Şimdi Ara

stifa Tezahüratlarına Mancini'nin Tepkisi Bakın Ne Oldu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen formsuz adamları oynat, ondan sonra oyuncular kötü de. Şu Selçuk'u kesecek adamın yok mu yedekte. Devre arası hiç mi işe yarar oyuncu almadın. Nerede Ontivero, nerede Umut Gündoğan ?
    Şu Dany'i gönderip Burdisso'yu alıyorsan zaten kaliteni belli etmiş oluyorsun.
  • Manciniyi seviyorum ya, şu adama davranmayın şöyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manciniye cok uzuluyorum vallahi ..Kesinlikle bunlari haketmiyor
  • Bence %50 %50

Adama sabır gösterilmesi gerekiyor. Sonuçta sezon sonu istedigi oyuncuları alıp istedigi taktiği, düzeneği takıma oturtacaktır.

Fakat şu da var, bazen Mancini'nin sahada yaptıgı hamleleri anlayamıyorum(z). Yani her maç farklı diziliş ve farklı oyuncularla maça çıkmak sağlıklı değil. Mancini'ye de hak vermek lazım çükü takım oynamayınca hep yeni diziliş ve oyun planları deniyor. Tabii Mancini'nin elinde olmayan şeylerde var. Burak'ın kaçırdığı goller gibi.

Mancini'yi eleştirenler genelde saçma oyuncu değişiklikleri, her maç farklı dizilişle çıkılması ve FT döneminden sonra şampiyonluk gitti diye eleştiriyorlar.

• mancini fenerlilerin işine geliyo aynı aziz yıldırımın bizim işimize yaradığı gibi bu takıma 4-2-3-1 şart oyuncu formsuzsa oturtacaksın yedek kulubesine he şimdi burak diyeceksinizde ben burak konusunda sizinle ayn ıfikirde değilim girdiği pozisyonları % 60 70 oranında gol yapan burak gitti yerine başka bi adam gelmiş gibi sanki % 0 da şuan ama pozisyona yine giriyor umutda oda yok benim için gol pozisyonu yaratması kafi bi koordinasyon sorunu yaşıyo sow da aynı şeyi yaşadı ama ağladığı zırladığı için fb liler sahip çıktı burak ın yaşadığıda farklı bişey değil tek farkı ağlayıp zırlamıyo ama selçuk konusunda haklısınız tamamen çöp
     stifa Tezahüratlarına Mancini'nin Tepkisi Bakın Ne Oldu ?

• Üzüldüm Mancini'ye ne yalan söyliyim
  • Ya oyuncuları ben almadım diyor takımı ben kurmadım diyor. O zaman gelmeyeceksin kardeşim. Sezon arası takım çalıştırmayacam diyeceksin. Geliyorsan o riski almışsın demektir. Sanki kendi aldırdığı oyuncular süper performans gösteriyor da bide F.T nin kurduğu kadroya laf ediyor. Burdissoyu aldırdı adam 18 e bile giremiyor. Eboue yi küstürdü takıma oynatmıyor sağ kanat çöktü. Burak ve Drogbadan hiç verim alamadı. Neyse gerçekçi konuşmak gerekirse sezon bizim için çok kötü geçmedi. CL de gruptan çıktık yine tüm gelirler bize kaldı. Büyük ihtimal 2.oluruz ki seneye direk katılırız yine ciddi bir gelir olacak. Şampiyonluk sayısındada geriye düşmedik henüz eşitlenecek. Ve çok şükür sol bek sorununu çözdük sezonun en iyi yönü bu oldu.

Seneye toparlanırız karalar bağlamaya gerek yok takımın kadro kalitesi var, stad doluyor, son senelerde imajı var, gelirler yüksek. Hoca-yönetim ikilisi veya birisi değişir yeni bir başlangıç olur seneye artık yapacak bir şey yok.

Şu takıma sezon ortası hoca değiştiren başta Demirören olmak üzere tüm sabotajcıların da gözü aydın.

• Tribünler yönetimi protesto edeceğine ayakta duramayan, net pozisyonları gole çeviremeyen, pas atmasını bilmeyen adamları protesto etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

mancini fenerlilerin işine geliyo aynı aziz yıldırımın bizim işimize yaradığı gibi bu takıma 4-2-3-1 şart oyuncu formsuzsa oturtacaksın yedek kulubesine he şimdi burak diyeceksinizde ben burak konusunda sizinle ayn ıfikirde değilim girdiği pozisyonları % 60 70 oranında gol yapan burak gitti yerine başka bi adam gelmiş gibi sanki % 0 da şuan ama pozisyona yine giriyor umutda oda yok benim için gol pozisyonu yaratması kafi bi koordinasyon sorunu yaşıyo sow da aynı şeyi yaşadı ama ağladığı zırladığı için fb liler sahip çıktı burak ın yaşadığıda farklı bişey değil tek farkı ağlayıp zırlamıyo ama selçuk konusunda haklısınız tamamen çöp
     stifa Tezahüratlarına Mancini'nin Tepkisi Bakın Ne Oldu ?

eline sağlık şu kadroyu 1 kere bile denemedi ya la adam
    hemde geldiğinden bu yana tüm maçlardaki 11ler farklı olmasına rağmen
    burak konusunda diğer arkadaşada yazdım, adam öyle ya da böyle atan bir adamdı ta ki kanat oynayana kadar
    ondan sonra bütün ayarı kaçtı

• Keşke imkanı olsa da istifa diye bağıranlar bir daha stada alınmasa

• Umarım takım düzelirde imzaya yazdıklarımdan utanırım ne diyim...Bunları hiçbir hoca haketmez ama hala istikrarı oturtmamış durumda bizi 9 yıldır kupa alamayan Arsenal ile kıyaslıyor burası Türkiye...Şampiyonluk adayları her sene aynı bi süpriz olmadıkça...Galatasaray bu sene CL'de başarılı olmuştur ama ligde olamamıştır durum bu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.