Şimdi Ara

STR bowmu İNT bowmu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir charıma ong farm yapmaya başladım. daha ne str/int nede skill verdim ama bow açmayı düşünüyorum. Yüksek hasar versin PvP, Unique ve job gibi şeylerde iyi olsun. STR'mi yapayım int'mi

• offf off cevap vermicem sana!
  • int yap

STR 1-5 INT
    STR 1-7 INT
    STR 1-3 INT

seç bunlardan birini.
  • Full str 100 cold 100 fire 100 pacheon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Yeter artık be ne boş insanlarsınız aynı konudan abartısız en az 20-25tane açılmıştır. Araştırsanıza be kardeşim. İşiniz ne?

Araştırdım baktım hatta rehberini bile baştan sona okudum fakat istediğim cevabı alamdım. Yeterince açıklayıcı oldumu.

quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

offf off cevap vermicem sana!

O senin tercihin...

@disconnect4141 ve Aras De Souza teşekkürler

• Ful str garment 100 pacheon 100 fire 100 light
  • İmbue buffı olarak fire veya light öneriyorlar daha yüksek damage vermek için light'mı gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full İnt Bow
    16 yıl önce açıldı
    Edana Ardreamde sell set
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Light sakın açma. En yüksek damage fire ile verirsin. İnt kasarsan light iyi olabilir. Ama dediğim buildi yaparsan pwpde uniquede süper olursun. Birde +5 fb garment setle kralsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Light sakın açma. En yüksek damage fire ile verirsin. İnt kasarsan light iyi olabilir. Ama dediğim buildi yaparsan pwpde uniquede süper olursun. Birde +5 fb garment setle kralsın

Yardımların için çok sağol galiba senin dediğin gibi yapıcam..
  • Hybird bow.Hem defans hem hücum verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist

Hybird bow.Hem defans hem hücum verir.

Katılıyorum Hybrid bow'un ne olduğunu anlamaya herkezin kapasitesi yetmez.
  • Full int yap.
  • Bana kalırsa 8int-1str yapılandırmanda 100 pacheon 100 fire 80 light(atack) 20 cold(snow)
  • al sana bilmem kaç farklı cevap ne farketti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

ahaha hybrid olursa bow (str olması gerekirken) en büyük hücum avantajı "crit" vurşular düşer ve hp/defans azalır, atak artacak diye hybrid mantıksız, hybrid char sadece zevk için kasılır

• quote:

Orijinalden alıntı: engse

quote:

quote:

ahaha hybrid olursa bow (str olması gerekirken) en büyük hücum avantajı "crit" vurşular düşer ve hp/defans azalır, atak artacak diye hybrid mantıksız, hybrid char sadece zevk için kasılır

80 capta hybrid charlar kraldı fakat daha sonra bir çok oyuncu charı satamam korkusuyla pure yapılandırmaları tercih etti. Ben 3.5 senelik deneyimime dayanarak konuşuyorum. 7-1 yapılandırmaya sahibim pure str ciritle 20k vuruyorsa ben 19k vuruyorum, o açığıda normal vuruslarda verdiğim hasardan kapatıyorum .

Defans azalmaz sadece dengelenir. Hayatında hiç hybrid char kasmamış adamlar bu konu hakkında yorum yapmasın.

• Full str bow daha iyidir ve kısıtlı olarak hareket etmezsin...İnt bow tercih edersen unique beklersin bol bol...Gw/Fw/Job ve PvP'lerde pek başarılı olamazsın int bow ile...Build olarak da full str pacheon+cold+fire(iyi bir garment set yada protector set)...Tabi bu setlerin parry ratelerini yüksek tutman lazım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engse

quote:

quote:

80 capta hybrid charlar kraldı fakat daha sonra bir çok oyuncu charı satamam korkusuyla pure yapılandırmaları tercih etti. Ben 3.5 senelik deneyimime dayanarak konuşuyorum. 7-1 yapılandırmaya sahibim pure str ciritle 20k vuruyorsa ben 19k vuruyorum, o açığıda normal vuruslarda verdiğim hasardan kapatıyorum .

Defans azalmaz sadece dengelenir. Hayatında hiç hybrid char kasmamış adamlar bu konu hakkında yorum yapmasın.

Çok doğru 8str~1int bow yapılandırması yapmıştım. 90 capta 1 vs 1 de düşmüyordum snow olsada olmasada yapılandırmam 100cap için = 100pacheon 100fire 80 light 20 cold

• çok hasar versin diyosan int yap ama char ım sağlam olsun diyosan str yap bence ...
  • unq için git wizard kas fazla kasma kendini bow str
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.