Şimdi Ara

Stilea Marka Blender Kulanan Var Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eddy marka blenderdada milli ilgili garanti alabileceğinizi sanmıyorum.Sadece Vitamix ve blendtec satan distribütörlerden(Klimatek ve Albatros) mil garantisi alabilirsiniz.25000 rpm ve üstüyse dişli ile yuvası çelikse alınabilir bence.Tabi sağlamlığı hakkında bir bilgim yok.Stileanın blendırı ile Myco'nun blenderı dünyada başka markaların adı altında satılıyor.Ama Eddy nin blenderı hakkında böyle bir bilgi edinebilmiş değilim.Karar size ait.

Bugun son olarak gorustum satici ile. Uretimi ile ilgili yanlis anlamisim haklisiniz, sadece ithalatini yapiyorlar. Teknik bilgileri bana ilettikleri gibi yaziyorum,
    Motor Gucu: 1.5 kw
    Rpm: 28000-32000
    Disli ve yuvalari: Celik
    Garanti: 2 yil
    dediginiz gibi mile garanti vermiyorlar sanirim,, kullanip gorucez. Yedek parcalarini sordum bicaklari 65 tl, Hazne 55 tl.
    Oldukca da ilgililer. Bende urunu siparis ettim. Bu aksam alicam. Hafta sonu test edip sonuclari bildiririm.

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarcisavas

quote:

Eddy marka blenderdada milli ilgili garanti alabileceğinizi sanmıyorum.Sadece Vitamix ve blendtec satan distribütörlerden(Klimatek ve Albatros) mil garantisi alabilirsiniz.25000 rpm ve üstüyse dişli ile yuvası çelikse alınabilir bence.Tabi sağlamlığı hakkında bir bilgim yok.Stileanın blendırı ile Myco'nun blenderı dünyada başka markaların adı altında satılıyor.Ama Eddy nin blenderı hakkında böyle bir bilgi edinebilmiş değilim.Karar size ait.

Bugun son olarak gorustum satici ile. Uretimi ile ilgili yanlis anlamisim haklisiniz, sadece ithalatini yapiyorlar. Teknik bilgileri bana ilettikleri gibi yaziyorum,
    Motor Gucu: 1.5 kw
    Rpm: 28000-32000
    Disli ve yuvalari: Celik
    Garanti: 2 yil
    dediginiz gibi mile garanti vermiyorlar sanirim,, kullanip gorucez. Yedek parcalarini sordum bicaklari 65 tl, Hazne 55 tl.
    Oldukca da ilgililer. Bende urunu siparis ettim. Bu aksam alicam. Hafta sonu test edip sonuclari bildiririm.

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.Uzun vadede sorun çıkarmazsa ve yine performansından memnun kalırsanız onuda yazın daha sonra.Böylece benim Stilea milden sorun çıkarmaya başlarsa bende onu yaptırmakla uğraşacağıma sizin blenderdan alırım belki...

• Incelemeyi Eddy Blender basligi altina tasidim. Video ve fotograflari da gorebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_81336207/f_//tm.htm#81336207
  • gitarcisavas kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Eddy Blender ürünlerinin Türkiye yetkili satıcısıyız.
    Ürünleri bumutfak.com üzerinden havale, kredi kartınıza 9 taksit imkanı ile ya da kapıda ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz.
    BuMutfak.com online satış sitesi üzerinden sipariş vermek isteyenler için ürün linkimiz >http://www.bumutfak.com/Cafe-Bar-Ekipmanlari,LA_202-2.html#labels=228-2

Kullanım yoğunluğunuza göre Eddy Blender ya da Eddy Blender Pro tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunakay -- 27 Ağustos 2015; 16:46:57 >
  • 6 yıl önce aldığım sinbo marka sürahi blenderım kırıldı.Ve bu konuda kendimi biligili sanarken benden çok daha bilgili insanları buldum.

Dün buz attım ve çeirdim sağa sola motru yaktım.

Sürahinin bağlantı noktaları plastik koptular.

Gövdee plastik içinde göçtü.

Sürahide plastik olması hijyem anlamında sıkıntılı.

Yurtdışında izledğim videolarda bütün elemanlar ninja diye bişey kullanıyorlar araştırdım oradaki en ucuz ürünmüş o bile 1k motor var.

Bu konuuy görmesem 500-600w lık makinelara 200 lira vermektense bu markalara RPM sayısına göre bişey almak istiyorum tabilki

çelik gövede
    çelik birleşme sapı
    cam sürahi
    ve Sağlam RPM.

var mı iyi b,i model tavisyesi
    http://urun.n11.com/blender/stilea-sardegna-profesyonel-buz-kirici-blender-P75136269

Şu ürün nasıldır ??

• errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Bana pek iyi gibi gelmedi bu ürün.Benim evimde şu an Stileanın eski BL1200 modeli var kapaklı.Onu kullanıyorum.Gerçi çok az kullandım en fazla 5-6 sefer kullanmışımdır ama genel olarak performansı iyi.Söylediğin kriterlere uygun bir blenderı bulmana imkan yok.Dünyanın en büyük blender markaları olan blendtec ile vitamix bile cam sürahi kullanmıyor.Dolaısyla bakteri üretmeyen dayanıklı polikarbonat bir sürahi olması lazım blenderın.En azından kaliteli ürünlerin sürahileri öyle.Paran ve imkanın varsa Vitamix veya Blendtec yurtdışından bir tanıdığın vasıtasıyla getirt derim.Yoksa ve yinede iyi bir alternatif istiyorsan önerim bu blenderhttp://horecasepeti.com/myco-blender/276-bar-blender-blendtec-blendup-myco-bar-blendiri-ses-muhafazali-elektronik.html .Daha uygun fiyatlı ve haliyle daha düşük kaliteli olsun diyorsan Stileanın diğer modellerine yada bykitchen markasının ürünlerine bak derim..

• balzach B kullanıcısına yanıt
    2 gündür blenders yatip kalkiyorum sonunda aradigimi buldum
    Malasef ulkemiz vitamix blandect Almak icin Uygun degil

malesef Arastirmalarim sonucu stilea Denenen markanin General mobile benzeri bir olusum oldugu gercegine ulastim

Yuzlerce blender videosu İzledim ve makine ayni fakat videodalardaki Makalar degisik

Ana Marka stk blender container China Devi

Sanrim toplu alimlarda ulkelere kendi markasini basmaya icin veriyor

Aliexpressden yarin saticiyla konusup siparsimi geciyorum

Türkiye fiyati 550 tl
    Bu linktekinin bir USt modeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi sonuca ulaştınız?Marka ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evver

Hocam hangi sonuca ulaştınız?Marka ?

Hocam marka falan hikaye
    alibabadan 2300w 30k rpm 110 dolar

türkiyede istersen üstüne kendi adını bas

vitamixin birebir aynısı

bi nevi imitasyon fakat onlarda çinde ürettiğini idda ediyorlar

yorumlarda fena değil beni verdiğim linkteki blenderın bir üstü model olarak
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Link nerde görünmüyor?
  • Bar blender arayışınız devam ediyorsa bu iki ürün işinizi rahatlıkla görür. profesyonel bar blender özelliğine sahiptir evde kullanılandan çok daha güçlüdür.2 yıl garantilidir.

https://www.bumutfak.com/Vortex-Pro-Bar-Blender,PR-278.html

https://www.bumutfak.com/Vortex-Blender,PR-277.html

eğer sürekli kullanacaksanız bar blender vortex pro olanı tercih edin .kredi kartınada 9 taksitle..umarım yardımcı olabilmiştirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.