Şimdi Ara

Str priest yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle post kasmıyorum zaten msj sayıma bakanlar anlayabilirler.Yani bu topic te sürekli ban ban yazanlar istemiyorum lütfen şilayetler bana pm olsun
    Ben 3 aydır fln oynamaya basladım ciddi olarak ke bu sürede sadece 45 mage 43 archer fln kastım.Şimdi bu son dönemde priestler ilgimi cekmeye başladı.Özellikle forumdaki bazı arkadaşların priest aşkları bu ilgimi körükledi.Şimdi sorum şu.Iyi güzel priest oldum kastım 62 ye büyü açıldı str ci oldum diyelim.Karşıma gelen bi 62 asasini alabilirmiyim tek de??Yada tek başıma herhangibir şekilde np kasabilirmiyim??Veya 70 oldum süper item ve en iyi koşullarda 70 lik bir warrior yada asasin i alabilirmiyim??62 str priest güçlü diyorsunuz ya bende diyorum ne kadar güçlü??
    Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.Herkese saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpergenc -- 20 Nisan 2006; 20:38:12 >

• İtemleri sağlamsa....
    Bir priest'i kendi lvl'inde hiç bir char alamaz. Int Priest'i kendi lvl'inden +5 lvl yüksek hiçbir char da yatıramaz.

Battle için oldukça oyun parası harcamalısın ama bir kere o char'ı dizersen senin önünde 8 kişilik parti bile duramaz. Alandakileri nova atmış gibi alırsın

Priest'in en büyük rakibi bir başka priest'dir.
    2 int priest'in kapışması server'e reset atılana kadar sürebilir
    2 bp'nin kapışması da o kadar kısa sürerki ne olduğunu anlamazsın. İlk dalan alır

• priestin tek düşmanı assasian ! dd cap 25 olmadığı sürece
    teke tek de de buff priesti yenen adamın anlını karışlarım ..
  • Bak Yavrucum Bu Forum Assasin Hastası Sen Dersin DeBuff Atarım Cure Basar Filan Ama Bana Göre Armor Entach Scroll Ve Ufak Bi DD Yardımıyla Bi Assasini Koyun Gibi Meletmek Suretiyle Kesersin Hatta Öyle Bi Kulp Takarsınki Alır O Assasini Evde Ibrik Diye Kullanırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİGHT^DEVİL

priestin tek düşmanı assasian ! dd cap 25 olmadığı sürece
    teke tek de de buff priesti yenen adamın anlını karışlarım ..

Etrafımda 25 dd takmadan cz'ye giden hiç kimse yok. Oyunda da olduğunu sanmıyorum
  • evt bp 62 levelde tutulmuyor. +5 lvl ile kapışabiliyor(priest değil :) ) yani 62 assassin 62 priest yanında ancak ks yapabilir. ki bir de dd varsa hiç karşılaştırma bile. tabi sonuçta itemlere bakar. ben en şöyle bi +8/15str set +9-10 str takılar + MS+6/+7 var kabul ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

evt bp 62 levelde tutulmuyor. +5 lvl ile kapışabiliyor(priest değil :) ) yani 62 assassin 62 priest yanında ancak ks yapabilir. ki bir de dd varsa hiç karşılaştırma bile. tabi sonuçta itemlere bakar. ben en şöyle bi +8/15str set +9-10 str takılar + MS+6/+7 var kabul ediyorum.

Arkadaşım çok mütevazi davranmışsın benim düşündüğüm BP :

25dd sahibi, 25 spear def bot ve 25 spear def eldiven takmış, Half plate veya full plate +8 set giyecek kadar lvl'i abartmış, elinde +8 hell breaker tutan, belinde glass belt'i olan, boynuna şöyle şatafatlısından iron nacklace takmış olan, dual rol ve basitinden dual cleric earing takmış orta halli bir priest'den bahsediyorum.

Biri bunu durdursuuuuuuuun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

....orta halli bir priest'den bahsediyorum.

haha işte burası can alıcı nokta :)
  • Dupeci arkadaşın yoksa str priest ile oynamak cok zor 62lvl var priestim dd10 var hell breaker +6 var birazda para var.(zamanında ytl karşılığı iyiki almışım neyse)

Şimdi str priestsin asas kesmek cok kolay olur dd10 bile yetiyor tabi abartı adamları kesmek için dagger defans 25 olmalı ve YENİ serverlarda dd bulunmayacağına göre ARTIK BP DEVRİ bitiyor, bir debuff yiyorsun meydanda asasın gelip 2200 caktığını bilirim dd olmadığı zamanlarda tek geciyorlardı.... küfür küfür... neyse

Warrior kesmek için lvl65+ ve abartı düzeyde itemin olmalı dd10 bir asasın spike koymasında 500-600 damage azaltırken warriorlarda o kadar etkili değil 200 falan azaltıyor,warrior seri koyduğunu düşünürsek(kafana scream yedin bu arada) spear defans seni kurtarmaz unique takı %100 şart eğer warrior kesmek istiyorsan peki warriora ver en deli itemleri bp ye de ver kim keser bp tabiki : )

Mage kesicem üle ben dersen bir daha düşün derim: ) str olduğun için resist denen şeyden haberin olmayacak : ) kekuri belt lazım unique takı lazım mageye dalabilmek için czde az mı sopa ile kitlediler beni az mı dayak yedim : ) tabi artık daha profesyonel olduk ama ilk sopa ile dayak yediğimde hiç kaçmaya calışmadım cok garibime gitmişti öyle baktım durdum : ) Glacier mage ve LR mage kesmen cok zor olur kekuri takın yoksa o da seni kesemez pot basar durursun, debuff atarsın da tek vuruşluk canıda olabilir sorun yanına nasıl gideceğin : )

62lvl BP olmak için debuff olmak lazım peki ben neyim buffer niye? hem kasmak için hem de maddi durum sürekli buff scroll al al nereye kadar : )

BPnin en tehlikeli düşmanı? asasdır
    BPnin en kötü yanı? Canı azdır resist yoktur str giysi giysen hp az hp giysi giysen adam gibi vuramıyorsun gibi geliyor
    BPnin en iyi yanı?Paran varsa itemin varsa(dupeci arkadaş tercih edilir) kodumu oturtur 8 kişilik mage partyi tek alırsın banamısın demezsin

6 aylık deneyiyim lvl 62 priestim var ama niye mage acmadım da priest actım düşünüyorum, off off aptal kafam işte serverın en güçlü karakteri o diye actık ama hiç düşünmedimki salak sen onu en güçlü karakter yapabilir misin : )

• Sertacecemis; hiç üzülme arkadaşım. BP'i adam etmek için hiç öyle dupe'cu birini tanıman gerekmiyor. Pazar yaparsan misler gibi para kazanabiliyorsun. Ben bronze belt aldım, ayrıca fire belt'im de var. (bronze belt tüm silahlar 5 def veriyor)

Ben int priest'imi şöyle dizdim, belki sana da faydası olabilir :
    FP Goblin pad ve pauldron. FP DD25 başlık. Axe def 20 eldiven. Spear def 20 boot. Fire belt ve bronze belt aldım. Elemental necklace kolayem var. 2 tane fire ress 20 ve def 10 veren yüzüğüm var. HP+9 küpe... Ayrıca sh+6 ve dol+6 sahibiyim.
    Bu halimde 160 fire resist'im var. Glacier ve light resist'im ise 90.
    25 dd başlık + 13 dd (ve 13 arrow def) dol+6'dan geliyor +5 dd de bronze belt'de var
    20 axe def eldiven ve 20 spear def bot'um var.
    Bu durumda beni alabilecek tek char olarak bp kalıyor diğerleri beni 1e1'de zor alır

Ben hiç bp olmadım. Ancak olsam bile resist için pad ve pauldron'u goblin çekerdim. Başlık, eldiven ve bot'u zaten dd/spear def takardım. Elimde en az hb+7 olurdu. Takılarımı aynen bp'de de kullanabilirdim. Belki çok fazla vurmazdım ama 2 sn daha ayakta dururdum. Bu da bana kaçma veya 1 kişi daha almaya zaman verir.

"niye mage açmadım" diye de üzülme. Benim 69lvl mage arkadaşım var. O da "keşke warrior açsaydım" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 21 Nisan 2006; 16:53:34 >

• yauw battle pirest kullanmak çoooooooooook prof olmak gerek
    yani zor iş.
    yani yeni başlamışsın boşver piresti falan

açcaksan warior aç
  • warrior da çok zor hepsi zor ya. hangisinden zevk alıyosan oyna derim. ama nedense roguelarda mage a özenti bp lerde warriora özenti var genelde :D
  • warrior 62 den sonra çok iyi iş yapar.priest her zaman iyi iş yapar ama priest la oynaması biras zordur.sana tavsiyem sabırlıysan bi warrior aç 62 ye kadar kas.
  • quote:

warrior da çok zor hepsi zor ya. hangisinden zevk alıyosan oyna derim. ama nedense roguelarda mage a özenti bp lerde warriora özenti var genelde :D

Şahsen 60 dan hatta 62 den önce kesinlikle warrior tercih etmem.......
    Bu arada yukarıda armor enchant scroll lafı geçti. xigenondaa armor enchant scroll isteyen warsa satabilirim......
  • quote:

warrior da çok zor hepsi zor ya. hangisinden zevk alıyosan oyna derim. ama nedense roguelarda mage a özenti bp lerde warriora özenti var genelde :D

Yoo ben çok memnunum char'ımdan. İstersem arkada kalıp millete heal buff verebilirim. İstersem ön tarafa çıkıp melee yapabilirim. Bu özellikleri taşıyan tek char bu. BP'lerin warrior'lardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Oyunu tek başına oynayabilecek bir char var, o da ROGE. Hiçbir şeye ihtiyacı yok. Diğer char'ların parti yapmaları şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.