Şimdi Ara

Str Archer Mutasyon İnt Spear (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: superlaz

arkadaşlar güldürmeyin beni.

benim skillerim cold: 70 , fire 70, light 70 olduğunda o int=str nukeri tek nuke ile yatırabilirim.

hiç mi görmüyorsunuz 70 lvl nukerler full strlere 8.5 k damage veriyor.

nukerler çok güçlüdür demiyorum ama hybrid charlar çok güçsüzdir diyebiliyorum.

skiller iyi verilirse diyosunuz ama skiller iyi verilirse her char güzel. ayrıca aynı koşullarda full str ve full int çok daha avantajlı.

edit: ve ayrıca benim eski charım int=str bir nuker. doğru düzgün hiç bir pvp yi kazanamıyordu kendi levelindeki. tecrubeliyim yani.

UZGUNUM BİRAZ AGIR OLCAK AMA SENIN DEDIGIN MASALLARDA OLUYOR KARDESIM.BUYUR GEL FULL STR CHAR VAR VENİCEDE 65 LVL ONA 8,5K VURUCAK 65 LVL [SOS SUZ] ADAMA 65 LVL NUKER CHAR VERICEM.KOMIK SEYLER COK TECRUBESIZSIN.STR ADAM BOS MU OLUYOR.FIRE PROT. KASMAMISSIN HERALDE ONDAN BILMIYORSUN.HARD FİRE PROTECTİON I 3 SEVİYE UPG. EDERSEN BENIM GİBİ 65 LVL KEN SANA KIMSE 5000K BİLE VURAMAZ GARMENTLA.AMA SENIN DEDIGIN ADAM ARMOR GİYİP 5 LVL ÜSTÜNDEKİ Bİ NUKERA BUFF SIZ DALIYORSA ORASINI BİLEMEM.

NOT: GORMEK İSTERSEN BUFF U YADA BİLMİYORSAN BUYUR BAKhttp://sro.mmosite.com/database/skills/fire.shtml

HERKESE İYİ OYUNLAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD_KARAKAN -- 5 Eylül 2006; 17:46:48 >

• BENCE SEN HIC DONME KAL OLE II SIN
  • bende bişey sorum konu açmıyım. full int bowu 44 e getirdim ben. ama çok ölmem nedeniyle bundan sonra full str verip 2 int 1 str ye ayarlıcam charı nasıl olur sizce bide 2 int 1 str mi 2str 1 int mi yoksa eşit str int bowmu daha iidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.