Şimdi Ara

Strateji oyunu DomiNations mobil platformlar için yayımlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clash of clans değil civilization benzeri bir oyun. Mantık olarak aynı mantığı ele almış.
  • Ya şu DH alliance fikrini destekliyorum var mı klanı olan arkadaş? Veya bildiğiniz bir Türk klanı varsa o da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceremediğim yerler var 4.çağa geçmek için 16000 altın istiyor. Toplam depom 3700. Çözümü nedir?

• Marketi geliştirmen gerekiyo, et stoklamak istiyosan da Mill' geliştirceksin

• Oyuna dün itibari ile başladım. En cok tercih edilen iki irk var romans ve japon. Bunlarda roma atak yonunden japon ise defans yonunden avantajli.diger irklar fazla avantajli olmamasi nedeniyle tercih edilmio top100 siralamasina baktigim kadariyla. Ally filan olursa surekli onlineyim davet atabilirsiniz.

• oyun çok güzel Romalılaaarr :d

• Ben Fransızları aldım da duyduğuma göre ırk değiştirme gelicekmiş, o gelsin Japonlara geçicem ben.Oyundaki nickin ne kardeş ekleyeyim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Pynasty

Ben Fransızları aldım da duyduğuma göre ırk değiştirme gelicekmiş, o gelsin Japonlara geçicem ben.Oyundaki nickin ne kardeş ekleyeyim seni

Oyuna yenilikler lazim gelir de zaten, gelecek seylerden biride osmanli olur umarim. Furkan olarak oyundayim ally kapisini acmadm henuz ama eklenebiliosa ekleyebilirsin

• "DomiNations" Rehber konusunu açtım arkadaşlar ulus seçimi ile ilgili detaylı bi açıklama yaptım.Ulus seçiminde sıkıntı yaşayan arkadaşlar konuya bakıp hangi ulusu seçmesi gerektiğini öğrenebilirler.
  • clash of clans candır gerisi heyecan!! zaten heryerden de birinci çıkıyor.http://www.luckyshoot.com/question/en-iyi-mobil-oyun-sence-hangisi
  • Vallahi biz türk klanında oynuyoruz süper oyun önyargılı yaklaşmayın derim
  • Oyun mükemmel tek eksiği türkçe dil desteği ve osmanlının olmaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu kurdum oynuyorum ırk seçimini ne zaman yapıyoruz acaba bulamadım ben :(

• oyunda 8 seviyeyim ne zaman ırk seçiyorum yada seçtimde farkında değil miyim :(

• Çağ atladiktan sonra sececen irkini
    Bide beyler kuran var mi birlik ?

• Arkadaslar oyunu nasil bastan baslaticam? Ve ya nasil ismimi degisdiricem? Yardimci olursaniz sevinirim.

• e- FaTuRa Müttefikliğine herkesi bekleriz..dostluk ve bağış klanı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.