Şimdi Ara

. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Beyler 3. video nun sonunda Stoch'a bir soru soruyor İstanbul'la ilgili. Konstantinopolis falan dedirtiyor o diyalogda geçenleri tercüme edecek olan var mı?

Birinci dakikadan itibaren tercüme edeyim;

-Yunan basını seni sezonun en büyük transferlerinden biri olarak gösteriyor bu üzerinde baskı oluşturuyor mu?
    -Evet bir baskı olduğu doğru ancak 3 sene boyunca Türkiye'nin en büyük takımlarından Fenerbahçe için oynadım ve baskı her zaman vardı, beklentiler hep yüksekti bu yüzden baş edebilirim.

-Chelsea'de oynadın, Fener'de oynadın, ikisinde de şampiyon oldun, peki burada nasıl bir sezon seni mutlu eder?
    -Paok kupa kazanabilecek güçte bir takım, şampiyon olabileceğimize inanıyorum ve bu beni çok mutlu eder.

-Paok'u zamanında oynadığınız maçtan hatırlıyor musunuz, İstanbul ve Paok arasındaki bağlantıyı biliyor musun ?
    -Aaa, evet, logodaki son harf İstanbul'u temsil ediyor, doğru mu?
    -Konstantinopolis..
    -Evet, ben İstanbul dedim ama

Yani orada bahsi geçen olay şu, abi logodaki K, Konstantinopolis manasına geliyor. İstanbul değil. K yani sonuçta I değil Yoksa spikerin de öyle bir takıntısı olduğundan değil. Zaten adam ilk soruyu İstanbul olarak sordu.

Anladım hocam, teşekkürler. Önyargılı davranmışım. Önyargılı olmak iyi birşey değil bunu birkez daha anladım. Stoch gollerine devam ediyor bu arada. Bakalım hayırlısı ne olacak son durum. Çeviri için teşekkürler. İyi günler diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• schalke.ye de bir tane salladı bu hafta, aynı bize geldiği ilk seneler gibi jeneriklik goller atıyor amma bu istikrarı korur mu asıl önemli olan bu. Bizde sağlayamadı malesef, Aykut ona fazlasıyla şans verdi, geçen sene ilk 6-7 hafta 11.de başlattı, iyi olsaydı 11.in değişmez adamı olacaktı ama önceki seneyi mumla arattı ve formayı kaybetti. Aykut.un hocalığını beğenmem,Allah bir daha TD.ümüz olmasını nasip etmesin ama Stoch.u Aykut harcadı sözüne hiç itibar etmem, Stoch.u harcayan yine kendisidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.