Bildirim
Stranger Things'in 5. sezonundan beklenen haber geldi
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
19 sa. önce paylaşıldı
Giriş
-
dizide cocuk olarak baskayan oyuncular buyudu belki evlendiler yakinda cocuklari olacak bunlar ancak 5inci sezona geldiler. -
Will Byers'ı gereksiz yere gey yaptıkları için sezon 5'i izlemeyeceğim. -
Haklısın izlememek gerek aslında ama kendimi tutamam gibi geliyor, iyice cılkını çıkardılar, homofobik olmadığım halde bunların yüzünden homofobik oldum, herkesi ibn. yapacak bunlar. -
sanki senaryo yazılmış sonra senaristin kafasına silah dayayıp zorla milleti eşcinsel yaptırıyolar gibi çok aşırı absürt zorlama eşcinsel karakterler yaratmasalar kusursuz bir dizi aslında maalesef eşcinsellik bir hastalıktır bunu gözümüze soktuğunuzda ben onlara acıyorum normal karşılamıyorum .. -
Kesinlikle, durduk yere böyle karakterler yaratıyorlar. Bunu izleyen küçük yaş grubu olduğu da düşünülürse, küçük yaş grubu insanlara bunu izletmek hiç sağlıklı değil daha kendini bilmeyen çocuğa bunu dayatmak hoş değil. İleride inşallah çocuğuma asla bunun gibi şeyleri izletmek istemem. Kafasını karıştırmak istemem. Kendi hür iradesi ile isteklerine saygı duyarım. Dolayısıyla genel olarak katılıyorum ancak bir nokta var ki ona katılmıyorum, eşcinsellik bir hastalık değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 23 Aralık 2024; 9:53:33 > -
Uzun zamandır hiçbir diziyi, oyunu övmüyorum (dizi, film ve oyunu çok severim normalde) çünkü çoğu woke bataklığında rezil ediliyor.
Eşcinsellik konusu malesef dünyayı yönetmeye çalışan para babası asalakların "nüfusu azaltma" projesinin önemli bir parçasından fazlası değil, gizli ajandaları bu, ana hedefleri de çocuklar ve henüz evlenmemiş gençler.
Zaten Gdo vs. İle kadınlarda kısırlığı önemli ölçüde arttırdılar, eşcinsellikle toplumun temeli olan aile bağlarını bitirmeyi amaçlıyorlar.
Gençlere ulaşmanın en kolay yolları da oyunlar, filmler ve müzik.
Dikkat ederseniz son 3-4 yılda özellikle oyun ve dizilerde korkunç bir woke fırtınası var.
Ergenlerdeki kişilik oturma zamanı çatışmaları veya Basit ilaçlarla ve terapiyle düzeltilecek hormonal dengesizlikleri kulananan bu ASALAK para baronları (bknz. Vanguard, Blackrock) gençlerin geleceğini karartıyorlar. Pek çok genç eşcinsel ilişkilerden veya cinsiyet amilyatlarından ağır pişmanlık yaşıyor büyük bir kısmı da intihar ediyor malesef.
Herkesin bilinçlenmesi gerekiyor..
-
Çocukların gelişimini negatif yönde etkileyebilecek şiddet, cinsellik, uyuşturucu kullanımı gibi her türlü görsel ve işitsel sahne elbette her daim kontrol altında olmalı.
Bir diğer taraftan da Stranger Things hiçbir zaman küçük çocuklar için olmadı zaten.14 yaş üstü olarak başlayan dizi 4. sezonda 16 üstü olarak güncellendi. 5. sezon için de büyük ihtimalle 18 yaş üstü olarak güncellenecek.
Ufacık çocuğunu bu dizi için televizyon karşısına oturtan bir ebeveyn önce kendini sorgulamalı. -
O kadar çok zaman geçiyor ki en son ne olduğunu unuttum. Saçmalık.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Will Byers'ı gereksiz yere gey yaptıkları için sezon 5'i izlemeyeceğim.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X