Şimdi Ara

STR-DA1200ES (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
15.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadadaşlar Pionerr ı eledim seçenekler içersinden.

Artık Yamaha Rx-V2700 almayı düşünüyorum ama bunun yerine birazdaha üstüne para ekleyip Denon 3806 mi alsam diye düşünüyorum. BU konude bilgili arkadaşlar bana bu iki ürünü karşılaştırırsanız sevinirim.

Birde ben yüzde 70 sinema yüzde 30 muzik dinleyen birim, heralde yamaha veya denon beni streao muzik te tatmin edermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valadir -- 22 Aralık 2006; 18:59:38 >
  • Dali ile kastettiğinin Denon sanırım.3806'nın stereo performansı AVR için tatminkar, Yamaha hakkında yorumum yok, o modelini dinlemedim.
  • Pardon dali kolanlara bakıyordum kafam karıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

BU modelin güncel Türkiye fiyatını bilmek isterim, bilginiz var mı the_cantan?

bilgim şu an için bu cihazın tr de satılmadığı yönünde.
    bu cihaz ilk çıktığında yurt dışında pahalıydı. yanılmıyosam 2000$ a kadar düşmüştü.bir alışveriş siştesinde görmüştüm ki şu an için fiyatı ne durumda bilmiyorum.araştırmam gerek zamanım yok. yalnız bu pahalı avr en herhangi birisi için diyeyim harcanan parayla onlardan daha iyi ses verecek farklı klasman da set kurulabilir ki sınıflarına göre değerlendirmek lazım.
  • slm.ben tesadüfen karşılaştım bu topic e . digital center almak isteyen arkadaşa tavsiyem..sakın bazı arkadaşların yazdıgı gibi yok denon yok 7*bilmem kaç deme...kesinlikle kullanamıcaksın.çünkü o söylenen control center ların çıkış güçlerini karşılayıp sana temiz ses verecek olan kabinlerin çifti 2000 € civarında.zaten onlarıda alırsan evde kullanamzsın..ben 97 den beri bunun içindeyim .ve yemin ederimki işin sonu yok.neden mi..bende zamanının en iyilerinden var...str db 940 serisi. en başta kumandası bile şu an üretilenlerden çok daha alımlı çift elle kullanımı olan çılgın bişey.ama diyeceğim ben bile hala bu amfime uygun kabinler peşindeyim.bende şu a 4 adet ss mf 515 serisi sony var.bunlar frontlara bağlı.(a+b kanal olunca) rear olarak da gene sony ss mf 450 ve center da sony.birde bas olarak pioneer 30 cm (bas amfisini içinde.) ve bu ss mf lerden bir takımı satıp daha güclü bişey bakıyorum..yani anlıcagı senelerce uğraşı daha üstünü isteme olayı..kısacası sakın öle çok güclü birşey alma.senin düşüncene göre orta güce sahip olsun (gerçekte çok güçlü olacaktır) ve kabinlerini olabildiğince güçlü tut.çünkü sesi açamııcaksın..bendekiler 3.5 ses kademesine kadar dayanıyo (10 ses kademeli pot var). gerçekten çok samimi yazıyorum çünkü bende ilk olatak technics falan sona sony aldım.yani bende senin gibi hep en güçlüsü olsun diye davrandım ama ..ben sony i tavsiye ederim.ama çok pahalı modele gerenk yok. kullanamıcaksın.sen ses dağılıman bak yada ses seçeneklerine.çıkış 5*100 olsa yeter..çok bile...eğer sormak istediğin bişey olursa seve seve yardım ederim. adresim : mithataydemir@hotmail.com (e mail edresi yazmak yasakmıydı ???)

• Arkadaşlar Yamaha rx-v 2700 almaya karar verdim arkadaşlar..

Şimdi ise sıra kolan seçimine sıra geldi
  • RX-V 2700 bende var, pisman olmazsin bu cihazi alirsan.
    ben sistemi alali 1 hafta kadar vakit oldu, cihazlari kapatamiyorum zevkten, beni zorla icmeye itiyor bu meret :)
  • Forumdan @aamano herhal rx-v2600 mü 1600 bilemedim b&w dm604 ri besleyememiş av amfisiyle?
  • dooru 1600 dü cihazı...biraz bilgi verdik, deniycem dönücem size dedi ama ses seda çıkmadı sonra...
    bir de arkadaşın salonu bayaaa bir büyüktü (140 felan)...bu salonun 50 m2 lik kısmını sinema sistemi için kullanıcaktı ...tabii bu durumlar ne derece etikiliyor, görmeden dinlemeden bilinmez.

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Forumdan @aamano herhal rx-v2600 mü 1600 bilemedim b&w dm604 ri besleyememiş av amfisiyle?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.