Şimdi Ara

Stingray E nedir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sashamm

Hmm simdi baktim. Iyi biseymis. Bana 250gb lik bulabilirmisin peki? Mobil biraz zor oluyo malum :D :P

Link verdiğim satıcılar ile görüş "konsolun 250gb dahili Hdd olmasını istiyorum" dersin işi çözerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Hmm simdi baktim. Iyi biseymis. Bana 250gb lik bulabilirmisin peki? Mobil biraz zor oluyo malum :D :P

Link verdiğim satıcılar ile görüş "konsolun 250gb dahili Hdd olmasını istiyorum" dersin işi çözerler.

Hmm peki ama xkey isiyle hic bir zaman ban yemem dimi cok korkuyorumda ban yemekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalniz 4gb lerde ses cikiyomus dvd rom dan calistigi icin hdd yi eklerlermi yoksa eklemeden direk 250gb lik olani mi xkey mi ne yaparlar mi

• quote:

quote:

quote:

Hmm peki ama xkey isiyle hic bir zaman ban yemem dimi cok korkuyorumda ban yemekten

Korkuyorsan başına herşey gelebilir, mesela

quote:

Yalniz 4gb lerde ses cikiyomus dvd rom dan calistigi icin hdd yi eklerlermi yoksa eklemeden direk 250gb lik olani mi xkey mi ne yaparlar mi

Sen hala Xkey'i çözememişsin.

Arkadaş sana verdiğim 2 adreste ne yazıyor mobilden okunmuyormu? biri 500gb diğeri 1tb taşınabilir Hdd veriyor. Peki taşınabilir Hdd neden yanında veriyor? çünkü vadettiği sayıdaki oyunlar içinde olduğu için.

Sen oyunları Dvd'den değil yanında verdikleri taşınablir Hdd'yi Usb girişine takıp oynuyorsun.

Xbox Slim konsollarda Hdd slotu vardır, ister 120gb ister 250gb ister 320gb hdd takıp çıkarabilirsin.

4gb konsol üzerine 250gb Hdd takarsan 4+250gb konsolun olur.

Eğer hala mevzuyu anlamadıysan diyecek söz bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 10 Mart 2014; 19:14:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Korkuyorsan başına herşey gelebilir, mesela

quote:

Yalniz 4gb lerde ses cikiyomus dvd rom dan calistigi icin hdd yi eklerlermi yoksa eklemeden direk 250gb lik olani mi xkey mi ne yaparlar mi

Sen hala Xkey'i çözememişsin.

Arkadaş sana verdiğim 2 adreste ne yazıyor mobilden okunmuyormu? biri 500gb diğeri 1tb taşınabilir Hdd veriyor. Peki taşınabilir Hdd neden yanında veriyor? çünkü vadettiği sayıdaki oyunlar içinde olduğu için.

Sen oyunları Dvd'den değil yanında verdikleri taşınablir Hdd'yi Usb girişine takıp oynuyorsun.

Xbox Slim konsollarda Hdd slotu vardır, ister 120gb ister 250gb ister 320gb hdd takıp çıkarabilirsin.

4gb konsol üzerine 250gb Hdd takarsan 4+250gb konsolun olur.

Eğer hala mevzuyu anlamadıysan diyecek söz bulamıyorum.

Ama ben yemekten coook korkuyoruuuum

• Sashamm S kullanıcısına yanıt
    Kardeş daha fazla ban yemekten korkuyorum demeye gerek yok zaten korkuyorsan hiç bulaşma orjinal kullan

Orjinal Xbox kullanıyorsun diyelim. Bir mağaza çalışanı senin arkadaşın ve akşam sana geliyor diyorki "bak elimde ne var"?, ne "tadaa Titanfall oyunu getirdim, haftaya satılacak ama şimdiden oynayalım.

Oyunu Dvd Rom a takıp oynamaya başlıyorsunuz, bir süre sonra birşey oluyor Live kesiliyor. Ne oldu derken anlıyorsunki yemişsin.
    İşin özü eğer dikkatli olmazsan orjinal konsolda bile yersin.

Sana neden böyle bir hikaye yazdım bilmiyorum, heralde seni çok sevdim.

• quote:

Orjinal Xbox kullanıyorsun diyelim. Bir mağaza çalışanı senin arkadaşın ve akşam sana geliyor diyorki "bak elimde ne var"?, ne "tadaa Titanfall oyunu getirdim, haftaya satılacak ama şimdiden oynayalım.

Oyunu Dvd Rom a takıp oynamaya başlıyorsunuz, bir süre sonra birşey oluyor Live kesiliyor. Ne oldu derken anlıyorsunki yemişsin.
    İşin özü eğer dikkatli olmazsan orjinal konsolda bile yersin.

Sana neden böyle bir hikaye yazdım bilmiyorum, heralde seni çok sevdim.

Hahahah tskkr ederim :D hikaye icinde son soz içinde :D peki sana gore online oynamak cooook mu eglenceli? Ya bak bi kere ben kizim ve tabiki dr ilk basta just dance ve dance central serisinden yarisini alicam :D ki bunlardaxda online oynamayi cok istiyorum :D ama hani xkey de bi bakima hack ve korsan oyun calistirma ya ondan korkuyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWarninG

Kardeş daha fazla ban yemekten korkuyorum demeye gerek yok zaten korkuyorsan hiç bulaşma orjinal kullan

Onu dusunuyorum da oyunlar cok pahali hem simdi diger arkadas xkey diye bisi onerdi o da guzel ama riski var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sashamm -- 10 Mart 2014; 22:58:26 >
    Online oyun oynamak göreceli eğlence. Mesela Trials Evolution multiplayer oynarken çok eğleniyorum ama battlefield Call of Duty gibi savaş oyunlarında kesinlikle multiplayer oynamaktan hiç zevk almıyorum. Sen arkadaşın ile just dance ve dance central gibi oyunları oynarken çok eğlenebilirsin.

Xkey işini boş ver ilk paylaştığın paketi al içinde 3 adet kinect oyunuda var mis gibi online takılır korkusu yaşamadan keyfine bakarsın.

Ama Xkey Matrix'e giriştir iyi düşün deren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 10 Mart 2014; 23:35:50 >

• kısaca;

-slim 250 gb al,
    -xkey taktır(500 gb da harici disk al
    -bir yıllık da gold üyelik.

oyunları çıkış tarihinden önce oynamazsan sıkıntı olmaz.
  • quote:

Online oyun oynamak göreceli eğlence. Mesela Trials Evolution multiplayer oynarken çok eğleniyorum ama battlefield Call of Duty gibi savaş oyunlarında kesinlikle multiplayer oynamaktan hiç zevk almıyorum. Sen arkadaşın ile just dance ve dance central gibi oyunları oynarken çok eğlenebilirsin.

Xkey işini boş ver ilk paylaştığın paketi al içinde 3 adet kinect oyunuda var mis gibi online takılır korkusu yaşamadan keyfine bakarsın.

Ama Xkey Matrix'e giriştir iyi düşün deren.

Adimi nerden ogrendin 1 ve 2 soyle yapicam bimeksdekini alicam. Online oynayip hevesimi bitirince xkey taktirip takilicam

1- "iyi düşün derim" yerine "deren" yazmışım, yoksa adın deren'miydi
    2- Sen bilirsin tabi ama düşündüğün şekilde daha pahalıya gelir.

Eğer orjinal oyun cd'si ile oynamak istiyorsan bunu xkey'li makinede yapabiliyorsun zaten. Takıyorsun orjinal oyununu Dvd Rom a korkmadan oynamaya başlıyorsun oyununu online.
  • quote:

Eğer orjinal oyun cd'si ile oynamak istiyorsan bunu xkey'li makinede yapabiliyorsun zaten. Takıyorsun orjinal oyununu Dvd Rom a korkmadan oynamaya başlıyorsun oyununu online.

Yanlislikla deren yazdigini hiiic sanmiyorum neyse ben kararimi verdim :) konu uzamasin :D

• quote:

quote:

Yanlislikla deren yazdigini hiiic sanmiyorum neyse ben kararimi verdim :) konu uzamasin :D

Profiline bakinca ismin görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde ufak bi sorum olacak jtag ilex key li makinalarda güncelleme varmıdır ? yani bi kere alınca güncelleme sorunu olmadan oynayabilirmiyiz. Birde jtag ilex key arasında sadece online oyun farkımı vardır?
  • airavcilar kullanıcısına yanıt
    Sorabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.