|
Steven Spielberg'den Dune: Part Two'ya büyük övgü
-
-
Kitapla bir çok farklılık mevcut fakat son zamanlarda hiç bu kadar güzel bir 3 saat gecirmemistim. İzlemesi çok keyifli bir film olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arap kültürünü iyi anlatmışlar. İmparatorluğu bile dinle devirebiliyorlar. Tarihten kesit gibi ama bilim kurgu.
-
1 film ortalamaydı öyle abartılacak bir şey yoktu. Bakalım bu nasıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
interstellar dan beri bu kadar iyi bilim kurgu izlememiştim. eşine az rastlanır kalitede.
-
Tutkuyla hazırlanmış kaliteli bir yapım ama şu da bir gerçek son yılların hatta son dönemin kaliteli film kuraklığından beslendi ve bu şekilde eksiklerine rağmen bayağı bir parıldadı. Sinema eski sinema olsaydı belki bu kadar beğenilmezdi - gene beğenilirdi ama bu denli damgasını vurmazdı. Neyse. LOTR ile kıyaslayan olsa dahi en azından Oppenheimer gibi overrated değil. Atreides kurgusal olsa bile Oppenheimer'dan vicdanıyla ve motivasyonuyla daha hakiki bir tip gibi duruyor. Bu filmin bu kadar beğenilmesinin sebebi neyin iyi neyin kötü olduğu konusunda seyirciye parmak sallamaması ve çiğ bir biçimde kimlik politikalarına yeltenmemesi, dinsel ve sosyolojik temaların da bulunduğu gri ile siyah tonlarda giden reelpolitik bir gösterime girişmesi. Hollywood'daki düşük gişe performanslı hakim ve boğucu moral trendler arasında bir nefes alma, kurgu-evren olsa dahi "dünyanın işleyişini" ilginç bir estetik ve karakter skalası içerisinde görme fırsatı.
-
lost planet diye oyun vardı eskiden onun filmini yapmışlar 2000 li yılların oyunu.
-
kitabın yazarı İslam ve cihat kültüründen etkilendiğini söylemiştir, ayrıca bilgi kayubolmayıp genlerle aktarıldığını savunan kitaptaki yaklaşıma göre insanlık tarihi bu şekilde tekrar ediyor. olayların geçtiği zaman günümüzden 20bin yıl sonrası
-
1984 yapımı DUNE filmi var. Lost planet'te o zaman onun filmini yapmış.😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kitapla bir çok farklılık mevcut fakat son zamanlarda hiç bu kadar güzel bir 3 saat gecirmemistim. İzlemesi çok keyifli bir film olmuş.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X