun oynayacaksan Windows lazım. Donanım desteği diyorsun da gören de sanır macOS Apple harici cihazlarda da çalışmak için tasarlandı tabiiki donanım desteği kendi donanımlarıyla sınırlı kalacak.

Hatta ve hatta macOS o kadar çöp bir işletim sistemi ki millet ağlıyor Hackintosh kuralım diye.

Neyse blok senin gibi birine çok bile yazdım
    Verdiğim onca bilgi dolu içeriğe karşı tek yapabildiğin boş boş konuşmak belli ki. Apple fanboyundan da bu beklenir zaten

• Ne mi kattı. Önce kim için yorum yaptığını öğren sonra yorum yap.
    Kullandığımız yazı fonlarının mimarı
    Pixar
    Grafik arayüzü işletim sistemi
    Dünyanın en iyi kişisel bilgisayarı
    IPhone olmasaydı cik cikli Ericsson ve Nokia kullanırdın.
    Breakout oyunu.
    Daha söylenecek çok şey var ama bunları öncelikle öğrenmende fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok boş gördüm seni izle
    https://www.youtube.com/watch?v=k1j-7yK7Y14

• quote:

neden minnettar olmalıyız? farklı olarak ne kattı dünyaya yada sektöre?

Hocam Apple ile hiç işim olmaz ama Steve Jobs insanlığa çok şey kattı. Önemli olan firmalar değil, icatlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightdrive kullanıcısına yanıt
    Kendiniz sormuş ve kendiniz cevaplamışsınız. "zaten olanın daha üzerine düşülmüş halinden" :) Steve Jobs' ın insanlık adına "kendi fikri olan" en az bir şeyi isteseniz de istemeseniz de zaten halihazırda kullanıyorsunuz. Madem üstüne daha fazla düşülmüş diğerleri neden böyle daha iyisini yapamıyor?
    Sadece başarılı bir iş adamı olsaydı sadece parasıyla ilgili konuşulur ve unutulurdu.
  • ama ilk o akıl etti bakarsan çoğu tüketici elektroniğinin atası apple

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.