Ben işletmemin başlıktada belirttiğim gibi alacak borç carileri müşterilerin bakiyeleri ürün stoklarımı tutabileceğim bir excell sayfası,şablonu nette aradım fakat bulamadım.Bir program buldum ücretsiz basit birşey oda belli bir yerden sonra cari eklemiyor.Çok büyük değil işletmem şu anda alacak borçları defterde tutuyorum amacım defterde kara düzen yerine dijital ortamda tutup herşeye daha kolay ulaşmak.Bilgisayar ortamında işlerimi devam ettirmek.Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Basit arayüzlü bir programda olabilir excellde hazırlanmış bir sistemde olabilir hatta excell olursa daha güvenilir olur diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife
Merhaba,
Ben işletmemin başlıktada belirttiğim gibi alacak borç carileri müşterilerin bakiyeleri ürün stoklarımı tutabileceğim bir excell sayfası,şablonu nette aradım fakat bulamadım.Bir program buldum ücretsiz basit birşey oda belli bir yerden sonra cari eklemiyor.Çok büyük değil işletmem şu anda alacak borçları defterde tutuyorum amacım defterde kara düzen yerine dijital ortamda tutup herşeye daha kolay ulaşmak.Bilgisayar ortamında işlerimi devam ettirmek.Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Basit arayüzlü bir programda olabilir excellde hazırlanmış bir sistemde olabilir hatta excell olursa daha güvenilir olur diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.
siz otomasyon sistemi istiyorsunuz. bunu ücretsiz kimse hazırlamaz sanmıyorum. Excelden ziyade size özel hazırlanmış bir otomasyon programı kullanmanız daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife
Merhaba,
Merhaba,
internette stok-cari takibi yapabileceğiniz, fatura kesebileceğiniz ücretsiz bir-çok program bulabilirsiniz.
Hepsinde de programın kurulumu ve kullanımı ile ilgili ayrıntılı açıklamalar mevcut.
Teşekkürler durumu çözdüm sistemi oturtmam için zaman lazım sadece artık sağolun yinede
http://www.vidoport.com üzerindeki online Excel eğitimleri sayesinde kendiniz istediğiniz Excel dosyasını oluşturabilirsiniz. örnek stok dosyaları da olan vidoport.com u incelemenizi öneririm.
Burada şunu belirtmek gerekir, vidoport.com hazır program yerine üyelerin eğitimler sayesinde eksikliklerini tamamlayarak kendilerinin yapmasını sağlar.