Şimdi Ara

### STOCH'UN GOLÜ FİNALE KALDI [OYLAR STOCH'A] ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Çocukluk yapıp ortalığı karıştırmayın bebek misiniz la?
    Objektif yapılacak her oylama Stoch açık ara alır. Röveşata güzel fakat röveşataya yılın golü ödülü verilmesi saçma olur umarım adil bir oylama olur.

Cidden objektif olarak oy verdim ve bu oy Falcao'nun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

akrep vuruşu yapan herif nasıl kalmamış

Akrep kurtarışını duydum da vrurşu nasılmış,link var mı?

Kurtarışla vuruş dikkat ederseniz hareket olarak aynıdır. O hareketin adı akrep vuruşu olmayabilirde onu andırdığı için öyle dedim. yoksa yüzüstü rövaşata desem ne kadar mantıklı olurdu bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Ne kadar doğru bilmiyorum ama facebook'da Volkan Demirel Fan Sayfasında gördüm:

Puskaş ödülü Sıralama ; Falcao :1.894,646 Neymar :1.855,706 STOCH :1.855,701 YÜKLEN FENERBAHÇE

gaza getirmek için o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

verdik oyumuzu stoch reise

### STOCH'UN GOLÜ FİNALE KALDI [OYLAR STOCH'A] ###

### STOCH'UN GOLÜ FİNALE KALDI [OYLAR STOCH'A] ###

ama sizin için skor daha önemli tabi

Of of of yılın headshot'ı

• Forumun icine ettiniz yemin ediyorum kafam kadar iki jpg li yorumu alintilayip alintilayip duruyorsunuz cocukmusunuz nesiniz lan anlamadim gitti. Yok ne kazandiniz simdi onu da analamiyorum ki allah akil fikir versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize komplo var, hem Stoch hem de Sow'u koymasalardi en basta oyla bölünmezdi Sow finalde olurdu

• Yeter lan yeter artik alintilayip durmayin su resimli mesajlari.neyin pesindesiniz siz ya.cocuk gibi sidik yaristiriyorsunuz , forumun icine ettiniz yeter artik alintilayip durmayin

Bu bolumun modlari ne is yapar cok merak ediyorum.gs bolumunde cok alinti yaptim diye -5 gu uzaklastirilma verdiler bana.bu alinti yapanlarin mesajlari ne diye silinmiyor ? yeter ya yeter bi el atin su ise

• Stochun golu kesinlikle falcoanin golunden daha jenerik

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Yeter lan yeter artik alintilayip durmayin su resimli mesajlari.neyin pesindesiniz siz ya.cocuk gibi sidik yaristiriyorsunuz , forumun icine ettiniz yeter artik alintilayip durmayin

Bu bolumun modlari ne is yapar cok merak ediyorum.gs bolumunde cok alinti yaptim diye -5 gu uzaklastirilma verdiler bana.bu alinti yapanlarin mesajlari ne diye silinmiyor ? yeter ya yeter bi el atin su ise

Sakin

• alex ve volkandan sonra en sevdiğim futbolcu
  • Neymar'ınkinden bahsetmiyorum bile.

Stoch'la Falcao karşılaştırısak, Falcao'nun pozisyonu antrenman havasını andırdı bana nedense. Ceza sahasında hiç oyuncu yok, Falcao bomboş bekliyor top gelse de voleyi vursam diye.

Stoch'un üzerine 3 adam geliyor üstelik ceza sahasının dışı. Gol olasılığı zor bir pozisyonda gol yapmış. Yani daha da bir şey dememe gerek yok..

Bu arada @2 'deki linkten verin oyları, sınırsız oy kullanabiliyorsunuz.
  • Kimse kusura bakmasın ama Falcao'nunki çok daha iyi.
  • quote:

Yeter lan yeter artik alintilayip durmayin su resimli mesajlari.neyin pesindesiniz siz ya.cocuk gibi sidik yaristiriyorsunuz , forumun icine ettiniz yeter artik alintilayip durmayin

Tamam la kızma silmişler zaten de harbiden yılın cevabı oldu ne kadar alıntılasak azdır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Tamam la kızma silmişler zaten de harbiden yılın cevabı oldu ne kadar alıntılasak azdır bence

Ya hocam cevabinda degilim ben.resmn 5 yasinda ki bebeler gbi sidik yaristiyorlar.hadi yaristiriyorsun bari uzun alintilar yapma be arkadas icine resmen ettiler forumun.

Neyse kurtulduk

• Bastık falcao'ya.
  • up
  • Destek veriyoruz

• Maella nasıl kalamamış yahu finale. Madem o yok Stoch'a verelim.
  • Neymarın gölünün neresi harika birisi söylesin herkesin atabildiği basit gollerden

http://www.youtube.com/watch?v=tNt6GhAns9w

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/71733/sabrinin-topu-defanstan-alip-attigi-asirtma-gol

• Falcao kaptı benden de bir oy
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.