Şimdi Ara

STORE UK UPDATE OLDU MGO DEMO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OffLineR

Annemler geldi bana bugün ariim evi de onlar indirsin

Allah'tan 21'inde başlayacak online test. Yoksa izin alıp gittiydim eve

• bu oyun ne zaman cıkıyor?MGS 4 ile beraber mi
  • Arkadaşlar oyunu indirdim.1.01 UPDATE İSTİYOR.Yapıyorum daha %1 olmadan hata veriyor update...
  • belki 21inde falan başlıycaktır update ondan olabilir belki
  • update bir şekilde indiricez 21 nisana kadar elimiz mahkum.....
  • Ben dün Japon PSN'den indirdim. Ordakide ingilizce versiyonu. Çok hızlı indirdi ama sonra update istedi çok yavaştı. Bende yatmadan önce PS3'ü açık bıraktım sabaha kadar bitti. Oyuna Konami'den aldığımız Game ID'nizi ve şifrenizi istiyor. Girdiğimiz zaman server hatası veriyor. Ben herşeyi tamamladım şimdş serverların açılmasını bekliyorum.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 17 Nisan 2008; 17:10:49 >
  • ya bu adamlar hastamı
    yenı cıkan oyun yada demoda update mı olur adam gıbı yap oyununu sonra koy mıllet ındırsın
  • update istedi,update başladık daha %1 e gelmeden hata verdi,sonrada oyunu tekrar başlatın diye uyarı verdi

STORE UK UPDATE OLDU MGO DEMO
  • quote:

Orjinalden alıntı: Innocence

update istedi,update başladık daha %1 e gelmeden hata verdi,sonrada oyunu tekrar başlatın diye uyarı verdi

STORE UK UPDATE OLDU MGO DEMO

SEnin televizyon uyumsuzmuş.
    Ondan öyle diyor.

Şaka bir yana update'in en büyük amacı kullanıcı verisi toplamak gibi geldi bana.
    Belki de makina bilgisine göre farklı versiyon bile çekiyor olabilir.
    Ama oha yani bu kadar da eziyetli ve büyük update olmaz.

• koray şe ederim şimdi tv sine

yalnız ordaki download bilgisi ok de uplaod ne iş,ps3 ten ne verisi gidiyo karşıya yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: Innocence

koray şe ederim şimdi tv sine

yalnız ordaki download bilgisi ok de uplaod ne iş,ps3 ten ne verisi gidiyo karşıya yav

Bende şimdi onu soracaktım. Birde upload yapıyor. Sabah TV'yi açtığımda hala upload yapıyordu. İyiki ben Japon PSN'Den indirip update'imi tamamlamışım. Şimdi içim rahat serverların açılmasını bekliyorum. Yalnız oyundaki totrial videosu bana acayip geldi. adamlar çok saçma hareket ediyor gibiydi.
  • Oyundaki video rezalet.Umarım oyunun kendisi öyle değildir.
  • Arkadaslar update'i iki yolla indiriebiliyoruz. P2P ve normal http yani upşoad yapıyorsa eğer p2p den indiriyorsunuzdur. Böyle dediğime bakmayın ben hala update edemedim. Bir de her hata oldugunda nedense oyunu baştan açmamızı istiyor. Bu arada ben mesajı yazarken p2p den download başladı. Hadi hayırlısı.
  • arkadaşlar oyun tam bir fiyasko olacak başta gördüğümüz videoda oyunu görüyoruz bence aynı grafikte gelicek ve tam bir çöplük.şimdi daha beta falan diyenler olacak fakat trailerdan belli etti kendiniki zaten o kaplamalar hep aynı kaplamalar yine rezalet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: condemned2

arkadaşlar oyun tam bir fiyasko olacak başta gördüğümüz videoda oyunu görüyoruz bence aynı grafikte gelicek ve tam bir çöplük.şimdi daha beta falan diyenler olacak fakat trailerdan belli etti kendiniki zaten o kaplamalar hep aynı kaplamalar yine rezalet.

grafik olarak yorum yapamayacağım ama içerik süper ve de izlediğim gameplay videolarda çok iyiydi siz o videoya bakmayın

bu arada download nasıl edeceğiz ya hep hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: condemned2

arkadaşlar oyun tam bir fiyasko olacak başta gördüğümüz videoda oyunu görüyoruz bence aynı grafikte gelicek ve tam bir çöplük.şimdi daha beta falan diyenler olacak fakat trailerdan belli etti kendiniki zaten o kaplamalar hep aynı kaplamalar yine rezalet.

Sen çöplük lafını grafikleri için mi söylüyorsun.Yoksa oyun için genel anlamda mı diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 17 Nisan 2008; 19:39:42 >
  • kaplama götürsün sizi emi...:))

neyse bu gösterilen trailer zaten taaa bilmem fii tarihinden bir trailer vardı o...
    mgs online da grafik önemli degildir benim..tabi bu gene yarasır orta sınıf bir grafik bence yeterli...socomda da durum böyledir mgs online da da....bu iki oyunu gözümü kaparım alırım...

şimdiden nisan mayıs haziran dönemi oyunlarım belli...
    gta4, FC TP, top spin vede mgs4....

bu beta oldgundan tabiki herseyi tam olmayacak ama gözümü kaparım alırım bu oyunu dedigim gibi...pazartesiyi iple cekiyorum resmen...bu gece update yaptıkmı tamamdır zaten...

gel pazartesi gel....
  •  STORE UK UPDATE OLDU MGO DEMO

bu resmi neden koydum ;çünkü update etmeye çalışırken arada bir bu çıkıyor

update i 3. kez denedim ve yüzde 7 ye geldi rezillik yaw;ben böyle serverların

ve de nedense upload hızı download dan fazla

• sanırım bu yoğunluktan dolayı update edemiyoruz yoksa hayal olucak oynamak konami ????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: best marksman

sanırım bu yoğunluktan dolayı update edemiyoruz yoksa hayal olucak oynamak konami ????????

bence hayal oldu bile update i bitirebilen birileri var mi su forumda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.