Şimdi Ara

Strato hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce strato'dan istanbul uzantili adres satin aldim bana mail olarak fatura ve etkinlestirme olarak döndüler fakat yönetim panelimden alan adları menüsüne geldiğimde alan adınız bulunmamaktadır diyor ve yeni alan adı alabilirsiniz diye söylüyor, müşteri hizmetlerine yazdım dönüş olmadı , bu konu hakkında bilginiz varmı ?

Bilginize.. iyi günler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığın alan adı bir problemden dolayı gösterilmiyormuş düzelecekmiş. Ben 25 alan adı barındıran paketi aldım stratodan ve dolandırıldım. 25 alan adının da onlardan kayıt edilmesi gerekiyormuş
  • Maalesef bana mail olarak dönüş yaptılar sistemleri çok yavaş çalıştığı için alan adı başka biri tarafından alınmış ve iade işlemi başlatalım diyorlar, böyle saçma sapan bir site gerçekten ! şimdi hala iade işlemiyle uğraşıyorum .. en iyisi godady
  • quote:

Orijinalden alıntı: SC0RPI0N

Maalesef bana mail olarak dönüş yaptılar sistemleri çok yavaş çalıştığı için alan adı başka biri tarafından alınmış ve iade işlemi başlatalım diyorlar, böyle saçma sapan bir site gerçekten ! şimdi hala iade işlemiyle uğraşıyorum .. en iyisi godady

Benimkini iade yapsalar çok sevinecem gerçekten. Senin aldığın hizmet hangisiydi?
  • mail olarak gönder istersen belki iade ederler. Ben alan adı olarak kahve.istanbul ve kahve.ist aldım ama maalesef adamların sistemi berbat olduğu için alınamadı !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.